- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
aynenntiramisu yaptım yalancı mantı,muzlu pasta,kek,fırında tawuk,gözlemeler ohooo daha neler neler yapıorum
Sabahları iştahım olsa, ya da daha doğrusu, doğru düzgün yiyebilsem günün geri kalanı geliyor. Ama sabah aç olsam da yiyemiyorum midem bulanıyorYediğimi de abartmıyorum 30- 40 dakikada yiyorum. Uff, bir önerisi olan var mı?
Tiramisuyu bende yapiyorum..
Baska seyler icinde cok tembelim..
Sabah benimde istahim kapali yaa..
ZOrla en az 1 dilim ekmek yiyorum..
Sabahları iştahım olsa, ya da daha doğrusu, doğru düzgün yiyebilsem günün geri kalanı geliyor. Ama sabah aç olsam da yiyemiyorum midem bulanıyorYediğimi de abartmıyorum 30- 40 dakikada yiyorum. Uff, bir önerisi olan var mı?
Denedim.İçtiğimde ''Getirin tüm tabakları, yok mu yemek, acıktım,hepsini bitireceğim!'' gibi bir durum olmadı.Nessy aynı beni anlatmışsın bende senin gibiyim.Bir de hemen doyuyorum azcık yemek yiyorum.İştah açıcı şuruplardan mı denesem ne yapsam acaba ya
Denedim.İçtiğimde ''Getirin tüm tabakları, yok mu yemek, acıktım,hepsini bitireceğim!'' gibi bir durum olmadı.
Tıkanmıyorum yemek yerken o iyi.Hani bir lokma daha yesem hepsini çıkaracağım,diye hissetmiyorum.
Geçen Pazar başladım sadece sabahları içiyorum.Günde 3 kere içilecek normalde.Öğlen nasıl yapacağım onu koca şişe çantada?
Neyse.39,5 idim hafta ortası tartıldım 40.9 olmuşum.
Bu sabah yine tartıldım 40.3:26:
Çok uyku yapıyormuş evet.Fakat çoğu kullananın aksine ben yaşamadım bu durumu.Günde 3 kez mi? Ama uyku yapıyormuş o galiba. Tüm gün leyla gibi gezmiyimbide :) Ben de bugün tartıldım 46 kiloyum 52-53 olmak istiyorum
Çok uyku yapıyormuş evet.Fakat çoğu kullananın aksine ben yaşamadım bu durumu.
Kızlar bende senelerce kilo alamama problemi yaşadım.Ne giysem emanet gibiydi.Kilo alamamanın en büyük kaynağı stres,sinirdir.Allah'a şükür şuan çok mutluyum.Kendime mola verdim.Sonra şu internetten satılan kilo aldıran bir üründen aldım.Ama inanın bu ürünü çalışırkende kullandım ve hiçbir işe yaramamıştı.İşi bırakınca bende bir beyin rahatlaması başladı.Beyin rahatladıkça kilo almaya başladım.Akşamlarıda kalori değeri yüksek yiyecekler yedim.ve sonuç 11 kiloaldım.Kot bedenim değişti.Önceden bol gelen kotlar şuan sıkıyor.Önceden hastalıklımısın?diyenlerin çenesi kapandı.(bunu zaten genellikle kilosu çok yüksek olanlar söyler :)Çok zayıfsın diyen çevremdeki arkadaşlarım dikkat et kilona bundan sonra alırsan şişman kategorisine giriceksin diyo :) kısaca beyin rahatlığı ve hazırladıgınız program sizi sonuca götürücektir.
Ben kolay kolay stress s.kinti yapmamki,
bence birazda irsi olan bir durum bu.Benim yanimda surekli yemek yemeyi seven biri olacakta belkiii o zaman 55 kilo olurum.
Ama nerdee oyle biri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?