- 28 Ekim 2022
- 9.531
- 27.617
- 478
- 29
Merhaba hanım efendi dün kü arkadasa dedim. Bilincli yazmadim.Ya allah aşkına kadın gelmiş olumlu bir şeyler duyup moral bulmak için senin kuzenini dinlemek için değil. Biraz empati kurup karşı tarafın ne durumda oldugunu anlamaya calışsanız kötü örneklerinizi buraya yazmazsınız. Ya gercekten düşünemeyecek kadar bencil ya da acı paylaşmayı bilmeyecek kadar merhametsizsiniz. Kusura bakmayın körü örneklerinizi de umut arayan insanlardan uzak tutun
Annem 4 evre akciğer kanseri çevrenizde duydunuz mu hiç iyileşen bu evrede öğrenmek isterim
Hamileyim .Merhaba hanım efendi dün kü arkadasa dedim. Bilincli yazmadim.
merhaba benim annemde öyleydi birinin bunu söylemesi için çok çırpındığım için size cevap vermek istedim. 4. evre adenokarsinomdu, tedavi oldu bitti şukur sadece takip oluyor 1 yıldır.Annem 4 evre akciğer kanseri çevrenizde duydunuz mu hiç iyileşen bu evrede öğrenmek isterim
Merhabalar. Allah şifa versinAnnem 4 evre akciğer kanseri çevrenizde duydunuz mu hiç iyileşen bu evrede öğrenmek isterim
Herkesin tümörü kendine. Bu öyle bir hastalık ki kişiye özgü. O yüzden kötü örnekleri dikkate almayın. Tabii ki iyileşebilir. Doktorlar bize istatistik eğrisinin en yüksek frekansını söyler ama her zaman ortalamanın dışında örnekler vardır. O örnek olmak için çabalamak gerekli. Kardeşimin bir arkadaşının annesine teşhis kondu, doktorlar tedavi etmeyi kabul etmediler, zaten birkaç ay içinde kaybederiz dediler. Eşi terketti. Bir oğlu kaldı kendisine bakacak. 3 yıl oldu, şimdi günde 10 km koşuyor, dağ yürüyüşlerine gidiyorAnnem 4 evre akciğer kanseri çevrenizde duydunuz mu hiç iyileşen bu evrede öğrenmek isterim
Babama teşhis konduğunda da dayısının kızı gelip, "bizim de bir enişte vardı böyle, dağ gibi adam eridi gitti" dediğinde hissettiğim öfkeyi hatırlattınız bana.Tesaduf bu zamanlardi vefat haberini aldigimda 1 sene oldu.
Bakın allah için lütfen rica ediyorum dün geceden beri özürdiledim. Bütün mesajlarımı okuyun.Babama teşhis konduğunda da dayısının kızı gelip, "bizim de bir enişte vardı böyle, dağ gibi adam eridi gitti" dediğinde hissettiğim öfkeyi hatırlattınız bana.
Sizi seçip mi gönderiyorlar...
Bu kadar strese girmeyin, bebişinize yazık. Sağlıkla gelsin. SevgilerBakın allah için lütfen rica ediyorum dün geceden beri özürdiledim. Bütün mesajlarımı okuyun.
Sonra yine yazın .
Şuan kasığım ağrıyor bir kramp var.
Hamileyim stres iyi değil.
Konu sahibi annenizin iyi olmasi icin dua edeceğim .
Tekrar cok gecmis olsun.
ÖZÜRDİLERIMMMMMMMMMMMMMM
sağolun teşekkür ederim.Bu kadar strese girmeyin, bebişinize yazık. Sağlıkla gelsin. Sevgiler
Canim öncelikle allah acil şifalar versinAnnem 4 evre akciğer kanseri çevrenizde duydunuz mu hiç iyileşen bu evrede öğrenmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?