- 8 Mayıs 2016
- 221
- 229
- 33
- Konu Sahibi Seyyahzurnazen
-
Hafif sancı ve kasılma sebebiyle acile gittik. Hâlâ 4cm açılma var fakat bu defa nstde 100lere kadar sancı çıktı. Ben o anda sadece kasılma ve hafif bir ağrı hissediyordum. Doktor sancılar başlamış, evde takip et dedi. Ebe gün içinde doğum olur muhtemelen dedi. Eve geldik, sancılar arttı gibi. Bekliyorum heyecanla :)
Doğumunz oldumu acaba :))Hafif sancı ve kasılma sebebiyle acile gittik. Hâlâ 4cm açılma var fakat bu defa nstde 100lere kadar sancı çıktı. Ben o anda sadece kasılma ve hafif bir ağrı hissediyordum. Doktor sancılar başlamış, evde takip et dedi. Ebe gün içinde doğum olur muhtemelen dedi. Eve geldik, sancılar arttı gibi. Bekliyorum heyecanla :)
Ins sag salim kucagna almissindir. Cati muayenesi hakkinda bilgi verir misin? Nsl yapti acidimi uzun sürdü mu?Merhaba hanımlar, cuma günü çatı muayenesinde 4 cm açılma var dedi doktorum. Salı günü kontrole gel ama muhtemelen o güne kalmaz doğumun dedi. O gün kasıklarımda sancı oldu, heveslendik doğum yakın diye. Gece bi anda kesildi sancılar ve 2 gündür tık yok. Bu tarz tecrübesi olan var mı? Uzayabilir mi bu süreç? Biraz sabırsızlanıyorum açıkçası artık :)
İnşallah sağ sağlım almisdirda canım valla ben gecen gün çatı muayenesi oldum. Korkutmak istemem ama Canımdan can gitti.Ins sag salim kucagna almissindir. Cati muayenesi hakkinda bilgi verir misin? Nsl yapti acidimi uzun sürdü mu?
31-32. Haftada neden muayene yapti ki erken degil mi ? Peki iliskidede zorlaniyor muydun ?İnşallah sağ sağlım almisdirda canım valla ben gecen gün çatı muayenesi oldum. Korkutmak istemem ama Canımdan can gitti.
Tabi hic aci hissetmeyenlerde varmis benim canım çok yandı.
Ama kısa sürüyor 10 saniye en fazla
rahatsız oldum biraz agrim vardi acaba dogummu basladi diye ondan yaptı. Bi dahada doğuma kadar izin vermem zaten.31-32. Haftada neden muayene yapti ki erken degil mi ? Peki iliskidede zorlaniyor muydun ?
Doğumunz oldumu acaba :))
Ins sag salim kucagna almissindir. Cati muayenesi hakkinda bilgi verir misin? Nsl yapti acidimi uzun sürdü mu?
Insallah kolay bi dogumun olur :) bebisin gelmeye niyeti yok heralde :)Hiç acımadı canım hatta 3 kere daha muayene oldum bu hafta. Kendini rahat bırakırsan kaslar da kasılmıyor. 5-10 saniyede bitiyor.
Bu arada hâlâ doğum yapmadım. Sabırsızlıkla sancı bekliyorum :)
Kaç haftalıktınız peki ya bende 40+1 oldum 4cm açılmam va beni taburcu ettiler ne yapmam lazım hic bir fikrim yokHafif sancı ve kasılma sebebiyle acile gittik. Hâlâ 4cm açılma var fakat bu defa nstde 100lere kadar sancı çıktı. Ben o anda sadece kasılma ve hafif bir ağrı hissediyordum. Doktor sancılar başlamış, evde takip et dedi. Ebe gün içinde doğum olur muhtemelen dedi. Eve geldik, sancılar arttı gibi. Bekliyorum heyecanla :)
Yazdığınız kişiler hep uzun süre önce foruma giriş yapmış kişiler. Anasayfada durumlarda bir sorun isterseniz tecrübeliler yol gösterirKaç haftalıktınız peki ya bende 40+1 oldum 4cm açılmam va beni taburcu ettiler ne yapmam lazım hic bir fikrim yok
Yazdığınız kişiler hep uzun süre önce foruma giriş yapmış kişiler. Anasayfada durumlarda bir sorun isterseniz tecrübeliler yol gösterir
Şans eseri gördüm . O şekilde sizi nasıl taburcu edebiliyolar çok sıkıntılı bı durum acikcasi siz mi istediniz doğum resmen yarilanmis . Ve haftaniz bayağı var. Hiç değilse suni sancı verip açılmayı saglayabilirlerdi . Çünkü bebek bı sure sonra sıkıntıya giriyor suyunuz geldimi bilmiyorumKaç haftalıktınız peki ya bende 40+1 oldum 4cm açılmam va beni taburcu ettiler ne yapmam lazım hic bir fikrim yok
