- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
- Konu Sahibi isimsiz871
-
İnşallahŞimdi herkes kızacak ama keşke daha akıllı davransaymış arkadaşınız. Kendisine hiç acımadım. Çocuklara yazık. Ne mal olduğunu bildiği bir adamdan 4 çocuk yapıp hepsinin günahına girmiş. Adam zorla mı hamile bırakmış kadını? İnsan hiç mi düşünmez bu pisliğe tek çocuk yeter diye? Anneleri kafasını kuma gömdüğü için o kuzular perişan olacak. Adam ben insan değilim diyor zaten. Allah o yavruların yüzüne baksın inşallah.
Adamın üzerinde resmi olarak hiçbir şey yoksa bir şey alabileceğini sanmıyorum. Avukatı yok mu arkadaşınızın?Selam kızlar
Şunu belirtiyim konuyu bir yakınım için açıyorum ve kısaca anlatmak istiyorum
Arkadaşım 18 senelik evli
Evlendiğinden beri defalarca aldatildı (hatta travestiye bile gitti kocası )
ve dayaklar yedi kocasından
sonundada hep barıştı
Ve 4 çocuğu var (5,7,11,15 yaşlarinda )
Şimdide işleri iyice ilerletti bu adam arkadasimda boşanmaya karar verdi
Ama bu adam
4 evini
3 luks arabasını
2yazlıgını
1atölye
1mağazasini
Hep arkadasinin ve babasinin üzüne yapmiş
Kendisi itiraf etti
Adam şimdi diyoki benim üzerime tek parça bişey yok 1lira bile alamassın benden
Bu yaz bu iş biticek boşucam seni
sende 4 cocugunla annenin evine gidiceksin konu kapanicak
Benim asıl sorum bu mümkün mü sizce cidden üzerine mal varligi yok diye hiç bisey talep edemez mi arkadaşim ?
(Bu arada seni keserim, öldürürüm
ne polis ne anan baban seni benim elimden alamaz kim vurduya gidersin gibi söylemlerinin telefon ses kaydı var arkadaşımın elinde )
Şuan daha bi avukat bulup görüşmediAdamın üzerinde resmi olarak hiçbir şey yoksa bir şey alabileceğini sanmıyorum. Avukatı yok mu arkadaşınızın?
Arkadaşım daha bişey demedenBir bardak su içsin.
Adamın malı mülkü var diye affedip, evliliği kurtarmak için 4 çocuk yapacak kadar akıllı olduğunu zanneden kadına, kocası bir de böyle ihanet eder işte.
Eğer bakacak maddi gücü yoksa çocukları babaya bırakmalı mecburen.
Pislik herif.Arkadaşım daha bişey demeden
Adam demişki çocukları bana bırakmayı aklından gecirme bile ben bakmam
Zaten kabulde etmiyo cocukları
Sanirim mallar direkt başkalarinın uzerine yapilmişPislik herif.
Hem koca değil hem baba.
Malların devri yakın zamanda yapıldıysa belki mal kaçırma davası açabilir ama uzun zaman önceyse yapacak bir şey yok.
Tek bildiğim şu; sanırım yeni yasa geçti. Erkek çalışmasa da nafaka ödemek zorunda. İyi bir avukat bulup en yüksek düzeyde nafaka almak için uğraşmalı.
O zaman yapacak hiçbir şey yok.Sanirim mallar direkt başkalarinın uzerine yapilmiş
Adam diyomişki üzerime hiç bisey yok 1lira nafaka bile almassin cocuklar içinde olsaO zaman yapacak hiçbir şey yok.
Sadece nafaka alabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?