4 gün geçikme

samsunlu5555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
1.003
178
53
23
Öncelikle merhaba şubatın 27 si adet günüm ama hala olamadım geçikmem var 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi yaşayan varmı

Benim de 28 Şubat'ta olmam gerekiyordu, normalde çok düzenli olur günü gününe. Geçen sene Mayıs'ın 11'inde düşükten dolayı kürtaja alındım 6+6'da. Doktor gebeliği erken fark edip kan sulandırıcı iğneye başlamam gerektiğini söylemişti. Şu an şehir dışındayım ve 7 gün gecikme olmadan kan alamayız diyorlar. 2 tane erken gebelik testi 2 tane de normal gebelik testi yaptım. Erken gebelik testinin birinde çok silik ikinci çizgi çıktı. Bu sabah normal gebelik testinde tek çizgi çıktı. Kafam çok karışık ne yapmalıyım? Bugün 5. gün

Gecikmemin 7. Günündeyim deseniz sağlık merkezine?

Gecikmemin 7. Günündeyim deseniz sağlık merke

Bemce gidip 10 gün gecikti deyin, ilk defa duyuyorum yani şu kadar gün bekle diyeni
Misafir olduğumuz için burada hep aynı doktora yönlendirme yapıyorlar, ben de kadın doğuma randevu aldım sabah erken saate ama hafta sonunu nasıl geçireceğim bilmiyorum çünkü ya hamileysem de geç kalıp yine aynı şeyleri yaşarsam diye korkuyorum

Anladım, içinizi ferah tutun. 2 gün kısa bir süre. Hiç bir şey olmaz inşallah

Bende aynı durumda sayılırım gecıkmemin 5. Günündeyim ilk 2.3 günü yaşadıgımız depremden dolayı strese bagladım test yaptım bugun erken testlerden negatif pazartesi kan vermeyi dusunuyorum 1.5 yıldır deniyoruz maalesef

Hayırlısı olsun inşallah

Başka yerde kan verin bence tabi mümkünse 5. Gün yeterli zaman niye 7 gün şartlandırıyolar

Bu test pozitif hayırlı olsun. Bence önlem amacli coraspirin başlayın hiç degilse
Evet 3 gündür kullanıyorum bugün acile gitmeyi düşünüyorum, sabah mide bulantılarım oluyor ama bugün strip test yaptım tek çizgi çıktı. Bu pozitif çıkan test de dağılmış acaba bozuk muydu diye düşündürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…