- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hiranur3434
-
Bence kaç günlük embriyosu olduğu önemli değil tutanda var tutmayanıda.Kizlar acil.cevap pek anlamadgm icin soruyorumm 4 gun embryosu tutan vrmi genelde kac hucreli.oluyor 4 gun embrysu cevap yazarsaniz cok sevinirim
Dgru.cnm bnde pek duymamsfm 4 gun embrysunu oyuzdn sordmBence kaç günlük embriyosu olduğu önemli değil tutanda var tutmayanıda.
Tüp bebek yaptirdinmi düşünüyor musun yoksaDgru.cnm bnde pek duymamsfm 4 gun embrysunu oyuzdn sordm
Yarn transferm.var cnmTüp bebek yaptirdinmi düşünüyor musun yoksa
Hadi bakalım inş güzel sonuçlanır benim doktorum 7 gün gerekmedikce kalma dedi bolca dinlen sende güzel haberlerini alırız inş. :)Yarn transferm.var cnm
Saol cnm.benim.7 gun ne dedi anlamdm cnm orayiHadi bakalım inş güzel sonuçlanır benim doktorum 7 gün gerekmedikce kalma dedi bolca dinlen sende güzel haberlerini alırız inş. :)
7 gün Kalkma dedi doktorum her doktor farklı ama bolca dinlen sende:)Saol cnm.benim.7 gun ne dedi anlamdm cnm orayi
Cnm dgru dinlenmek sart sonucun ne oldu cnm7 gün Kalkma dedi doktorum her doktor farklı ama bolca dinlen sende:)
Benim transfer 4. Gün embriyosu idi iki tane pozitif gördüm ama düşük yaptım malesefKizlar acil.cevap pek anlamadgm icin soruyorumm 4 gun embryosu tutan vrmi genelde kac hucreli.oluyor 4 gun embrysu cevap yazarsaniz cok sevinirim
5 inci haftadayyim cumartesi kese görmeye doktora gidecegim. 2 nisanda tranferim olmuştu benimde.Cnm dgru dinlenmek sart sonucun ne oldu cnm
Cnm.cok sevndm gozun aydin5 inci haftadayyim cumartesi kese görmeye doktora gidecegim. 2 nisanda tranferim olmuştu benimde.
Cnm dusugun sebebi neymis solemedlermiBenim transfer 4. Gün embriyosu idi iki tane pozitif gördüm ama düşük yaptım malesef
Clexan igne coro aspirini falan kulandnmi cnm dusuk onleyici igne falan? KulandnmiBenim transfer 4. Gün embriyosu idi iki tane pozitif gördüm ama düşük yaptım malesef
coraspirin kullanıyordum önce kahverengi lekelenme başladı dr kesti coraspirini arkadaşım diğer iğneyi hiç kullanmadım arkadaşımClexan igne coro aspirini falan kulandnmi cnm dusuk onleyici igne falan? Kulandnmi
o konuda net birşey yok arkadaşım tekrar tüp bebek denersem pgt önerdilerCnm dusugun sebebi neymis solemedlermi
Evet tatlim transfer oldum eve gidyrmo konuda net birşey yok arkadaşım tekrar tüp bebek denersem pgt önerdiler
ama ben tekrar düşünmüyorum ben ikinci evladım için bu sürece girdim ilerde pişman olmamak için
artık doğal yoldan bekleyeceğim nasibim neyse göreceğim hayırlısı ile inşallah
sana 4. gün embriyosumu transfer edilecek
Canım normalde 3. Gün embriyosu 8 hücreli olmalı en az. 4. Gün embriyosuna morula diyorlar yani hücrelerin yoğun olduğu dönemi. Katlanarak gittiğine göre 16 hücreden fazla olmalı. Ama önemli olan kalitesi anne Rahmi embriyo için en ideal ortam. Laboratuvar da yavaş ilerleyen embriyo doğal ortamına bırakıldığında hızlıca toparlana bilir.Kizlar acil.cevap pek anlamadgm icin soruyorumm 4 gun embryosu tutan vrmi genelde kac hucreli.oluyor 4 gun embrysu cevap yazarsaniz cok sevinirim
Cnm cok saol ben hocaya sordm kac hucreli embryo diye hocada baya bolunduler dedi cok hucreliler dedii iyi dedi.alahm insalh tutarCanım normalde 3. Gün embriyosu 8 hücreli olmalı en az. 4. Gün embriyosuna morula diyorlar yani hücrelerin yoğun olduğu dönemi. Katlanarak gittiğine göre 16 hücreden fazla olmalı. Ama önemli olan kalitesi anne Rahmi embriyo için en ideal ortam. Laboratuvar da yavaş ilerleyen embriyo doğal ortamına bırakıldığında hızlıca toparlana bilir.
İçini Ferhat tut ve transfer sonrası ilk üç gün çok dikkat et çünkü 5. Günden sonra tutunma çabasına giriyor bebeklerimiz. Hayırlı haberler alırsın inşallah.
Transferden 5 gun snrami tutunmaya baslio cnmCnm cok saol ben hocaya sordm kac hucreli embryo diye hocada baya bolunduler dedi cok hucreliler dedii iyi dedi.alahm insalh tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?