Üniversite 3.sınıftaydım. sosyal medya üzerinden tanıştık. Aslında şimdi düşününce o zamandan bana sinyallerini veriyormusta genclik aklı vazgecmemisim. Nedense bir turlu kopamadim defalarca baska kadinlarla konusmalarini yakaladim ama cahil kafam gurursuzluk ede ede affettim.su an bu kurduğum cümle beni ağlattı o sekilde yaziyorum. Cok ayrilirdik ya o arardi ama cogunlukta ben pesine düşerdim sacma sapan seyler O kadar cıkmazdaydim ki direttim birde baktım nisanlandik 600 kisi icersinde dans ediyoruz. Ve ben o gun bu gundur benligimi kaybettim. 4 aylik nisanliydik. Bir kizla konuştuğunu yakalmistim. Ve bir gün geldi o yüzükler tekrar takildi. Basladı düğün hazirliklari. Hic mutlu degilim. Bir gelinlik giydim ilk giydigimi aldım çünkü icime sinmeyen birseyler vardı. Beni zorla tesettüre sokmustu yapamadim actim. Dugune 3 gun kala buluştuk. Eger kapanmazsan evlenip 1 hafta sonra baban evine gidersin dedi. Ben eve aglayarak döndüm. Sehir disindan akrabalarim gelmis ev kalabalik.herkes dugun icin orda.3 gun sonra evleneceğim adam bana 1 hafta sonra baban evine git diyor. Kurtulamadim düştüğüm kuyudan. Düğün günü geldi.kuaforden cikip kusak baglama icin eve geldik. O an elektrikler gitti. Hava temmuzun sicagi herkes mum telefon isigi geziyor. Duvagim kayboldu o an. O evden çıkışım bile kötüydü..geldik mevlüde. Düğün bitene kadar agladim. Ve herkes bana aglayan gelin demis sonra o halime.. eve geldik 2 gün geçti. Ailesine ev öpumune gidecegiz hazirlandim. O an evlilik cüzdanını aldı eline. Ve benim kızĺık soyadımı kullandigimi görünce çıldırdı. Bir baktim dolapta ne varsa hepsini yere atti. Beni yerde sürükleyip sokak kapısına götürdü nasil böyle bisey yaparsin diye. O zaman evdeki kiyametler basladi işte. 2 Günlük taze gelin yerlerde. Ben o an sildiririz dedim. Ailesine gittik. Olaydan dolayı yüzüme yansıyor tabi..ertesi gunu makheme actik sildirmek icin bu subat ayinda silinecek. Neyse arada yine bazi şeyler oluyor ama su an kafamda toparlayamiyorum. Bir gün annemlere gideceksin dedi ben dedim gitmek istemiyorum senle gelmek istiyorum diye. Zorla asansore bindirdi yere poset firlatir gibi ite kalka beni iceri surukledi. Annesi bizi ayirdi. Iste o gunden sonra onlarin evine o kapidan girmek istemedim hicbir zaman. Henuz aileme anlatmiyorum uzulmesinlee diye sonra 2 ay gecti. Bir arkadasim evime geldi. Evin tam karşısında bir kiyafet magazasi acilmsti. Cok bunalmıştım arkadasimla bi yuruyus yapmak istedim.oraya.aradım yok dedi. Bende dedim beni cok sıkıyorsun ben gideceğim dedim. Gittim yarim saat sonra magazada baktim ki arkamdan biri kolumu sıkıyor. Arkadasima rezil olmayayim diye hemen ciktik. Eve geldik. Basladi beni vurmaya. Ara babani gelip seniSeni gotursun diye. Bir baktim yerde boğuyor beni. Bicak aldi geldi. O an babami aradim gece saat 2. Babam ve onun annesi babasi geldi. O ani hic unutmuyorum babama sarilip "baba beni götür" cümlesi beni yaktı o an babamıda. Babam ağır konustu. Çünkü annemle avm ye gitmistim diyede beni vurmuştu. Babam sehir disina gitmişti annem tek diye yanında kalmak istedim gece 3te beni aldı izin vermedi. Babam buna epey düz gitti. Velhasil o gece gitmedim evlerine gittiler. Sonra bana sarildi ozur diledi ama ne çare. Aileler evreside kopmustu artık. İste o günden sonra babam geceleri uyuyamaz olmus beni dusunmekten bunu yeni ögrendim.gel zaman git zaman bu süre zarfinda yine tartismalarda yerde suruklemeler oluyor. Ona gore bu siddet degildi. Bir sure sonra bende artik sinirlerime hakim olamıyordum. Bir pazar kalk giyin bağa gidiyoruz dedi bende cok gereklimi dedim. Annesiyle konsutum keyfiniz bilir dedi. Bende o gün evde dinlenmek istiyordum. Ama illa onun