İnşlh sizinde sağlıklı bi bebişiniz olur.kafaya takmamak imkansızRabbim bu defa yüzünüzü güldürsün inşallah korkuyu olumsuz düşünceleri kafanızdan atın stres yapmayın biliyorum kolay değil ama bu defa sağlıkla ilerleyecek diye düşünün benimde 3 kaybım var şimdi yine hamilelik istiyorum hayırlısı artık.
Amin inşallah evet imkansız ama olumlu düşünmekten başka çarede yok malesefİnşlh sizinde sağlıklı bi bebişiniz olur.kafaya takmamak imkansız
Merhaba gebeliğiniz nasıl gidiyor 3 düşüğüm var benimdeMerhaba arkadaşlar 4 tane düşük yaptım.7-8 haftalık kalp durması.kürtaj oldum hepsinde.histereskopi oldum 6 ay önce t şeklinde rahimden.şimdi hamileyim betam 3 gün önce 1850 çıktı.doktora daha gitmedim.deltacortrl,folikasit,aspirin kullanıyorum bide 3 günde bi oksopar.inşlh iyi olur busefer çok korkuyorum
Merhabadaymışım beğeniniz var mı bende 3 düşük yaptımRabbim bu defa yüzünüzü güldürsün inşallah korkuyu olumsuz düşünceleri kafanızdan atın stres yapmayın biliyorum kolay değil ama bu defa sağlıkla ilerleyecek diye düşünün benimde 3 kaybım var şimdi yine hamilelik istiyorum hayırlısı artık.
Benim bir kızım var zaten ikinci çocuk için uğraşıyorum ama 3 kayıp sonrası hamile kalamadım maalesefMerhabadaymışım beğeniniz var mı bende 3 düşük yaptım
Düşükler üst üste mü olduBenim bir kızım var zaten ikinci çocuk için uğraşıyorum ama 3 kayıp sonrası hamile kalamadım maalesef
İlki dış gebelikti 1 yıl sonra birkaç ay arayla düşük yaptım.Düşükler üst üste mü oldu
Benim hepsi Temmuz’dan sonra 2 3 arayla oldu yaşayan Çocuğumda yokİlki dış gebelikti 1 yıl sonra birkaç ay arayla düşük yaptım.
Kan pıhtılaşma testi yaptırdınızmı Allah nasip eder inşallah üzülmeyinBenim hepsi Temmuz’dan sonra 2 3 arayla oldu yaşayan Çocuğumda yok
Evet yaptırdım pai1 4g/4g homozigot sadece ama zaten son iki gebelikte oksapar kullandımKan pıhtılaşma testi yaptırdınızmı Allah nasip eder inşallah üzülmeyin
Yeterli gelmedimi acabaEvet yaptırdım pai1 4g/4g homozigot sadece ama zaten son iki gebelikte oksapar kullandım
Bilmiyorum ki 2. Gebelikte 0.4 kullandım günde bir boş gebelik oldu 3. De 0.6 kullandık günde bir gelişimi 6 da kaldıYeterli gelmedimi acaba
İnşallah rabbim gönlünüze göre verir.Bilmiyorum ki 2. Gebelikte 0.4 kullandım günde bir boş gebelik oldu 3. De 0.6 kullandık günde bir gelişimi 6 da kaldı
Amiin hepimizin inşallahİnşallah rabbim gönlünüze göre verir.
Canım seninde bu şekilde miydi??test sonucunEvet yaptırdım pai1 4g/4g homozigot sadece ama zaten son iki gebelikte oksapar kullandım
Merhaba hayır malesef sizin başka bi geniniz homozigot ve faktör 5 iniz hetero faktör 5 biraz daha agır pıhtılaşma ama neyseki o homo değilCanım seninde bu şekilde miydi??test sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?