4 buçuk aylık bebeğim kaka yapmıyor

hilal1990

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
24
0
16
35
Tekirdağ
kızlar bebişim 2 defadır kakasını geciktiriyor. geçen defa 5. gün gliserinli fitil verdim şimdiyse 6. gündeyiz ıkınıyor ama yapmadı daha bu defa fitil vermek istemiyorum böyle bir durumla karşılaşan var mı bu arada 17 ağustos doğumlu bebişi yani 4 buçuk aylık oldu.

merhaba benim bebeğim de 24 Ağustos doğumlu.benim meleğimde de kaka sorunu vardı.1 tane bitkisel şurup ve 1 tane probiyotik damla kullandım hiç bir işe yaramadı.masaj fln da nafile.şu anda kayısı püresiyle sorunumuzu çözdük.2-3 günde bir yapıyo şimdi.

cnm az bişe sabun sok kıçına anında yapacaktır bnm kızımda 4 aylık 5 gündür yapmıyodu sabun soktum bugün 3 kere yaptı üst üste .. fitile alıştırma fazla

canım benim oğlumda geç yapıyordu kakasını.kulak çubuğuna zeytinyağı koyup makatına sürmeni tavsiye ederim.benimki anında yapıyordu.ama fazlada yapma bağırsakları tembelliğe alışmasın.ben ancak 1 haftayı geçince yapıyodum.

kızlar tavsiyelerinize teşekkür ederim. bulduğunuz çözüm de gliserinli fitilden çok ta farklı gelmedi bana. sadece anne sütü aldığı için oluyor sanırım 1 hafta sonra tartılmaya gidicez daha sonra da ek gıdaya bazlayacağıs küçük küçük. bakalım belki o zaman hergün yapabilirmiş. inş yapar böyle olunca kendi de bir süre sonra rahatsız oluyor kuzucum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…