4 aylık gelin! Arkadaşlar yorum ve görüşlerinizi yazarsanz sevinirim

Gerçekten anlayamiyomussun ailemle konuşup gitcem ama kv olacak kadın altinlarimi vermiyo pislik:KK43: eşime sölüyorum oda aynı napcam bıkmıyorum mahkeme yoluylami alsam acaba
Gerçekten kafanızda ne istediğinize karar verdiğinizde (boşanmak mı devam mı )naçizane tavsiyem tanığınız ,deliliniz olsun altınların kayınvalide olduğuna dair ne olur Ne olmaz hayat bu ;)Ses kaydı ,mesaj ,fotoğraf,gören bilen birileri !sonrasını Zaten bir şekilde bilirkişi vs ne kadar ettiğini vs belirler daha uzun bir süreç olur ama altınların tamamı kadınların olduğu için er Ya da geç alırsınız .tabi bir bahaneyle alabiliyorsanız alın Yoksa uzun süreçler bunlar:( 4yıl Sonra da gerçek yüzlerini görebilirdiniz ,çocuklarınızla birlikte ;) Zararın neresinden dönülürse kardır .Hata yaptım diye suçlamayın kendinizi yaşamanız gerekiyormuş .Dilerim bundan Sonrası güzel olur :dua:

Gerçekten kafanızda ne istediğinize karar verdiğinizde (boşanmak mı devam mı )naçizane tavsiyem tanığınız ,deliliniz olsun altınların kayınvalide olduğuna dair ne olur Ne olmaz hayat bu :KK66:Ses kaydı ,mesaj ,fotoğraf,gören bilen birileri !sonrasını Zaten bir şekilde bilirkişi vs ne kadar ettiğini vs belirler daha uzun bir süreç olur ama altınların tamamı kadınların olduğu için er Ya da geç alırsınız .tabi bir bahaneyle alabiliyorsanız alın Yoksa uzun süreçler bunlar:KK43: 4yıl Sonra da gerçek yüzlerini görebilirdiniz ,çocuklarınızla birlikte :KK66: Zararın neresinden dönülürse kardır .Hata yaptım diye suçlamayın kendinizi yaşamanız gerekiyormuş .Dilerim bundan Sonrası güzel olur :dua:
Bilen kişi var altinlarmi kv olduğunu benm akrabam, delil toplayıp accam davayı bu insanlar hiç birseylerini vermez o derece cimri beterler

Saklama amaçlı güyaa kadın vermiyo resmenn basina bisey gelir diye pislik görgüsüz alamıyorum kadndann eş ten ıstiyorum oda en iyi kasa annem diyip duruyo aklina nasıl giriyosa şeytannn
bence eşinizle oturup sakince konuşmaya çalışın. bu konular beni çok üzüyor ve böyle devam edecek gücünüzün olmadığını izah edin. düzeltme çabası gösterirse bosanmanıza gerek kalmaz. ama hiçbi çaba göstermiyosa sizin de düşünmenize gerek kalmaz, boşanırsınız. ayrıca elalem'e ne? Elalemi düşünmeyin lütfen.

Back
X