4 gun embryosu

Hiranur3434

Alahim.nolur dualarimi.kabul eyle ☹
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
750
473
103
37
Kizlar acil.cevap pek anlamadgm icin soruyorumm 4 gun embryosu tutan vrmi genelde kac hucreli.oluyor 4 gun embrysu cevap yazarsaniz cok sevinirim

Kizlar acil.cevap pek anlamadgm icin soruyorumm 4 gun embryosu tutan vrmi genelde kac hucreli.oluyor 4 gun embrysu cevap yazarsaniz cok sevinirim
Benim transfer 4. Gün embriyosu idi iki tane pozitif gördüm ama düşük yaptım malesef

Cnm dusugun sebebi neymis solemedlermi
o konuda net birşey yok arkadaşım tekrar tüp bebek denersem pgt önerdiler
ama ben tekrar düşünmüyorum ben ikinci evladım için bu sürece girdim ilerde pişman olmamak için
artık doğal yoldan bekleyeceğim nasibim neyse göreceğim hayırlısı ile inşallah

sana 4. gün embriyosumu transfer edilecek

Evet tatlim transfer oldum eve gidyrm

Canım normalde 3. Gün embriyosu 8 hücreli olmalı en az. 4. Gün embriyosuna morula diyorlar yani hücrelerin yoğun olduğu dönemi. Katlanarak gittiğine göre 16 hücreden fazla olmalı. Ama önemli olan kalitesi anne Rahmi embriyo için en ideal ortam. Laboratuvar da yavaş ilerleyen embriyo doğal ortamına bırakıldığında hızlıca toparlana bilir.
İçini Ferhat tut ve transfer sonrası ilk üç gün çok dikkat et çünkü 5. Günden sonra tutunma çabasına giriyor bebeklerimiz. Hayırlı haberler alırsın inşallah.

Cnm cok saol ben hocaya sordm kac hucreli embryo diye hocada baya bolunduler dedi cok hucreliler dedii iyi dedi.alahm insalh tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…