Evet dün hastaneye gittim tekrar nişan geldi bu sefer ben yine doğumdur diye sevindim yine bana yatış verdiler bu sefer sadec doğum evine gittim ama şehirhastanesine gidiyordum gitmedim neyse ordakilerde bana yatış verdiler 1 gün yattım birşey olmadı ilerleme falan hiç birsey yok daha sonra öğlen beni renkli ultrasona gönderdiler sonra bana suni taktilar ardından nstye bağladılar baktılar ki bebeğin kalbinde sıkıntı var kalp atışı düşük kırklarda beni hemen muayneye aldılar ultrasondan baktılar suniyi cikarttilar tabi baktilar ki kalp atisi kötü hemen oksijen ve serum verdiler toparladılar cok sukur daha sonra devam etmediler suniye doktor beni son kez muayne etti taburcu olabilirsn istersen sancın gelirse gel dedi ve imzayla beni taburcu ettiler ama ebe dedi sen istersen bi özele git bebeği riske atma belki kalbine bise olur diye git sezeryan ol dedi icime kurt dusurdu bende dedim allah buyuk birsey olmaz allah'ın izniyle artik o kadar ac kaldim ki hastanede sırf yemek.yiyebilmek icin taburcu oldum hic birsey vermediler 1 gun boyunca öyle iste suan beklemedeyim 40+3 oldum artık ne olur ne biter bende bilmiyorum 42 ye kadar beklice ders oldu bana dogmayan cocuğu zorla doğurtmaya kalkarsak böyle olur böyle yapan cok ve hata yapıyorlar farkında değiller ben ck pişman oldum farketmeyedebilirdik allah korusun kalbide durabilirdi hayırlı gecelerŞans eseri gördüm . O şekilde sizi nasıl taburcu edebiliyolar çok sıkıntılı bı durum acikcasi siz mi istediniz doğum resmen yarilanmis . Ve haftaniz bayağı var. Hiç değilse suni sancı verip açılmayı saglayabilirlerdi . Çünkü bebek bı sure sonra sıkıntıya giriyor suyunuz geldimi bilmiyorum
Canim bebeği riske atmamak için için sezaryana alabilirlerdi tamam suni veriyolar ama o kadar acikmayada ilerlemiş kaç gündür bebek o yüzden sıkıntıya giriyo Allah korusun haftanizda var bu durumda kaka yapabilir bence direk başka hastaneye gidin bu şekilde imzaylada olsa sizi bırakmaları suç..Evet dün hastaneye gittim tekrar nişan geldi bu sefer ben yine doğumdur diye sevindim yine bana yatış verdiler bu sefer sadec doğum evine gittim ama şehirhastanesine gidiyordum gitmedim neyse ordakilerde bana yatış verdiler 1 gün yattım birşey olmadı ilerleme falan hiç birsey yok daha sonra öğlen beni renkli ultrasona gönderdiler sonra bana suni taktilar ardından nstye bağladılar baktılar ki bebeğin kalbinde sıkıntı var kalp atışı düşük kırklarda beni hemen muayneye aldılar ultrasondan baktılar suniyi cikarttilar tabi baktilar ki kalp atisi kötü hemen oksijen ve serum verdiler toparladılar cok sukur daha sonra devam etmediler suniye doktor beni son kez muayne etti taburcu olabilirsn istersen sancın gelirse gel dedi ve imzayla beni taburcu ettiler ama ebe dedi sen istersen bi özele git bebeği riske atma belki kalbine bise olur diye git sezeryan ol dedi icime kurt dusurdu bende dedim allah buyuk birsey olmaz allah'ın izniyle artik o kadar ac kaldim ki hastanede sırf yemek.yiyebilmek icin taburcu oldum hic birsey vermediler 1 gun boyunca öyle iste suan beklemedeyim 40+3 oldum artık ne olur ne biter bende bilmiyorum 42 ye kadar beklice ders oldu bana dogmayan cocuğu zorla doğurtmaya kalkarsak böyle olur böyle yapan cok ve hata yapıyorlar farkında değiller ben ck pişman oldum farketmeyedebilirdik allah korusun kalbide durabilirdi hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?