Merhaba arkadaşlar.Kontrollerime özel bi hastaneye gidiyorum.19.haftamdayım 2 hafta sonra 4 boyutlu ultrosana girmemi istedi doktorum.İkili testim temiz çıkmıştı ama içimin rahat etmesi açısından bende istiyorum.Yalnız fiyat 180 tl gibi fazla bi rakam.Kanuni Sultan Süleyman Hastanesini aradım şu an öğrenemedim acaba orada yapılıp yapılmadığını bilen var mı yada Bakırköy Dr.Sadi Konuk ???
Canım her yerde aynı fiyat ben vital hospital haznedar'da 100 tl ye yaptırdım 1 ay önce kadar,geçen bi arkadaşa 180 tl demişler bende anlamadım..
ama sadi konuk'ta ablam çalışıyordu,yapmıyorlar diye biliyorum...sadece 2'li testimi orda yaptırdım ben..
cevabın için çok teşekkür ederm.fiyatlar özelde aşağı yukarı aynı oluyor.eğer imkan varsa devlette yaptrmak istiyorum.olmadı mecbur özele vericez paraları :)