4 gün önce labioplasti ameliyatı oldum. yardımmm

mineasn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
6
2
1
29
merhaba 4 gün önce labioplasti+hudoplasti ameliyatı oldum, devlet hastanesinde. kaç dikiş var oraya ne yapmışlar ben anlayamadım. aynayla baktım. eşit değiller ortası şişik sol taraf şişik. sanki böyle allah affetsin top tüfekle parçalanmış da eldeki imkanlarla neyi nereye dikeceklerini şaşırmışlar kısa sürede gibi bir şey. moralim çok bozuk çok pişmanlık hissediyorum. krem sürerken tam dokunamıyorum krem nüfuz ediyor mu diye tribe giriyorum vs. hangi teknikle yaptığını bilmiyorum araştırmadım prof dr girdi ameliyata, ücretsiz yapılacak nasılsa diye ses çıkarmadım. keşke biraz daha bekleyip özel bir klinikte olsaydım ama geçti artık. estomin arnika jel sürüyorum 5 dk bekletip, kurşun suyu solisyon sürüyorum onu 15 dk bekletip ardından buz koyuyorum. gündüz saat başı bu 3 işlemi yapın dediler ama baktım burada çoğu kişi o kadar kısa aralıklarla krem vs sürmemiş. ameliyat geçmişi olanlar yardımcı olabilir mi?

Çok geçmiş olsun devlet hastanesinde profesörmu varmış siz araştırma hastanesindemi oldunuz yoksa devlet hastanesindemi bende kadın doğum hastenesinde vajinaplasti amaliyati oldum çok pişmanım keşke siz bu amaliyati plastik cerahta olsaydınız onlar bu amaliyati iyi yapıyorlar çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bu süreci atlatirsiniz

teşekkür ederim. plastik cerrahi beni kadın doğuma yönlendirdi. çünkü bu hastanede kadın doğum yapıyormuş bu ameliyatı. onlar tecrübeliler dediler.

Geçmiş olsun. Ben sadece labioplasti ameliyatı olmuştum. İlk zamanlar tabiki şişlik oluyor. Şişliğin inmesi normale dönmesi zaman alır esas şekil o zaman oturur. Bende dikislerde çok geç düşmüştü..sizde ek bir ameliyat daha var sizin dikiş olayı daha fazladır. Ben sonrasında Krem vs kullanmadim temiz tuttum oturmadim idrar torbası vardı zaten 1 hafta kadar kaldı. Sonrasında da iyileşti gitti iz falan kalmadı. Bölge hassas o yüzden sonuç için acele etmeyin şişlikler bir insin.

merhaba teşekkürler. 2 gün sonra 1 ayı dolduracağım üstteki dikişler hala duruyor. bir kısmını 2 hafta önce aldılar. başka bir dr alınmaması gerektiğini söyledi vs. izler için de mi herhangi bir şey kullanmadınız? havalar sıcak olduğu için buz uygulamasına devam ediyorum. hametan ve kantaron yağı kullanıyorum. size de çok geçmiş olsun

Merhabalar, ben de bu ameliyati olali 1 seneyi geçti. Ilk 4 5 gunden sonra buz uygulamasını birakmak gerekiyor, faydası Olmaz zaten sadece rahatlatma verir ama kan akışını yavaslattigi icin iyilesmesine bir faydası olmaz

Benim ilk 3,4 gün ödem olmuştu. Onu da buz ve krem uygulayarak atlattım. Ama sizin dediğiniz gibi o karmaşıklık yoktu. Dokular kesilmiş ve karşılıklı dikilmiş gibiydi.

yeni farkettiğim bir şey var. sol tarafın dudağı ödemli hala ve klitoris etrafı. sol tarafta iç dudak ile dış dudak arasında bir yapışıklık var. dikiş atılırken böyle bir şey gerçekleşmiş olabilir mi? bu beni çok korkutuyor. bir de nedense sağ tarafta prof, sol tarafta asistanı varmış gibi hissettim. sanki asistan sol tarafı yapmış da o yüzden böyle hem daha ödemli hem de dikiş yanlışlığı var gibi. umarım kuruntudur. dış dudakla iç dudak (sol alt) yarım cm kadar daha bitişik. ve parmağımla hissediyorum o gerginliği ikisinin arasındaki (

Demekki solda iç dudağını fazla kesmişler o yüzden dış dudakla birleşmiş. Ondan dolayı gergin hissediyorsundur. Asistan fazla kesmiş olabilir. Keşke işinde iyi olan özeldeki bir doktora gitseydin. Devletteki doktorlara ve asistan olan yerlere estetik konularda çok güvenmiyorum. Hep kötü yorumlar okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…