4 gün sonra ilk randevum 5 gün sonrada burun ameliyatım olucak çok korkuyorummmmmmm

_berrak

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
409
17
298
43
İzmir
kızlar sizden destek bekliyorum.
1 haftadan az bir zamanım kaldı. randevum yani doktorumla ilk görüşmemden sonra ertesi güne ameliyat olucam.
çok heyecanlıyım.
ve istediğim sonucu elde eder miyiz diyede inanılmaz korkuyorum.
ilk randevuda çizim oluyor mu?
neler yaşadınız, ameliyat öncesi ya da randevu öncesi bana ne tavsiye edersiniz???

lütfen yorumlarınızı bekliyorum...

1 haftadan az bir zamanım kaldı. randevum yani doktorumla ilk görüşmemden sonra ertesi güne ameliyat olucam.
çok heyecanlıyım.
neler yaşadınız, ameliyat öncesi ya da randevu öncesi bana ne tavsiye edersiniz???

Canim benim ben nerdeyse 15 yasimdan beri burnumla takintili yasadim suan 22 yasndaym son bikac yildrda ameliyat olmayi kafama koymustm ama annemi ikna edemiyodum sonra bktm olucak gbi degl kndi kendme arastrmaya basladim bgn medipol hastanesine gttm kulak burun bogaz dktru onme gelen ilk doktrla gorstm pek icime sinmedi ama kosa kosa gttm anneme anlattm gorusmemi snra aradan bi hafta gecti kardesm hastalanmsti istanbuldaki anatomica kulak burin bogaz hastanesine gtms annmler eve gldgnde ameliyatini yaptrcamz doktoru buldm dedi bianda annem sok oldm kabl ettgine inanamadim ameliyat olmi snra randevu aldik bn gtmeden once internttn arastrdim gorscem doktoru bi videosunu izledm kanal d ye ckms orda bi icim isindi doktruma dha snra gorusnce ben tamam dedm daha fazla arastrmama gerek bile yok bn soyle boyle bi burun istyorm demedm sadece yuZume yakisan burnu yapin dedm gerisini doktoruma biraktm bnm resmlerimi yandan onden cekti ve pcden tasarim yapti bana o an cok begndm cnku burnumn eski haline gore mukemmeldi bir hafta snraya gun aldik ameliyat gunu bn heycandan bayilicaktm ama gerek kalmadi narkozla aninda bayilttilar zatn :) ayildikdan bugune tam 7gun gecti ve en ufak bir agrim olmadi cok sukur bence ameliyat olmak degl ameliyttn sonrasi daha ceterefliymis :) 1. Gunumden bugune kdr btn gun resmlerimi albme koydm seninde hemen hemen bnmlone benzer morluklarn olucak bakip fikir edineblrs. Canm smdiden cok gecms olsunnn insallh hersy gonlunce olr ve rahat ol inan degicek bnca emege :))

gerçekten çok tşk ederim cnm.
fotoğraflarına baktım, açıkcası biraz korktum :) ameliyat çıkışın güzel de sonradan çok şişip morarmış, ama sıfır acı demen de biraz rahatlattı açıkcası.
zorlu bir süreç ama sonrası için inş. değer diyoruz. istediğin gibi bir buruna kavuşırsun inş. ucu güzel görünüyor bence :)
takip edicem seni fotolarını eklemeui unutma :)

Hic aci hissetmiyosun .benim 3. Gunum .rahat bir ameliyat.korkma hersey goz acip kapayincaya kadar gecmis bitmis olcak.bi de dusun yani benimki cok teferruatli ve 2 saatten fazla suren bi ameliyatti.ameliyat sonrasi kusman olabilir korkma hemen dikislerin patlamaz rahat rahat kus:) birde doktoruna yada hemsirene toza alerjim var deeeee bak bu cok onemliiii sonra bana dua edecen.cunku oyle dersen sana delikli tampon yaparlar nefes alman mumkun olur.vedeee delikli tampon silikon ve kaygan oldugu icin cikarilmasida kolay olur...degilse pamuk doldururlar oyle tampon cikarken biraz aci verir.unutma.alerjin var.....

