Bilinçli yazdığını düşünmüyorum sadece düşünmeden yazdın sanırım..Aslında dediğim gibi istemeden oluverdi.
Yeri gelince özür dilemesini bilen biriyim ve özürdilerim.
yani zaten iyilesebilen oldugunu da söyledim allahin izniyle.
Düşünemedim.Bi
Bilinçli yazdığını düşünmüyorum sadece düşünmeden yazdın sanırım..
çok geçmiş olsun canım.iş yerinde bi abi var 4 evre kanser.şöyle ki belki inanmayacaksın ama adam sigara alıyor,alkol alıyor.geziyor tozuyor.kendi hastalıgından sonra annesini,babasını kaybetti. kemoterapide aldı.adam ne hikmetse benden sağlıklı yemin ederim ya. tek bir saçı dökülmedi adamın.doktoruyla ben konuşmasan yalan söylüyor diyeceğim o kadar rahat bir tip ki.deme ki diyorum herşeyin başı gerçekten stres.Annem 4 evre akciğer kanseri çevrenizde duydunuz mu hiç iyileşen bu evrede öğrenmek isterçok geçm
Ah kanser.. Boğazım düğüm düğüm.. Tek bir şey diyeceğim lütfen Kübaya gidin.
Aynen çok doğru.Eniştem babam kadar sevdiğim insan 4. Evre lenfoma tanısı aldı 61 yaşında doktor daha kemoterapiye başlamadan genç olsaydın yanıt verme ihtimalin daha fazlaydı demis kendisine. İlk kürde tedaviye olumlu yanıt verdi doktoru bile şaşırdı. Burda bir kaç gun once bir paylaşım gördüm arkadasin eşi 25 yaşlarında lenfoma ve kemoterapiye cevap vermiyor. Bünye ile alakalı bir durum diye düşünüyorum... Umarım anneciginiz de tedaviye olumlu yanıt verir
İnşallah bu hastalığı geçirenlere Allah ömür versinçok geçmiş olsun canım.iş yerinde bi abi var 4 evre kanser.şöyle ki belki inanmayacaksın ama adam sigara alıyor,alkol alıyor.geziyor tozuyor.kendi hastalıgından sonra annesini,babasını kaybetti. kemoterapide aldı.adam ne hikmetse benden sağlıklı yemin ederim ya. tek bir saçı dökülmedi adamın.doktoruyla ben konuşmasan yalan söylüyor diyeceğim o kadar rahat bir tip ki.deme ki diyorum herşeyin başı gerçekten stres.
Benim annemde 9 aydır akıllı ilaç alıyor şimdilik iyi gidiyor bakalım sonrası neolur bazen gecelerde uykum kacıyor çok düşünüyorum babamı felçten 6 ay oldu kaybedeli şimdide annem bu durumdaRabbim şifa versin benim babam da 4. Evre karaciğer kanseri ilk gittiğinde doktra 6 ay ömür biçti perişan olduk sonra akıllı ilaç kullanmaya başladı çok şükür şuan kanseri kontör altında küçülmeye başladı tamamen geçmedi ama Küçüldü sizde umutsuzluğa kapılmayın diye yazıyorum bunları eskisi gibi değil tıp rabbim tez şifa versin inşallah
SagolunAllah sifalar versin, evresinden ziyade vucudun ve hastaligin ilaclara verdigi yanit onemli . insallah tedavisinin her damlasi sifa olsun, eskisinden daha da saglikli sekilde tamamlansin hastane sureci...Allah'tan umut hic kesilmez. O ol der oluverir, Allah yar ve yardimciniz olsun.. cok gecmis olsun. teyzemizin ellerinden op .
Akıllı ilaç daha iyi.. babacığınin mekanı cennet olsun inşallahBenim annemde 9 aydır akıllı ilaç alıyor şimdilik iyi gidiyor bakalım sonrası neolur bazen gecelerde uykum kacıyor çok düşünüyorum babamı felçten 6 ay oldu kaybedeli şimdide annem bu durumda
Bir sus ya bir sus. Hatırladın içinde tut. Ayıptır, günahtır habire felaket tellallığı yapıyorsunCevremde hastalık yaygın olunca
Ondan .
Bir şey yok yani kötü bi niyetim yok.
Zaman bana onu hatırlattı istemeden.
Ya allah aşkına kadın gelmiş olumlu bir şeyler duyup moral bulmak için senin kuzenini dinlemek için değil. Biraz empati kurup karşı tarafın ne durumda oldugunu anlamaya calışsanız kötü örneklerinizi buraya yazmazsınız. Ya gercekten düşünemeyecek kadar bencil ya da acı paylaşmayı bilmeyecek kadar merhametsizsiniz. Kusura bakmayın körü örneklerinizi de umut arayan insanlardan uzak tutuniyi geceler eşimin dayısı. 4 . Evrede
Bağırsak kanseri.
Kemoterapi alıyor. suan 4. ilaci bu hafta aldi .
6 kür daha almalyms. Ameliyata doktor olmaz demis. Port cihazi da dayısı baya zayifladi ondan takilmadi .
Zor bi surec allah kolaylik versin.
Annenize cok gecmis olsun.
Merhaba hanım efendiBir sus ya bir sus. Hatırladın içinde tut. Ayıptır, günahtır habire felaket tellallığı yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?