- 1 Şubat 2013
- 270
- 202
- 333
- Konu Sahibi Dreamelodi
-
İnşAllah. :)Amin teşekkür ederim
vakti geldiğinde hayırlısıyla sizdende böyle haberler alırız inşallah :)
Merhabalar ikiz gebeligim le birlikte tanıştım kk ile ve muhteşem dostluklar kurdum ikiz anneleriyle. .
ikizlerim 19 aylıklar ve ben 6 haftalık hamileyim ..Birde abimiz var 9 yasinda..süpriz bi gebelik demek istemiyorum ama planlı değil. Zor günler geçiriyorum ağzımda acı tat mide bulantıları Vs.
Bu saatte bu halde kk ilede paylaşmış oldum böylece tüm hamislerin bebis lerine kavuşması dileklerimle..
Planlı değil evet ama istenen bir bebek artık ona asla dokunamam.Maşallah , hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun .
Sanırım istenen gebelik nihayetinde , Allah kolaylıklar versin . Tecrübelisiniz zaten biraz daha dayanın , malum en geç 3. aydan sonra geçecek bu dönem rahatlayacaksınız .
Allah razı olsun hayırlısıyla sizede nasip etsin insallahAllah evlatlarinizi size bagislasin.
Acaba ben de bir gün anne olur muyum?
Insalla 2016 ya bebeginuz kucaginuzda girersiniz inanin cok ama cok icten dua ettimAllah evlatlarinizi size bagislasin.
Acaba ben de bir gün anne olur muyum?
Amin insallah o zaman sizin ikiziniz olsun diye dua edeyim sağlıklı bir kız bir erkek olsun hemde AllahımHay maşallah, sağlıkla doğsun Allah'ın izniyle. Bana da dua edin nolur, hamilelerin duası kabul olurmuş, benimde evlatcıklarım olsa bir sürü ne güzel oluuurr
Allah razi olsun. Rabbim evlatlarinizin acisini size gostermesin insallah. Onlari size sizi de onlara bagislasin..Allah razı olsun hayırlısıyla sizede nasip etsin insallah
Allah razi olsun, cok iyisiniz. Cok tesekkur ederim dualariniz için. .Insalla 2016 ya bebeginuz kucaginuzda girersiniz inanin cok ama cok icten dua ettim
Tabi isteyen tum arkadaslaimiz icinde
Konu sahibi arkadasm rabbim hayirli evlatlar nasi0 etsin insalla ay ikiz oluyormu birde bu minnaklarda
Amiiiinnnnnn, Allah razı olsunnnnn, Rabbim kabul etsin inşallah.Amin insallah o zaman sizin ikiziniz olsun diye dua edeyim sağlıklı bir kız bir erkek olsun hemde Allahım
Planlı değil evet ama istenen bir bebek artık ona asla dokunamam.
inanın tecrübeyle alakası yok herseferinde ilkmis gibi yasiyosunut. .geciyo unutuluyor bile ama geçmesi zor :)
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
wuuuu Allah yardımcın olsun canım :) ikizlerden sonra bir bebek :) bende ikiz annesi olarak seni kutluyorum:) bu zorluklara rağmen kelimelerini seçerek yazmışsın çok takdir ettim:) ikiz zormu diyorlar bana evet güzelliğide zorluğuda iki kat düşünmüyorum tekrar ama olursa yine ikiz olsun isterim diyorum :) Allah ım o derece evlat sevgisi veriyor heralde insana:)Merhabalar ikiz gebeligim le birlikte tanıştım kk ile ve muhteşem dostluklar kurdum ikiz anneleriyle. .
ikizlerim 19 aylıklar ve ben 8 haftalık hamileyim ..Birde abimiz var 9 yasinda..süpriz bi gebelik demek istemiyorum ama planlı değil. Zor günler geçiriyorum ağzımda acı tat mide bulantıları Vs.
Bu saatte bu halde kk ilede paylaşmış oldum böylece tüm hamislerin bebis lerine kavuşması dileklerimle..
10 tanede olsa sevilir evlat.tek bebekte büyüttüm ben ikiz de büyütüyorum kesinlikle ikiz zor.tek olup büyüklere bakanlar ne şanslı. Ben uzunca bir süre tek baktım bebeklerime. Allah kolaylığını veriyor.sizin ikizlerinizin cinsiyeti ve yaşı nedir allah bağışlasın :)wuuuu Allah yardımcın olsun canım :) ikizlerden sonra bir bebek :) bende ikiz annesi olarak seni kutluyorum:) bu zorluklara rağmen kelimelerini seçerek yazmışsın çok takdir ettim:) ikiz zormu diyorlar bana evet güzelliğide zorluğuda iki kat düşünmüyorum tekrar ama olursa yine ikiz olsun isterim diyorum :) Allah ım o derece evlat sevgisi veriyor heralde insana:)
Merhabalar ikiz gebeligim le birlikte tanıştım kk ile ve muhteşem dostluklar kurdum ikiz anneleriyle. .
ikizlerim 19 aylıklar ve ben 8 haftalık hamileyim ..Birde abimiz var 9 yasinda..süpriz bi gebelik demek istemiyorum ama planlı değil. Zor günler geçiriyorum ağzımda acı tat mide bulantıları Vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?