dedigi olacakti.bana köpek gibi geleceksin dedi yine şiddet. Yolda aglaya aglaya gidiyordum. İçeriye girdim hemen mutfaga kactim.meger misafir varmış. O an beni vurarak getirdi dedim titriyorum. Annesi" sen zaten bir yere gelme sen hep böylesin istemeyen çeker gider,ordaki kadin misafr dedi sebepsiz vurmaz oyle bir insan degil vs." Bunlar ustume ustume geliyorlar. Dişarda kebaplar yelleniyor ben icerde agliyorum. Ailemi arayacagim dedim. Esim olacak adam birakin arasin babasi gotursun,babasi babami aramis kizinin terbiyesizligi diyor,annesi baban gelsin benim babanla konusacagim var diyor. O gün onlara olan güvenim bitti yüzlerini gördüm. Hayatimda ilk defa o zaman kendimi kimsesiz yanliz hissetim. Abim babam annem geldi. Olaylari anlattim. Annesi nasil alevlenerek konusuyor sizin kiziniz güler yüzlü degil kendisine 7 milyarlik elbise aldik ama hergun ustunde ayni elbise var bu nasil gelin. Annem dedi madem benim kizim bu kadar kotuyse götürüyorum bende kalktim gitmek için. Tuttular beni. Babamda goturme taraftati olmadi sap gibi kaldim. Ailem gitti. Ve o halde dahi beni yine annesigile misafor geliyor diye oraya götürdü. Yüzüm şişmiş. Annesi misafirin gelinine diyor ne güler yuzlusun senin annende güler yüzlü.orda bana laf vurarak benim gözümde bittiler. Bu olaydan sonra bi süre tuttu kendini siddete karsi. Ama git-gide yine patlamalar başlıyordu. e biz artik yapamıyoruz napalim dedi.bende sen ne istersen yapalim dedim. Mayis ayinda kira sozlesmemiz bitiyor o sureye kadar mutlu gibi davranacagiz mayısta ailelerimize bosanalim diyecegiz dedi.ve bende madem oyle tamam dedim. Ertesi günü annesine gittik. Ordan dönerken saar gece 11 di. Bana dedi sen cik yukari benim isim var. Ve artik bende kendimi tutamiyordum. Benim arabamdaydik o arabasini sattı.bende arabamla cok gezme dedim kapiyi carptim. Eve geldim.kendime adacayi yaptim sakinlesmek icin uzandim koltuga. Saat bire yakin eve geldi illa o koltuktan kalk ben orda yatacgim dedi bende yatak odasında korktum dün gece tek. Sen orda yat dedim. Beni bir hışımla yere firlatti. Bende o an ipler koptu. Serefsiz insan karisini yerde sürüklermi diyene kadar bogazimi sıktı pijaamam yırtıldı. Annemi aradim beni vuruyor ben geliyorum diye. Annem cik gel dedi. Bu bakti ben cidden gidiyorum. Babami aradi abartiyor ufak tartistik babacim vs.diyor. kapida beni tuttu birak dedim ciktim gittim. Ben sagligim icin gittim. Cunku akli dengemi kaybetmeye başlamıştım geceleri karabasnlar geliyordu. Gittim ve bir hafta kaldim birakmadi beni geldi aldi. Aslinda biliyormusunuz ben hissediyorum beni sirf elalem duymasin diye gelip aldigini...ve geldim bundan 20 gun once kadar. Gelirken birdaha siddet olunca sana ve babana iki katini yaparim kuran üstüne dedi babam. Eve girdim ev berbat bir halde. Neyse bu beni karsisina aldi hicbisey konusmayalim dedi sarildi uyudu. O an bir bosluktanmi bilmiyorum bende sarildim fakat aglayarak. Bana bunlari yapan adama neden sarılıyorum. Ben halen cevabini bulamadim"Ben onu seviyormuyum?" Bu soruya cevap bulamadim. Ve ben neden bu insanla yasadim yasiyorum cevabim yok. Kader diyorum bu sefer. Cunku o nisan attigim zamanda diyordum allahim hayirlisi olsun diye teslim oldum. Zaten 2018 yılına evde tek basima aglayarak girdim aylar öncesinden kibrisa gidecegiz diyen adam babasiyla bir dugune gitti. Mesele kibris degilki mesele dusunuldugunu hissetmek. Yanliz birakmasi zoruma gitti 2 gündür 3 defa beni cok kırdı. Sanki beni kandiriyor gibi hissediyorum. Sabah evden cikarken aksama yemeğe gideriz diyor aksam ariyorum eve git gitmiyoruz diyor eve geliyorum ne yemek var ne bisey. Banyoya giremiyoruz 4 gündür kapısı kirildi halen