Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 aşılama ve bir de üstüne başarısız bir mikro daha..Ne büyük tecrübe,ne büyük deneme..Sabrın deneniyor sanki.Ama hayat devam ediyor ve umut hiç bitmiyor...
arkadaşım yaşadıklarımız aynı
4 aşılama ve bir tüp bebek hepsi negatif
2. tüp bebeğe başlamak için zaman bile koyamıyorum
açıkcası yıkılmadım ayaktayım diyemiyorum henüz onu dediğim gün zaten 2. tüp bebeğe başlarım gibi geliyor.
birde kistlerim oldu 44 gün oldu hala adet olmadım. hayatımda ilk defa böyle oldu. regl olayım diye doktor ilaç verdi bitti, soğan suyu civanperçemi içiyorum ama hala olmadım.
e hormon ilaçları alıyoruz onlar mahvediyo bizi..benimde olacağım o..bu ay biz kendimiz deniyoruz ama klomen ve yumurta takibiyle.son kontrole 10.günümde gittim sağ tarafımda 3 tane folikül vardı biri 25 mm.düşünsene daha 10. günüm. doktor çatlatma iğnesi de vermedi şimdi telaşla düşünüyom ya kist yaptıysa die.oooff ne bilim aren yaa napcaz biz arkadaşım..
canım benimde öyle oldu. yumurta takibinde 3 tane var dedi ve üçüde çatlamadı kist oldu keşke çatlama iğnesi vursaydın birde kist olursa onla uğraşırsın. adetim 1 hafta gecikince anlaştı. canım ben büyük ihtimalle tüp bebeğe başlayacağım. bırakmamam lazım devam etmem lazım.
ben endometriosiz hastasıyım biri açık biri lap. 2 ameliyat geçirdim rezervim zayıfya canım benim senin de allah yardımcın olsun sabır verisin..sınavınız çok zor..sizde neydi sıkıntı
ben endometriosiz hastasıyım biri açık biri lap. 2 ameliyat geçirdim rezervim zayıf
yumurtam oluşuyor hemd egününde güzel mm de ama olmuyor
eşimde sayı az ama bu aşılama ya da tüp bebekteke olmayack kadar az değil.
yaşım 28 ama malesef bırak normal yolla geçirdiğim 5 tedavide de olmadı
2. tüp bebek için ara verdim cesaret edemiyorum
o da olmazsa diye ne yazıldıysa onu yaşayacağız
allah isteyen herkese versin inşallah
kızlar allah yardımcınız olsun gerçekten zor zamanlar geçiriyorsunuz.sakın umudunuzu yitirmeyin.Ben 5 aşılama sonrası tüp bebek ile anne oldum.emin olun ki herşeyin zamanı gelince oluyor kafanızı başka şeylere yoğunlaştırın...
Senin adına sevindim,güzel haberler almak iyi geliyor bana da..Nerede oldu tedavin?