4 gün önce ikinci bebegimi düsürdüm :((((

Allah sabır versin..öncelikle herşey allahtan demekten başka bisey gelmiyor elimden Çok geçmiş olsun

güzel dileklerin icin cok tsk bu bir kac günde bana o Kadar dua eden arkadaslar oldu ki hepsine cok tsk ediyorum insallah dualarimiz Kabul olur

Saol Allah razı olsun inş seninde hayırlı hamiş haberlerini alırız ikinci bebegim demişsin
Benim ki üçüncü gebeliğim di
Ilki mol gebelik di kürtaj oldum ikincisi Allah'a bin şükür saglıkla doğurdum üçüncüsü de kalp atışları durmuşdu yine kürtaj her şeyde hayır var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok üzüldüm canım inan doktorlar neden düştüğü konusunda bişey söylemedilermi peki 3 aylık olmus düşük tehlikenmi vardı küçük melek o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canim daha 5 gün sonra dr randevum var düsük yaparken hastanedeki dr hic bisey diyemi neden oldugunu anlamadilar artik hormonlarimi baktiricam tekrar 9. haftada düsük riski oldugunu söylediler cok kanamam olmustu sonra kesildi bebegim daha 3 hafta yasadi sonra tekrar bi kanama oldu ve sadece 3 gün dayana bildi ultrasonda bebegin esi yani plasentadan bir parca kopmus dediler ve üc gün sonra bebegimi düsürdüm

Düşük tehlikesi genelde hep nedense 8. Hafta gerceklesıyor buna anlam vetemıyrm

Bnim 33,gunum bugun artik adet belirtilerim basladi kasik agrisi akinti dselerdiki adet olmayi sabirsizkikka bekleyecegimi hadi ordan derdim

Düşük tehlikesi genelde hep nedense 8. Hafta gerceklesıyor buna anlam vetemıyrm

evet canim bi cogu zaman öyle oluyor ve bence bu daha cok zor cünkü kalbi atiyo hareket ediyo ve bunu gördükce insan cok üzülüyo.

Bnim 33,gunum bugun artik adet belirtilerim basladi kasik agrisi akinti dselerdiki adet olmayi sabirsizkikka bekleyecegimi hadi ordan derdim

Allah iyiligini versin aksam aksam güldürdün beni bazen insan aglanicak haline gülüyo iste cünkü ayni bende bu durumdayim ha bugün geldi ha yarin gelicek ama benim daha iki üc haftam var

Allah iyiligini versin aksam aksam güldürdün beni bazen insan aglanicak haline gülüyo iste cünkü ayni bende bu durumdayim ha bugün geldi ha yarin gelicek ama benim daha iki üc haftam var

Olsaysim da en azundan ovulasyon testinw baslardin

kiyamam canim sana ve bebegine mevlam nebiy sav. efendimizin hürmetine bebegini sana bagislasin ve hayirlarla kucagina almayi nasip etsin insallah

amin canım inşeallah bakalım yarın ne diyecekler pek olumlu birşey söyledıkleri yok çıkmadık candan ümit kesilmezmiş rabbime bol bol dua ediyorum kızlar oğlum muhammed alime sizlerde dua edermisiniz çok ihtiyacımız var herşey gönlünüzce olsun rabbim kimin gönlünde her ne varsa nasip etsin inşallah Allaha emanetsiniz

Icini ferah tut yiyecek ekmegi varsa hic bise olmaz zaten nasibi yoksa da bise yapamazsin bnim bebegim dusene kadar her gittigimde saglikli diyolardi sonrasi malum

Icini ferah tut yiyecek ekmegi varsa hic bise olmaz zaten nasibi yoksa da bise yapamazsin bnim bebegim dusene kadar her gittigimde saglikli diyolardi sonrasi malum

canım kıyamam sana rabbim inşallah en kısa zamanda kucağını doldurur.4 aya kadar bendede hiç birşey yoktu bir anda mesane kocaman olmuş.umutsuz umutsuz konuşuyorlar işte ama inanıyorumki rabbim büyük onlar bir yere kadar bilebiliyorlar. rabbim ne takdır ederse. tabikide gönül kucağımıza sağlıkla sıhhatle almak istiyor şifa bulmasını istyor bol bol da dua ediyorum bu mubarek ayların yüzü suyu hürmetine inşallah bize bağışlar rabbim kimin gönlünde ne varsa nasip etsin kimin ne sıkıntısı varsa gidersin inşeallah dualarını eksik etme canım Allaha emanetsin

Rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi allah esirgesin yavrunu

sakin üzme kendini canim dr her dedigi dogru olmuyo herseyi bilemezler. mevlam onlarin söylediklerini insallah dogru cikarmasin ve mutlu sekilde cocugunu kucagina alirsin üzülme. banada aman tüplerin kapali cocugun olmaz dediler iki ay sonra pat diye hamile kaldim. icini ferah tut hep duva et adaklar ada insallah kucagina alirsin canim

heyete dün girdik böbreklerinin bozulmaya başladığını zamanla diğer organlarınında bozulacağını tıbben hiç bir çözümün olmadığı girsen bile deney yapılacağını ama ameliyatın başarısız olacağını ya aldır yada kaderine bırak dedi. hakkımızda hayırlısı. ama aldırmayı düşünmüyorum taaki benim hayatım riske girene kadar dün yıkıldım umutlarım yıkıldı kaç yere gittik herkes aynı şeyi söylüyor sanırım bebeğimle ayrılcaz tabi gönül isterki şifasını bulsun alıyım onu kucağıma en iyisini rabbimbilir eğerki yaşaması hayırlısı ise yaşatsın rabbim eğerki yaşaması hayrlı değilse kaderimize razı gelip sabırlı olmaktn başka hiç bir şey kalmıyor canım geriye

yazini 3 Saat önce okudum ama inan ki ne yazicagimi bilemedim üzüldüm demek duygularimi anlatamaz cok derinden hissediyorum senin acini mevlam senin ve bebegim hakkinda ne hayirlisa onu versin insallah sen cok olgun davraniyosun ve mettanetli duruyosun hani derler ya yaradan bir kuluna tasiya bildigi bir yükü verir bu aynen böyle sabirli ol ve hep dua et ve aldirmak istemedigin icin sana cok tsk ediyorum ve saygi duyuyorum cünkü bunu duyduktan sonra aldiricak cok insan var bizzat benim tanidigim birisi bile 4 ayliken aldirdi cocugunu hic üzülme ve sabirla bekle arkadasim

Allah sabir versin arkadasim basin sagolsun. Hepinizin. Hatta hepimizin. Benim cumartesi gunu 19 haftalik bebegimi kaybetmemin bir yili dolacak. Hergun yuregim aciyor. Canimin parcasi. Allah sabir versin...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

amin canım bu güzel dileklerin içinde Allah razı olsun inanki insan bir kez daha ne kadar aciz olduğunu çaresiz olduğunu anlıyor.sabır ve şükürden başka elimden birşey gelmiyor vardır bir hayır tabii biz bilemiyoruz. ya içimde bir canlı var ve kıpraşıyor nasıl kıpraşıyor evet çok üzülüyorum ağlıyorum nasıl kıyabilirimki nasıl aldırabilirim ama sanırım yakın bir zamanda ayrılacağız hamilelik belirtileri kayboluyor gibi geliyo oğlumuz muhammed aliyle hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…