Benim de oyle reglim bitti ama hala regl ağrısı yasiyorum 3.tedavim diger 2 tedaviden daha ağır gectiİnşallah canım süreç yıprattı ağrısı sancısı kaldı elimdeRabbim büyük vardır zamani
Of offBenim de oyle reglim bitti ama hala regl ağrısı yasiyorum 3.tedavim diger 2 tedaviden daha ağır gecti
İnşallah en kisa zamanda bebisine kavusursun canimOf offağrı sancılar bitmiyor vallahi...ilk tüp bebekti o kadar da dikkat ettim ama olmadı ..boşu boşuna hormon aldım ama nereden bilecektim...insllah bir gün nasip olur canim
Ah inşallah cümlemizeİnşallah en kisa zamanda bebisine kavusursun canimsivilcelenme oldu mu yüzünde
Regl bitmedi normalde beş güne biter bir hafta oldu az leke leke geliyo bitemediAh inşallah cümlemizeYok sivilce olmadı
Bende cok sivilceleniyorum altim da küçük küçük cok sivilce cikti yanaklarimda da basladi bugünAh inşallah cümlemizeYok sivilce olmadı
İlaçların etkileri kaldı .tabi stres uzuntude cabasi..inşallah geçer canimBende cok sivilceleniyorum altim da küçük küçük cok sivilce cikti yanaklarimda da basladi bugün
Evet inşallah geçerİlaçların etkileri kaldı .tabi stres uzuntude cabasi..inşallah geçer canim
Hangi aşamadasiniz tedavinizde bende bir kac ay sonra 4.ye baslayacagimarkadaşlar her şeyin nedeni vardır sadece siz bilmiyorsunuzdur emin olun. embriyoları pgtye gönderin, sizde sorun olmasa bile döllenme aşamasında kromozom kopmaları olabilir. 3 kürtaj, tüp bebekte de 4. tedavimden bildiriyorum.
opuyu bekliyorum adet olmayıHangi aşamadasiniz tedavinizde bende bir kac ay sonra 4.ye baslayacagim
inşallah hepimizHayırlısı olsun inşallah guzel haberler alırsınız
Bunun çaresi ne peki pgt ye gönderdik diyelim sağlıksız geldi sonra nolacak sağlıklı olması için neler yapılabilirarkadaşlar her şeyin nedeni vardır sadece siz bilmiyorsunuzdur emin olun. embriyoları pgtye gönderin, sizde sorun olmasa bile döllenme aşamasında kromozom kopmaları olabilir. 3 kürtaj, tüp bebekte de 4. tedavimden bildiriyorum.
ben 3. pgtli opuda buldum sağlıklı embriyo. ilk iki opuda hiç sağlıklı çıkmamıştı. sağlıklı bulana kadar denemekten başka çare yok, anne babada genetik problem yoksa elbet bulursunuz pgtli embriyo. koenzim Q10, resveratrol, folat, alfa lipoic asit gibi takviyeler kullanabilirsiniz, yumurta toplamadan sonra sperm seçimini PİCSİ ile yapıp, piezzo ile döllendirebilirsiniz. ben bu yöntemlerle 3. opu’da başarı sağladım yüksek oranda, bebeklerimi farklı bir problemimden ötürü kaybettim.Bunun çaresi ne peki pgt ye gönderdik diyelim sağlıksız geldi sonra nolacak sağlıklı olması için neler yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?