anahtarci getirmedi. Dusa kabinin cami orta yerde duruyor antrede 1 aydir.halen yaptirmadi. Mesela hergun söylüyorum tamam yarin diyor hep. Hayati isyerinden ibaret. İnsan ne icin para kazanir evi icin hayati icin. Ama evini aksatıyorsan para kazanmanin ne anlami varki. Mesela bir aydir kapinin yaninda poset duruyor kendisine hediye gelmisti büyük diye değişecek. Mesela diyorum alisveris ihtiyacim var. Tamam diyor ama pazar gunu olunca bana karisma diyor. Sorumluluk duygusu yok. Ben öğretmenim o ensaf. Bende aksam eve geliyorum benimde bir pazarım var. Bir gün elinden birsey yiyip içmedim. Mesele o inceliği yapmasi gönlümü hos etmesi bekledim hep çünkü 7 aydır. Cay yapmasini su isitmasini dahi bilmiyorum diyor. Afedersiniz ama temizlik konusunda uyuşamıyoruz wc den cikinca elini hic sabunladigini görmedim. Bana kizdigi zaman sifonu cekmiyor. Disini zorla fircalatiyorum.mesela laf arasinda cocuk mevzusu geçince dusunuyorum da istedigim cocuk yetistirme tarzida yok. Mesela ben boyle düşünüyorum bir insan imkani varsa eger sehir sehir ülke ülke gezebilir. Ama birakin ülkeyi şehrimde ki kapliyaca 1 gunlugune gidemedik. Aldim karşıma anlattim. Bak ben sıkılıyorum tatile ihtiyacm var lüks istemiyorum biraz kafa dinlemek istiyorum. Ben esnafim memur degilim ben yilda 1 hafta giderim ben buyum. Halbuki babasiyla ayni isyerindeler. Gitsek babası kovacak mı... ben boyle hayal etmemistim evliliği o ögrencilikte hayal ederken.. bi an gelsin hadi gidiyoruz desin yada bi bardak kahve alsin ya ben ilgi göremiyorum. Sanki yillardir evli çocuklarımızı evlendirmis evde yatiyoruz. Anneme gidince hep aglamakliyim. Neden evlendim diyorum ama konunun en basi cevabımi veriyor. Gecenlerde annemde kavgada demisti ona " sen kızıma hangi boynuzlu alir seni dedin " bizde sana verdik diye. O saygin annemede bunu soyletecek duruma geldik... Düşünüyorum ama korkuyorum diledigim gibi olmazsa diye.sonra diyorum zaten istemedigim sekildeyim ne olabilir ki baska. 23 yasindayim o 25 yasinda. Belki hayatin basindayiz neden hayatim zehir oluyor her gun içten ice eriyorum. Doktorlara gitmekten yoruldum yarin baska sehire doktora gideceğim sebebi bulunmayan agrilarim icin. yasadiklarim yakami birakmiyor. Icime sinmiyor bu evlilik. Nerden esti bunu yazmak diyeceksiniz belki. Bugünde cocuk gibi kandırdı bir hevesle seslendim aksama yemege gidecegiz demisti okuldan ciktim mesaj atti eve git diye. Zoruma gitti sanki dalga geciliyor benle. Eve geldim açım o an sadece corba yapabildim. Kendisi geldi birde baktim diyor benim aşkım napiyor. Resmen dalga geciyor. Çık git karsimdan dedim cocukmuyum ben. Kukla ettin beni. Ne evin eksigini gidermissin bugun halen banyoya giremiyoruz gunduz aradim söyledim aksam gelmis simdi ararim tamirciyi diyorsun. Soz veriyorsun heves ediyorum hevesimi kiriyorsun. Okulda iyiyim ama bu evlilik lezzet vermiyor artık.herseyden sogutuyorsun diyince cikti iceri gitti. Tamirci geldi gittikten sonra geldi yanima gel konuşalım diye.. bozuk plak gibi her seferinde ayni seyleri konusmaktan agzim bi hal oldu yeter oturuyoruz bosanalimmi bir sey yap diyorsun. Ben hicbisey konusmuyorum dedim arkami döndüm hissettim elini kaldirdi yumrugunu sıktı tuttu kendini. Sanirim babamin dedikleri tutuyor onu. Ve konusma birdaha konusursan görürüm seni dedi cikti disari gitti.. ne aradim ne sordum. Az önce geldi ben kitap okuyor bir yandan gizliden bunu yaziyordum.yastigini yorganini alip oturma odasinA gitti. Ve geldik şu ana 11 ocak 2018 persembe saat 23:00 e... 3 saat yazmami aldi. Sanki yılları yazdim buraya yine boynuma agrilar girdi başim agrimaya basladi. Yazmasi bu kadar yoruyorken yasanmasi kac misli yoruyor beni acaba...