4.gün embriyo transferi yapılanlar...

ozzygmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
96
27
53
Merhaba kızlar 4.gün compakt embriyo transferi yaptıranlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ?

compact embriyo nedir bilmiyorum ama 4.gün 2 embriyo yerleştirildi 2 kasımda haamileyim hamdolsun darısı tüm isteyenlere

compact embriyo nedir bilmiyorum ama 4.gün 2 embriyo yerleştirildi 2 kasımda haamileyim hamdolsun darısı tüm isteyenlere

Tebrik ederim cnm sağlıkla kucağına almak nasip olsun..darısı bana ve tüm bekleyenlere compakt çok hücresi olan demek cnm..belirti yaşadın mı hiç peki ?

Tebrik ederim cnm sağlıkla kucağına almak nasip olsun..darısı bana ve tüm bekleyenlere compakt çok hücresi olan demek cnm..belirti yaşadın mı hiç peki ?
evet canim transferin ilk gununden beri adet sancisi gibi agrilarim oldu kasiklarima dogru batmalar bacaklarima kadar vuran agrarim oldu halada oluyor goguslerimin ucu koyulasti ve hassaslasti.tabi herkeste olacak diye birsey yok..ama bende oldu epeyce

evet canim transferin ilk gununden beri adet sancisi gibi agrilarim oldu kasiklarima dogru batmalar bacaklarima kadar vuran agrarim oldu halada oluyor goguslerimin ucu koyulasti ve hassaslasti.tabi herkeste olacak diye birsey yok..ama bende oldu epeyce

Bende hiç birşey yok sadece transferin 2 günü sol kasığım baya ağrıdı o göğüslerim zaten ilaçlardan ağrıyo onun dışında hiç birşey yok drum normal dedi bakalım hayırlısı bekliyoruz bugun 9 . gün :)

Bende hiç birşey yok sadece transferin 2 günü sol kasığım baya ağrıdı o göğüslerim zaten ilaçlardan ağrıyo onun dışında hiç birşey yok drum normal dedi bakalım hayırlısı bekliyoruz bugun 9 . gün :)
test günün yarınmı ben dayanamamış 8. günü sabah idrar testi yapmıştım:110: çok çok silik çıkmıştı sonra akşama birdaha yaptım daha belirgindi 9.günü sabahıda ilk idrarla yapmıştım baya koyu çıkmıştı ben çok sabırsızdım canım yapmamak aslında en iyisi çünkü bazen pozitif olmasına rağmen idrarda çıkmıyor allhtan öyle birlşey olmadıda moralim bozulmadı :KK48:

Mrb arkadaslar bende 5 gün önce trasfer yapıldı inş olumlu sonuç alırım bende kasık ağrıları ara ara oluyo

Slm kizlar benimda bugun 7 kunim bitti az kaldii bugun yaptim idrar tahlili amma negatif ciktii ...acaba 8 kuni kan testi yapsam cikarmi benimki tek emrion

Back
X