4 gün geçikme

Umarım güzel haberler alırız hepimiz, hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba benimde 27 şubat adet tarihim sizinle günümüz aynı ve inanın sizinle aynı durumdayım defalarca test yaptım hepsi pozitif iki çizgide net belli sadece karnım ağrıyor ama memede filan hassasiyet yok hiç beb geçen ayda kimyasal geçirdim buda öyledir diye çok korkuyorum kan vermeye bile gidemedim yarın sabah aile hekimine gidip kan vericem hiç beklemiyodum hala da düştü düşecek diye bekliyorum üst üste üç kimyasal geçirince insan korkuyor haliyle sizin belirtileriniz neler acaba cvp yazar mısınız
Öncelikle merhaba şubatın 27 si adet günüm ama hala olamadım geçikmem var 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi yaşayan varm

Ben dün oldum canım

Benimde bu şekil şuan kan vermeye gidiyorum bana da dua edin. Çok üzüldüm canım hayırlısı olsun vazgeçmek yok

Ben de hastanedeyim, adet olmadım ama sonradan yaptığım hiçbir test de pozitif çıkmadı, 8. günüm şu an hormon testi verdim ultrason bekliyorum şimdi

Acaba sonucunuz çıktı mı? Ben de gecikmenin 6.günündeyim, sadece kasık ağrım var
Kan verdim canım beklemedeyim bu yaptığım testler bi bi kaç günlük kimyasalda ikinci çizgide koyulaşma olmuyor kan verdikten sonra tekrar yaptım koyulaşmıştı siz test yaptınız mı 6 gün hiçte azımsanacak kadar değil benimde kasık ağrım var bende bekliyorum umarım hayırlı olur bu mübarek günde rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin

Amin, ben gecikmenin ikinci günü kan testi verdim 0,12 çıktı fakat doktor ilaç vermedi bekleyelim dedi tekrar test yapmadım açıkçası korkuyorum negatiften , daha önce iki kimyasalım var. Arada gelen regl gibi kasık ağrısı dışında tek belirtim yok göğüs ağrısı akıntı hiç biri yok

Aynı bende de öyle sadece kasık ağrısı benim kimyasal gebeliğimde azar azar da ol
Olurda hayırlı haberler alırsan yaz buraya ki inşallah alırsın hayırlı kandiller canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…