4 gün önce ikinci bebegimi düsürdüm :((((

canım şuan muhammed ali benimle aldırmadım aldırmayı düşünmüyrum takkii benim hayati durumum söz konusu olana kadar canım çok başın sağolsun rabbim sabır versin en yakın zamanda kucağını rabbim doldurur inşeallah takdir bu canım elimizden birşey gelmiyorki şükür sabır hem öteki tarafta bir şefaatçin var elbet orada buluşacaksın ve o annem babam olmadan cennete girmem diyecek. Allah diyorki meleklerine kulumun meyvesinimi kopardınız evet diyor peki kulum naptı diyor şükür etti diyor Allahu teala diyorki bu kuluma cennette hamd köşkü dikin diyor sabır ve şükür canım ve herkesin imtihanı farklı farklı bu dünyada sıkıntıdan başkada birşey yok halimize şükür elhamdülillah

allah sağlık içinde tekrarını nasip etsin arkadaşım

Amin canim arkadasim amin

Allah sabır versin.Tez zamanda sağlıkla yavruna kavuşursun inşallah

selam bende 2 hafta önce 16 haftalık bebeğimi düşürdüm.benim de 2. çocuğum benim de erkekti, ilk çocuğum kız Allah bağışlasın, benim de gözümün önünden gitmiyor bebeğim, sancım oldu suyum geldi doğum başladı normal doğurdum çok acı çektim, inanılmaz, ölü doğdu yavrucağım..sonrasında kürtaja aldılar, yüzü gözü kandı bebeğimin doğurduğumda..off çok üzgünüm..

Offf kiyamam canim yaa sen ne yasadigini cok iyi anliyorum ama sana yok uzulme yok yine olur yok falan yok filan diyemicem tek tavsiyem acini yasa yasini tut ben bunlari yapmadim hep erteledim daha dogrusu hayatimda ki insanlar erteleti ve bunun acisini sonra cektim evliligim iki kez bitme noktasina geldi cunku depresyondaydim kendine cok iyi bak cunku dogumdan sonra enfeksiyon falan olabilirsin ve allah bagislasin bi kizin var ona saril ve ona dayan her gunun sona erdigi gibi bu gunlerde gecicek sadece dayan hersey daha
Iyi olucak ve bence 6 ay sonra tekrar hamile kalmayi dene bu sana iyu gelicektir ben malesef daha hamile kalamadim bazi rahatsizliklar yuzunden ama mevlama guveniyorum benide seni ve insallah butun kalpten isteyen hanimlari mevlam tekrar mujdelicek kendine cok ama cok iyi bak

canımsın..İnşallah en kısa zamanda kucaklarsın yavrunu, ben de depresyonda olduğumu düşünüyüorum.2 gün iyiyim 3. gün tamamen herşeye bağıran çağıran bi moddayım,hamileyken eşimle zor zamanlar geçirdik, ister istemez onu suçluyorum.ne bileyim işte.. ama inşallah herşey çok güzel olacak, birbirimize mutluluk resimleri göndericez. bunu bütün kalbimle diliyorum.

Canim Allah sabir versin basiniz sagolsun...biliyorum simdi sana ne desek ne soylesek bos gelecek...acilarin hic bitmeyecek gibi geliyo sana hic unutmayacakmissin gibi degilmi...? Ama inan insan oyle bi unutuyo ki rabbim cekemeyecegimiz derdi vermezmis zaten...seni cok iyi anliyorum cunku benimde ilk bebegim 2 aylikken dustu ve kurtaj oldum nasil ağladim nasil uzuldum ama sonra ikiz bebeklere hamile kaldim bi kizim bi oglum olacakti ama onlarida 25. Haftada kaybettimm..normal dogum oldu seninde dedigin gibi ve ben kahroldum...evlat hasretiyle yanip tutusuyorken birde evlat acisi artik tasiyamiyordum intihar etmeyi bile dusundum ama Allah razi olsun kocamdan beni hayata bagladi sonra yine hamile kaldim 9 ay boyunca buda düsecek buda ölecek diye agladim ama cok sukur 1.5 yasindacok tatli nazlı bi kizimiz var :) :) simdi mezarliga kizimla beraber gidiyoruz ve eskisi kadar uzulmuyorum cunku onlar cennette bizi bekliyor...sende üzülme ins. Tez vakitte yine hamile kalirsin...bu arada ben yine hamileyim 4 aylik bakalim ins. Saglikli siggatli olur..darisi basina :)

ayyy çok sevindim Allah tatlı kızına ve sana uzun ömür, karnındaki bebişi de sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. haklısın bazen Allah önce vereceği mutluluğun bedelini ödetip sonra kocaman mutluluklar verirmiş, bizim de öyle olur inşallah..

Allah sabır versin arkadaşım. Allah başka evlatlar nasip etsin, sağlıkla hayırlısıyla inşallah. iki tane yavrun Cennet'lik. Ne mutlu sana. Çok zor olsa gerek, ama Rabbim sabır versin.

kızlar bişi sorcam, benim rahmim kalp şeklindeymiş bebeğimin ondan düşmüş olabilir mi ? ankarada bildiğiniz iyi bi doktor varmı, bi kontrole gitsem, yeniden hüsrana uğramaktan çok korkuyorum. cevap lütfennn

Canım ben de ilk bebeğimi 9 haftalıkken düşürdüm daha doğrusu kürtaj oldum.. İlk olduğu için o kadar kahrolmuştum ki... Hiç beklemediğimiz zamanda gelmişti ve hemen gitmişti.. Sonra iki ay korunma sürecini zor geçirmiştim... Sonrasında Rabbim şükürler olsun nasip etti... 39+4 te sancım tuttu sabahtan.. Gece 12 ye kadar bekledik 4 dk da bire inmişti gittik heyecanla ne bir açılma ne bebekte aşağıya inme hiçbişi yoktu... Ve ben dayanamıyorum dedim sezaryen olsun doktorumu arayın dedim.. Gece geldi 01:10 da doğdu bebeğim sezaryen sırasında doktorum rahminde perde varmış o yüzden doğmazmış dedi o kadar sancıyı boşuna çekmişsin dedi... Sonrasında kontrole gittiğimde perden nerdeyse rahmini ikiye bölecekmiş dedi... Dedim ikinci bebekte sıkıntı olur mu ya da ilki o yüzden düşmüş olablir mi dedim.. Sanmıyorum dedi.. İlki geç bile doğdu bi sıkıntı olmaz sadece ufak tarafa yerleşirse 6-7 aylık doğması yüzde 90 muhtemelen dedi.. Büyük yere yerleşirse zaten sıkıntı olmaz dedi bana... Paylaşmak istedim ne bileyim.. Öyle ameliyat edeyim alayım felan demedi hiç..
Sadece korunmak için spiral taktırmak istedim perdem olduğu için koruyuculuğu olmaz dedi...

1 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım ve daha sonradan şiddetli ağrılarım başladı meğerse içerde kan birikmiş ve doktoruma gittim bana sadece fitil verdi onuda kendi uyguladı daha sonra ağrım geçmedi acile gittim orda da durumu anlattım muayne ettiler ve hala kan pıhtısı var boşaltmak lazım dediler doktora tekrar gitmesem kendi kendine boşalır mı acaba tehlikesi var mıdır lütfen yardımcı olun

canım ciddimi ya
canım biraz rahatlattın içimi, doktora görünmek istiyorum kızlar ankarada rahim anomalisinde uzman bi doktor önerirmisiniz bana noluurrr

şimdi nasılsın canım, çok geçmiş olsun, bilgim olmadığı için bişi yazmadım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…