• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 4. Gün gecikme beta <0,0 kızlar yükselir mi ne dersiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç regl belirtim yok çok hevesle kan vermiştim ama 0 çıktı böyle olup yükselen var mı acaba
canım benım bı oncekı konun da gecıkme uzerıne. yanı aslında artık adetr duzensızlıgı yasıyor olabılır mısın? bı hormon tahlılı yaptır bence. eger hormonlarda sıkıntı varsa ona gore ılac takvıye kullanırsın. bı de bebek ısterken cok stress yapıyoruz. o da etkılıyor halıyle . ama ılk işin eşine sperm testı kendıne hormon testı yaptırmak olsun bosa zaman kaybetmemen acısından. belkı yaptırmıssındır zaten de tahmını konusuyorum.

canım benım bı oncekı konun da gecıkme uzerıne. yanı aslında artık adetr duzensızlıgı yasıyor olabılır mısın? bı hormon tahlılı yaptır bence. eger hormonlarda sıkıntı varsa ona gore ılac takvıye kullanırsın. bı de bebek ısterken cok stress yapıyoruz. o da etkılıyor halıyle . ama ılk işin eşine sperm testı kendıne hormon testı yaptırmak olsun bosa zaman kaybetmemen acısından. belkı yaptırmıssındır zaten de tahmını konusuyorum.
eşim de ben de test yaptırdık bir problem görünmüyor. Çok sık gecikmem olmaz aslında bu 2. Gecikmesi diyebilirim.

Back
X