Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapalı gıdalardan iki üç ay neredeyse uzak durdum makyaj oje hiçbir şekilde yapmadım sağlıklı beslendim (kilo veremedim ama3 tane başarısız denemem oldu bir sorunumuz yok 4. Tedaviye başlayacağız 2 3 ay sonra bu süre içinde neler yapmalıyız kaliteli embriyolar elde etmek için transfer sonrasi rahim tutmasi için sizler neler yaptiniz neler yapiyorsunuz birbirimize destek olalim bu sure içinde
Uzun zamandir paketli gida yemiyorum aslinda ama dedigin nasip işi gecen hafta 3.deneme negatif sonuc aldim iki tane 5.gun embriyosu transfer edildi dondurulmus olmadi 4.ye hazirlanicaz artik geride embriyo da yok kaçınci tedavinizde olumlu sonuç aldinizKapalı gıdalardan iki üç ay neredeyse uzak durdum makyaj oje hiçbir şekilde yapmadım sağlıklı beslendim (kilo veremedim ama) 7 yumurtadan 5 i 5inci ve 6 ncı güne gitti transfer günü ve sonrası ekstra birşey yapmadım ama biraz nasip işi tabi
![]()
Kesin çözüm şudur eşiniz içinize 3 kere boşalsın günlük 5 saat arayla sırtınızın altına bir yastık koyun eşiniz içinizden penisini yarım saat kadar bekletsin ben böyle hamile kaldım3 tane başarısız denemem oldu bir sorunumuz yok 4. Tedaviye başlayacağız 2 3 ay sonra bu süre içinde neler yapmalıyız kaliteli embriyolar elde etmek için transfer sonrasi rahim tutmasi için sizler neler yaptiniz neler yapiyorsunuz birbirimize destek olalim bu sure içinde
Dogal yol ile hamile kalamıyorum malesef tup bebekden baska şansımız yokKesin çözüm şudur eşiniz içinize 3 kere boşalsın günlük 5 saat arayla sırtınızın altına bir yastık koyun eşiniz içinizden penisini yarım saat kadar bekletsin ben böyle hamile kaldım
Benim bir kızım var 2021 yumoslarimdan ozamanda 5 yumurta 5 gune gitmişti ama sadece kızım nasip oldu ikinci transferimde bir kürtaj toplam üç negatif benimde olmuştu şimdi yeniden yumurta toplama ve transfer oldum ozamanda aynı şeyleri yapmıştım değişik birşey denememistimUzun zamandir paketli gida yemiyorum aslinda ama dedigin nasip işi gecen hafta 3.deneme negatif sonuc aldim iki tane 5.gun embriyosu transfer edildi dondurulmus olmadi 4.ye hazirlanicaz artik geride embriyo da yok kaçınci tedavinizde olumlu sonuç aldiniz![]()
Bu dediğimi denedin mi hiçDogal yol ile hamile kalamıyorum malesef tup bebekden baska şansımız yok
İnşallah cok teşekkür ederim benim de 5.gun embriyosuydu ama olmadi 4.denememden cok umutluyum İnşallah busefer olacakBenim bir kızım var 2021 yumoslarimdan ozamanda 5 yumurta 5 gune gitmişti ama sadece kızım nasip oldu ikinci transferimde bir kürtaj toplam üç negatif benimde olmuştu şimdi yeniden yumurta toplama ve transfer oldum ozamanda aynı şeyleri yapmıştım değişik birşey denememistimhayırlısı olsun hakkinizda inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebisinize
![]()
Evet ilk başlarda çok uğraştık doğal yol ile ama tuplerim alindi suan dogal yol ile hamile kalamıyorumBu dediğimi denedin mi hiç
Anladım peki sorun eşinizde olabilir miEvet ilk başlarda çok uğraştık doğal yol ile ama tuplerim alindi suan dogal yol ile hamile kalamıyorum
Hayir ikimizde de hic bir sorun yokAnladım peki sorun eşinizde olabilir mi
İnşallah tez zamandaİnşallah cok teşekkür ederim benim de 5.gun embriyosuydu ama olmadi 4.denememden cok umutluyum İnşallah busefer olacaksaglikla büyüsün kızınızda İnşallah
![]()
Kesin çözüm şudur eşiniz içinize 3 kere boşalsın günlük 5 saat arayla sırtınızın altına bir yastık koyun eşiniz içinizden penisini yarım saat kadar bekletsin ben böyle hamile kaldım
3 tane başarısız denemem oldu bir sorunumuz yok 4. Tedaviye başlayacağız 2 3 ay sonra bu süre içinde neler yapmalıyız kaliteli embriyolar elde etmek için transfer sonrasi rahim tutmasi için sizler neler yaptiniz neler yapiyorsunuz birbirimize destek olalim bu sure içinde
İnşallahİnşallah tez zamandaamin sağolun
![]()
Amin inşallahAllah gönlünüze göre versin inşallah .
![]()
Bende sizinle aynı durumdayım 2. Negatif son bi embriyo kaldı eşimde de sayı az bende tüpler yok doktorlar hiç bir sorun görmüyor bütün muayenelerde mükemmel tam olması gerektiği gibi deyip durdular ama negatif bişey araştırdım tüplerde sıvı birikmesi yani Hidrosalpenks olanlarda kronik endometrit yüksek ihtimal oluyormuş Buda histereskopi de biyoloji alınarak ortaya çıkıyormuş bunu doktorla görüşüp bunu yaptıracamHayir ikimizde de hic bir sorun yok2 tedaviden sonra doktor da degistirdim eski tedavilerimi inceyince oda olmamasi icin bir sebep goremedi yeniden bir sürü test istedi hepsini yaptik hic bir sorun yok dedi rahime bir ilac yapti embriyoyu yabanci algilamasin diye transfer zamani da rahimde heralde bir sorun yoktu kalinligi falan guzeldi ama gene olmadi malesef
Stressiz yaşamaya çalışıyorum ama bu tedaviye başlayinca bende pek mümkün olmuyor 2.tedavimde ben de spor yapmistim 3.de yapmadim simdi yeniden başlamak istiyorum yedigime içtiğime mümkün olduğunca cok dikkat ediyorum daha ne yapabilirim bilmiyorum ama elimden gelenin fazlasini yapicam artik daha ne yapabilirsem.sağlikla büyüsün kızınız inşallah darisi isteyen herkese olsun Bazen diyorum sorunumuz olsa daha mi iyi acaba onun pesinde kosafdik sorun yokken insan ne yapacagini bilemiyorİlk 3 dönemde çok dikkat ettim. Sigarayı bıraktım. Spor yaptım. Yediğime ictigime dikkat ettim. Vitaminler, çaylar gırla... Tutmadı. 4. Denemede sigaraya başladım. Abur cuburlar yedim. Vitamin almadım. Sporu bıraktım. Ne hikmetse en iyi kalite embriyo 4. Denemede bulduk. Kızım 15 aylikben iyi bir örnek olmayabilirim ama şunu söyleyeyim ne zaman kafana takmıyor stres yapmiyorsan o zaman daha iyi oluyor.
![]()