4 eski bakan için karar verildi

nasıl yani,ne demek istemişler?
Iste bu konudaki haberler, degisik medya kuruluslarindan:
Biz gidersek Bilal de gelir...
Komisyonun son toplantısında; Ak SARAY-Başbakanlık-Meclisüçgeninde müthiş bir trafik yaşandı. Zafer Çağlayan, 3 ismin Yüce Divan’a gönderileceğini öğrenince Ak Saray’a koştu…

Haberin Devamı >>

SonKale.org Guncel 2015-01-05 13:44:14

Haber Etiketleri: SARAY, Meclis, Zafer Çağlayan,

Bu haber ile ilgili diğer haberler:

Zefer Çağlayan Erdoğan'a 'Bilal Erdoğan resti çekti' iddiası
17 Aralık operasyonunda adı geçen 4 bakandan Zafer Çağlayan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biz Yüce Divan'a gidersek Peşimizden Bilal de gelir dediği iddia edildi..
Rota Haber

''Yüce Divan’a gidersek peşimizden Bilal gelir''
''Yüce Divan’a gidersek peşimizden Bilal gelir''Eski Bakan Çağlayan, Erdoğan'a Bilal Erdoğan ile ilgili bu ifadeleri kullanmış..
Haber 3

Sözcüden Şok İddia
Sözcü, Eski Bakan Çağlayanın Erdoğana Yüce Divana gidersek peşimizden Bilal de gelir diye söylediğini yazdı..
PostMedya

"Yüce Divan’a Gidersek Peşimizden Bilal Gelir"
"Yüce Divan’a Gidersek Peşimizden Bilal Gelir" ŞOK KULİS: Rüşvetle suçlanan Zafer Çağlayan, 22 Aralık’ta saraya çıktı. Erdoğan’a başlıktaki resti çekti… Erdoğan da oylamayı erteletti…....
Aktif Haber

Sedef Kabaş: Bilal Erdoğan da ifade versin
Sedef Kabaş isyan etti: 'Biz nasıl gidiyoruz, Bilal Erdoğan da ifade versin'.
Haber Aktüel

Ya zaten Erdoğan Baytaktar operasyon yapıldığı ilk gün "Biz başbakandan izinsiz ve habersiz hiçbir şey yapmadık ben suçluysam o da suçludur!" demişti. Birkaç gün sonra çark etti tabii. Bu bir zincir gibi ucunu aşağı atarsan hepsi düşer.

Zamanı gelince yargılanacaklar
aynı kenan evren gibi sadece zaman meselesi bu hesap bitmedi henüz korkun

Zamanı gelince yargılanacaklar
aynı kenan evren gibi sadece zaman meselesi bu hesap bitmedi henüz korkun

bağış neden bu kadar gergindi acaba, diğerleri sakindi

Caliyolar ama calisiyolar ağbiiiii

evet doğru dedin "çalıyoruz ama çalışıyoruz" diyorlar mıdır kendi aralarında acaba? Bizim eve de milletvekili maaşından daha yüksek rakam giriyor toplamda ama ismi lazım değil bazı Ankara'da her yeri satın almış vekiller gibi ne 40-50 tane dairemiz var, ne tanesi 200 binden 4-5 tane otomobilimiz. Değirmenin suyu dicem haksızlık olcak su değil sel adeta ceplerine giren

Sarraf'ın parasını faiziyle iade ettiler, bunların ödülleri ne olacak merak içerisinde bekliyorum...

Eeee hani bakın aklandılar yüce dıvana gitmiyorlar,çalmadılar diyen çıkmayacak mı ? Ben bu başlığı böyle hayal etmemiştim ama

Eeee hani bakın aklandılar yüce dıvana gitmiyorlar,çalmadılar diyen çıkmayacak mı ? Ben bu başlığı böyle hayal etmemiştim ama

banları henüz kalkmamış olabilir Chelzy benimle birlikte banlandı onlar :)

Ahirette bunun hesabını verecekler yaa o bakımdan icim rahat ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…