4. Bebek yolda . 4 cocuk :( nasol basedicem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 çocuğum yok. 1 tane var ikinciye cesaretim hala yok. İsteyip istemediğimden bile emin değilim. O yüzden ona göre önlem alıyoruz. Yine de tavsiye vereceğim..

Bir kaç kişi "2 çocuğa bakan 4 çocuğa da bakar" demişti. Ama katılmıyorum. Çocuk bakmak sadece karnını doyurup, altını üstünü temiz tutmak değildir. Ne kadar birebir zaman geçirdiğinizle ilgilidir.

Keşke istemiyorsanız korunsaydınız. Korkarım bu gidişle 5. de olur. O yüzden önlem alın.
Hayırlı olsun..
Siz bebek beklemiyor muydunuz, yanlış mı hatırladım. Midem bulanıyor falan yazmıştınız bir ara

benim de 2. cocugum ilki 4.5 yasinda kiz bu da erkek ama bu hamilelik o kadar yiprattiki bacagim da varisler oldu ,carpintim çok,su anda gribim ilki normal dogum,bu dogum da eli kulağında korkuyorum gripli iken doğurmak istemiyorum zaten çarpıntı var burun tıkanıklığı iyice çarpıntı yapiyor nasil ikincam diye ,bi kardesi olmalı insanin ama bana 2 cocuk yetti calisiyorum da bakacak kimse yok ucretsiz ayrilicam ,bu bebek de kizim gibi kreslerde büyüyecek yapcak bsy yok ,Allah bunlara can sagligi versin ins.
Ben de doğuma girerken burun tıkanıklığı sebebiyle çok korktum. Ameliyattan önce burnumun açılması için illiadin sprey sıkmamı söyledi Dr. Bayağı açtı o gün

3 cocugum var. Keşke Sezeryan olmasaydım da 4.yu de yapmaya cesaretim olsaydı. Onların kardeşliğini görünce işte gerçekten aile olmak böyle birşey diye dusunuyorum. Ayrıca çocuk sayısı artınca annenin ev işi yükü artıyor belki ama çocuklar birbiri ile oynayınca vakti de oluyor .kardeş sayısı çoğalınca işler daha da kolaylaşıyor aslında

3le baş edene 4.koymaz bence ama madem endişeniz vardı neden yaptınız?başka çocuk olmasın diye dikkat edin en azından.bu devirde 4 çocuk gerçekten çok.umarım maddi manevi imkanınız vardır.topluma yararlı bireyler olurlar.okuyup işe girene kadar zorlanırsınız sonrası keyifli olur diye düşünüyorum.kalabalık aile eğlenceli olabiliyor ama bir kardeş bana yetti şahsen.

Maddi durumunuz nasıl.
İyiyse o kadar sorun olacağını sanmıyorum.
İyi değilse de kolaylıklar dilerim..

Tanıdığım dört çocuklu bir aile vardi, çok da mutlulardi.
Ama kazayla değil bile isteye yapmışlardı, ve maddi imkanları da iyiydi.

Yakın çevremde çok çocuklu aileler var ama hepsinin evlerinde yardımcısı var, yatılı yada gündüz gelip giden. Maddi durumları iyi, eşleri de çocuklarla olması gerektiği kadar ilgileniyor.

Sizin çocuklarınız çok küçük, 3. çocuğunuz 3-4 aylık henüz üstelik sezeryan doğum yapıyorsunuz. Tüp bağlatma olayını ciddi ciddi düşünmelisiniz.

Yurtdışında yaşadığınızı belirtiginize göre maddi durumumuz iyi demek istediniz diye düşünüyorum. Ev işleri için yardımcı birini ayarlayın şimdiden. Yardimy almadan sağlıklı bir sürec geçirmenizi zor hem sizin hem çocuklar için.

Ne kadar attığını tutturan bir çift 🤔 Ne konuda tavsiye istiyorsunuz yani sizin kadar cesaretlisi zor çıkar ki tutup size tavsiye versin . Evet kimin kaç çocuk yapacağından bize ne ama sana da yazık be kardeş doğurmak için mi geldin bu dünyaya, tut ki herşey dört dörtlük olsun .. Bence tavsiye istemeden önce bi şartlarınızı açık açık yazın, sorulara cevap verin ki cevap bilesiniz.

3 cocugum var. Keşke Sezeryan olmasaydım da 4.yu de yapmaya cesaretim olsaydı. Onların kardeşliğini görünce işte gerçekten aile olmak böyle birşey diye dusunuyorum. Ayrıca çocuk sayısı artınca annenin ev işi yükü artıyor belki ama çocuklar birbiri ile oynayınca vakti de oluyor .kardeş sayısı çoğalınca işler daha da kolaylaşıyor aslında
Merhaba birşey sormak istiyorum. Bende mesela çok çocuk isterim. Max 3 yani :) ama doğumlar kadın vücudunu deforme etmiyor mu? Yeni sizde olumsuz bir etki oldu mu. Büyüklerinden şöyle duydum 1 doğum 1 kadın için 10 sene demek. Yani kadını 10 sene ileri götürüyor. Tamamen anne sağlığıyla ilgili soruyorum

Merhaba birşey sormak istiyorum. Bende mesela çok çocuk isterim. Max 3 yani :) ama doğumlar kadın vücudunu deforme etmiyor mu? Yeni sizde olumsuz bir etki oldu mu. Büyüklerinden şöyle duydum 1 doğum 1 kadın için 10 sene demek. Yani kadını 10 sene ileri götürüyor. Tamamen anne sağlığıyla ilgili soruyorum
O büyükler çok abartmışlar olayı yahu. Elbette vücut deforme oluyor ama 10 yıl ileri gitmelik bir durum yok. Normal şartlarda 3 çocuk annenin sağlığını olumsuz etkilemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X