Doğuma Hazırlık 4 aylik hamilelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Of bende 16 haftalik hamileyim tam 4 ay su anda aldigim kilo 4 tutamiyorum yemek yemeyi cok seviyorum az yiyemler dikkat edenler nasil basariyor bir bilsem. İlk hamileligimde 24 kilo almistim bu sefer kilolu hamile kaldim daha az almak istiyorum ama nasil basaricam bilmiyorum

3 gunle bir sey olmaz ya.
Ama evet baya erken kilo almaya baslamissin. Ben 6 ay gidim gidim aldim. Simdi ise cok hizli alıyorum

Ben de 15 haftalık hamileyim ve iki buçuk kilo aldım, tartıya çıkınca çok moralim bozuluyor yemek yemeye gelince o moral bozuklugu hiç yok
Gerçekten ben de çok merak ediyorum nasıl kilo almadan dikkat edip güzel hamilelik geçirebiliyor insan diye, kısmet elbette sonunda çok kilo ile tamamlamayiz inşaallah

Al benden de o kadar bende yemek degil de tatli ya zaafim var malesef .

Insallah . Cogumjzun sorunuda bu

Ya merhaba konu açtım cevap olmadi.ben de 4 aylık gebeyim.bi kaç gün geçti 3 lü test yaptırmıstım.içimde kötü bi his var.hiç bişey anlamadım sonuçlardan siz anlar mısınız
Afp 75.
Beta hcg 12956
Eu3 0.807
Abo kan tayini A rh pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…