- 3 Mart 2023
- 123
- 117
- 33
- 29
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Umarım güzel haberler alırız hepimiz, hakkımızda hayırlısı olsunBende aynı durumda sayılırım gecıkmemin 5. Günündeyim ilk 2.3 günü yaşadıgımız depremden dolayı strese bagladım test yaptım bugun erken testlerden negatif pazartesi kan vermeyi dusunuyorum 1.5 yıldır deniyoruz maalesef
Sonucunuz çıktı mı?Ben yarın acilde test vericem dua edin lütfen
Öncelikle merhaba şubatın 27 si adet günüm ama hala olamadım geçikmem var 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi yaşayan varm
Öncelikle merhaba şubatın 27 si adet günüm ama hala olamadım geçikmem var 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi yaşayan varm
Ben dün oldum canımMerhaba benimde 27 şubat adet tarihim sizinle günümüz aynı ve inanın sizinle aynı durumdayım defalarca test yaptım hepsi pozitif iki çizgide net belli sadece karnım ağrıyor ama memede filan hassasiyet yok hiç beb geçen ayda kimyasal geçirdim buda öyledir diye çok korkuyorum kan vermeye bile gidemedim yarın sabah aile hekimine gidip kan vericem hiç beklemiyodum hala da düştü düşecek diye bekliyorum üst üste üç kimyasal geçirince insan korkuyor haliyle sizin belirtileriniz neler acaba cvp yazar mısınız
Malesef dün adet oldumMerhaba naptınız acaba verebildiniz mi kan allah gönlünüze göre versin
Malesef dün adet oldumSonucunuz çıktı mı?
Ben dün oldum canım
Hayırlısı olsun canımMalesef dün adet oldum
Acaba sonucunuz çıktı mı? Ben de gecikmenin 6.günündeyim, sadece kasık ağrım varBenimde bu şekil şuan kan vermeye gidiyorum bana da dua edin. Çok üzüldüm canım hayırlısı olsun vazgeçmek yok
Merhaba sonuç ne oldu acaba? Sonradan pozitif olur diyen çok..Ben de hastanedeyim, adet olmadım ama sonradan yaptığım hiçbir test de pozitif çıkmadı, 8. günüm şu an hormon testi verdim ultrason bekliyorum şimdi
Kan verdim canım beklemedeyim bu yaptığım testler bi bi kaç günlük kimyasalda ikinci çizgide koyulaşma olmuyor kan verdikten sonra tekrar yaptım koyulaşmıştı siz test yaptınız mı 6 gün hiçte azımsanacak kadar değil benimde kasık ağrım var bende bekliyorum umarım hayırlı olur bu mübarek günde rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsinAcaba sonucunuz çıktı mı? Ben de gecikmenin 6.günündeyim, sadece kasık ağrım var
İnşallah böylesi güzel bi günde hayırlı haberler alırsınızBen de hastanedeyim, adet olmadım ama sonradan yaptığım hiçbir test de pozitif çıkmadı, 8. günüm şu an hormon testi verdim ultrason bekliyorum şimdi
Amin, ben gecikmenin ikinci günü kan testi verdim 0,12 çıktı fakat doktor ilaç vermedi bekleyelim dedi tekrar test yapmadım açıkçası korkuyorum negatiften , daha önce iki kimyasalım var. Arada gelen regl gibi kasık ağrısı dışında tek belirtim yok göğüs ağrısı akıntı hiç biri yokKan verdim canım beklemedeyim bu yaptığım testler bi bi kaç günlük kimyasalda ikinci çizgide koyulaşma olmuyor kan verdikten sonra tekrar yaptım koyulaşmıştı siz test yaptınız mı 6 gün hiçte azımsanacak kadar değil benimde kasık ağrım var bende bekliyorum umarım hayırlı olur bu mübarek günde rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin
Aynı bende de öyle sadece kasık ağrısı benim kimyasal gebeliğimde azar azar da olAmin, ben gecikmenin ikinci günü kan testi verdim 0,12 çıktı fakat doktor ilaç vermedi bekleyelim dedi tekrar test yapmadım açıkçası korkuyorum negatiften , daha önce iki kimyasalım var. Arada gelen regl gibi kasık ağrısı dışında tek belirtim yok göğüs ağrısı akıntı hiç biri yok
Olurda hayırlı haberler alırsan yaz buraya ki inşallah alırsın hayırlı kandiller canımAmin, ben gecikmenin ikinci günü kan testi verdim 0,12 çıktı fakat doktor ilaç vermedi bekleyelim dedi tekrar test yapmadım açıkçası korkuyorum negatiften , daha önce iki kimyasalım var. Arada gelen regl gibi kasık ağrısı dışında tek belirtim yok göğüs ağrısı akıntı hiç biri yok
Adet söktürücü verdi doktor hamilelik yok, hormonlar da çok normal çıktı neden böyle oldu anlamadımMerhaba sonuç ne oldu acaba? Sonradan pozitif olur diyen çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?