4 aylık hamileyim ve oruç tutan Hamişlere sorum olacak🌺

Gamze3455

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
567
336
103
34
Kızlar ben oruç tutuyorum doktorum sakınca görmedi sahurdayken sıkıntım yok oruçluykende sıkıntım yok fakat iftarı yapıyorum 1-2 saat sonra bütün yediklerimi istifra ediyorum ramazanın başından beri böyle her akşam çıkartıyorum acaba zarar geliyor mudur bebeğe

zaten gun icinde beslenmiyosn su da dahil. Bi de cikartiyomussun senin besinler bebise gidiyo bebege zarari olmasa bile sende eksiklik olusur bi sure sonra ona da besin gitmez. bence sen bilirsin de tutmasan daha saglikli ikiniz icin de. Dr un daha iyi bilir tabi

Yani yanlış anlamyn ama amaç nedir? Bu kadar kötu olup, bebeğe zarar gelmiş midir diyrsnz size gelen zarar peki? Dinimiz kolaylık dinidir sonradan tutmak diye bir şey var lütfen kendinize de bebeginze de eziyt etmyn. Doktor sakınca görmedi su halınızı anlatın bakalım ne der

Ya haklısınız bende eziyet etmek istemiyorum doktor sakıncası yok dedi diye rahat tutuyorum ama bu geri çıkarmayı çözemedim gerçekten

Bende öyle düşünüyorum gerçekten çok kararsız kaldım

Dinimiz kolaylık dini gerçekten hayret ettim bu girdiğiniz riske. Gun boyu uzun süre hem ac hem susuz kalıyor, beslendiğiniz tek öğünü de kusuyorsunuz bebege zarar gelir mi diye soruyorsunuz

Ya haklısınız bende eziyet etmek istemiyorum doktor sakıncası yok dedi diye rahat tutuyorum ama bu geri çıkarmayı çözemedim gerçekten
Vücudunz kabul etmiyor demek oluyor bu. Beni ac bıraktın şimdi yedin bu kadar hazmedemyrm susuz kalyrm ne yapyrsn Allah aşkına demek oluyor Türkçesi ben size yardım edeym.

Doktorun sakınca yok demis olabilir ama demekki sana yaramamıs. Oruc tutmaya direnmekte ısrarın sebebi nedir

Dinimiz kolaylık dini gerçekten hayret ettim bu girdiğiniz riske. Gun boyu uzun süre hem ac hem susuz kalıyor, beslendiğiniz tek öğünü de kusuyorsunuz bebege zarar gelir mi diye soruyorsunuz
İnanın bazen annelerin akıl sağlığıni merak ediyorum. Biri de 2 aylık bebeği emziryr sütüm hiç kesilmedi tutcgm 1 ay dyor, ya ben mi geri kafalym blmyrm. Hamilelik+ 30 ay emzirdim tutamadım. 1 yaştan sonra 1 gün denedim ama yenidgan gibi emen bebekle baktım olmuyor, susuzluktan elim ayağım kesildi. borcum borç yani. Böyle ölsem ödeyemedn borcumu Allah benden hesabını da sorup sen kötü kulsun demez diye dusunyrm inşallah

Doktorun sakınca yok demis olabilir ama demekki sana yaramamıs. Oruc tutmaya direnmekte ısrarın sebebi nedir
Bende anlamıyorum sanki doktor öyle dedi diye bişey olmaz kafasındayım heralde tabi yanlış kafa o yüzden size sormak akıl almak istedim

Benimde aklim almıyor gerçekten daha mi sevap zannediyorlar ya da nedir bu ? Ben aksine rabbim bunda kolaylık sağlamış muaf tuttuğuna izin verdigine göre asıl boyle yapmamız uygun diye düşünüyorum aksi halde sevap kazanmak değilde Allahin emanet ettiği o canin hakkına girmek gibi sonucta benim vücuduma, benim sutume ihtiyaci olan bir melek.

Harika yazdnz. Şey gibi en birinci müslüman benim bakkk bebeğim sütüme muhtacken, sütümde su ile oluşurken bile oruç tutuyorum vay beee ne müslüman kadın vay vayy diyip madalya takcklar sanırım. Gece gece sahuru beklerken beynim yandı

Aynen öyle canım, bana da soruyor kayinvalidem görümcem falan tutuyormusun hayir diyorum hiii diyorlar. Hepsi hamileliklerinde tutmuş övünüyolar hayretle dinliyorum

Kızlar sakin olun lütfen ben de o düşüncedeyim ve sadece sorup o şekilde ilerlemek istedim ben burda en müslüman benim gibi göstermek derdin de değilim ki sadece doktorum tutabilirsin sorun olmaz dedi diye tuttum baktım ki bu sorunla her akşam karşılaşıyorum sormak istedim sadece

Aynen öyle canım, bana da soruyor kayinvalidem görümcem falan tutuyormusun hayir diyorum hiii diyorlar. Hepsi hamileliklerinde tutmuş övünüyolar hayretle dinliyorum
Evet o baskı bizde de çok var Ağustos ayında karnımız burnumuzda biz tuttuk siz nasıl tutamıyorsunuz diye saçma düşünce ile

4 aylık bebek tam gelişme evresi değilmi hoş ben dr desede bebeğimi aç bırakamazdım karar senin ama üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…