4 düşük

sltnky

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
14
3
16
30
Kızlar merhaba ben 4 düşük yaşadım . Kan pıhtılaşma oldugu denildi genetik sonucu 3.düşükten sonra coraspirin kullanmaya başladım hamile kalınca iğne . Fakat yine tutmadı gebeliklerim kese oluşmadan düşüyor . Detaylı her şeye bakıldık eşimde bende hsg genetik fakat bir şey yok diyorlar . Sizce nereye gitmeliyim şehirdeki bütün proflara muayene oldum bi şey yoksa neden 4 düşük .

Kızlar merhaba ben 4 düşük yaşadım . Kan pıhtılaşma oldugu denildi genetik sonucu 3.düşükten sonra coraspirin kullanmaya başladım hamile kalınca iğne . Fakat yine tutmadı gebeliklerim kese oluşmadan düşüyor . Detaylı her şeye bakıldık eşimde bende hsg genetik fakat bir şey yok diyorlar . Sizce nereye gitmeliyim şehirdeki bütün proflara muayene oldum bi şey yoksa neden 4 düşük .
Bende aynı durumdayım😔

Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim inşallah bizde sağlıkla alırız kucagımıza 🥺

hangı genlerde pıhtılasma var canım ?
coraspırın ve ıgne verıyor bazı doktorlar genelde ..

Düşük derken kese oluşmadan KİMYASAL mı?
Aynen yani beta 1000 lere ulaşıyor sonra kanama başlıyor ve düşüyor yani kimyasal gebeliği düşükten saymıyorlar evet ama inan internetteki gibi adet gibi geçmiyor .

Aynen hepsini kullandım gebelikten önce coraspirin sonra iğneler başlıyor ama yine olmadı 🥺
Allah Allahhhh, pekı ne dıo doktorlar ?
benımde ıkı genımde sıkıntı var..
benım mtfhr homozıgot 1298cc ve faktör 5- heterezigot 1691ga yazıyor..
bır kımyasalım - bır dıs gebelıgım oldu

Bazı insanların rahmi bebeği yabancı bir şey olarak algılayıp vücuttan atabiliyor. Böyle bir ihtimal değerlendirildi mi hiç? Onun için uygulanan bazı tedavi yöntemleri oluyor, onu demenizde fayda olabilir. Hangi genlerinizde egilim çikti peki? Homozigot, heterozigot hangisi var?

Allah Allahhhh, pekı ne dıo doktorlar ?
benımde ıkı genımde sıkıntı var..
benım mtfhr homozıgot 1298cc ve faktör 5- heterezigot 1691ga yazıyor..
bır kımyasalım - bır dıs gebelıgım oldu
Valla bir şey demiyorlar rahim filmi filanda çekildim son ki düşüğümden sonra bi tek bana dediği bi dahakine kan sulandırıcı iğnenin dozunu arttıralım oksapar 4000 lik ti bi dahakine 6000 lik olacakmış

Valla bir şey demiyorlar rahim filmi filanda çekildim son ki düşüğümden sonra bi tek bana dediği bi dahakine kan sulandırıcı iğnenin dozunu arttıralım oksapar 4000 lik ti bi dahakine 6000 lik olacakmış
Belki az gelmiş olabilir evet..inşallah bundan sonra sağlıkla.ilerlesin canimt..
Senin hangi gende pıhtılaşma var hatırlıyor musun? İsim.olarak

Back
X