Hic aci hissetmiyosun .benim 3. Gunum .rahat bir ameliyat.korkma hersey goz acip kapayincaya kadar gecmis bitmis olcak.bi de dusun yani benimki cok teferruatli ve 2 saatten fazla suren bi ameliyatti.ameliyat sonrasi kusman olabilir korkma hemen dikislerin patlamaz rahat rahat kus:) birde doktoruna yada hemsirene toza alerjim var deeeee bak bu cok onemliiii sonra bana dua edecen.cunku oyle dersen sana delikli tampon yaparlar nefes alman mumkun olur.vedeee delikli tampon silikon ve kaygan oldugu icin cikarilmasida kolay olur...degilse pamuk doldururlar oyle tampon cikarken biraz aci verir.unutma.alerjin var.....

hadi yaa. tamamdır :):21:
alerjim var benim. alerjim var. evet alerjim :)
çok az bir zamanım kaldı. heyecandan ölüyorum gerçekten ama burdan, bu ameliyatı yaşamış sizlerin yazısını okumak beni acayip rahatlatıyor.
sağolun kızlar.

gerçekten çok tşk ederim cnm.
fotoğraflarına baktım, açıkcası biraz korktum :) ameliyat çıkışın güzel de sonradan çok şişip morarmış, ama sıfır acı demen de biraz rahatlattı açıkcası.
zorlu bir süreç ama sonrası için inş. değer diyoruz. istediğin gibi bir buruna kavuşırsun inş. ucu güzel görünüyor bence :)
takip edicem seni fotolarını eklemeui unutma :)

Nedemk canm herzamn yardmci olrm :)) ayricaa bn hic kusmadim hic burnum kanamadi amliyattan snra hc agri kesci icmedim vee coook hapsrdim esnedim ama dkslerm acimadi sacede goruntu bozuugu vardi bnde sislik ve morluklarr :) yarn alcim alnicak neysekii bakalim resim mtlaka koyarm canimmm :)

çok heyecanlıyım.

hıc ahrın sızın olmuyor O yuzden korkma uyandında ne dedıgımı anlıcak bumuydu dıceksın

çok tşkler kızlar inş. öyle olur. ve sonucu ayna bakdığımda memnuniyetle karşılarım.

Ameliyat sonrasi burnun şiş alcidan dolayida burun kanatlarin yapisik olcak tipki mandalla kistirilmis gibi yani.ucuda abartili kalkik olcak.benim 4.gunum ve yeni inise gecti.ilk gun fino gibi fare gibi gorunuyodum:))))) bunlar olcak panik yapma

Ayy ciddi mi.
Elimde aynayla yaşıcam o zaman ben :)
ne zaman indi, ne zaman şekli oturdu diye :))

kızlaaarrrrr,
ameliyatımı oldum.
bugün 3. günüm salı günü oldum.
yardımlarınız ve yazdıklarınız bana inanılmaz yardımcı oldu
destekleriniziçin çok tşk ederim.
ikinci gün gözlerim tamamen kapalıydı,
bugün açıldı biraz ama yüzüm şiş hala.
yrn tampon çıkacak. heyecanla bekliyorum bakalım nasıl olucak.
sizin burunlarda yeniydi nasıl oldunuz???

kızlaaarrrrr,
ameliyatımı oldum.
bugün 3. günüm salı günü oldum.
yardımlarınız ve yazdıklarınız bana inanılmaz yardımcı oldu
destekleriniziçin çok tşk ederim.
ikinci gün gözlerim tamamen kapalıydı,
bugün açıldı biraz ama yüzüm şiş hala.
yrn tampon çıkacak. heyecanla bekliyorum bakalım nasıl olucak.
sizin burunlarda yeniydi nasıl oldunuz???

canım şuan nasılsınn foto atabilirmisnn

Ben de dun ameliyat oldum bugun tam bir avatardim ama sanirim sisliklerim giderek azaliyor. Benim asil endisem bu alcinin altindan nasil bir burun cikicak.

Şişlikleriniz için yeşil çay için kızlar :)):1:
Ameliyat olalı 2 ay olcak nerdeyse gram şişlik ödem yok suratımda :nazar:

Benimde ameliyat olmam gerek . Estetiklik bir durum yok ama hazır masaya yatmışken herkes estetikde ol gitsin diyor ne zor şeymiş yahuu :)

Ben 2 sene once kbb uzmanina septum devulasyon oldum nefesimde hicbir degisiklik hissetmedim maalesefki dogustan burun kemigim egriymis ve bu da devulasyon ameliyatiyla degismiylrmus. Simdi estetik oldum 2 gun oldu burun kemigim duzeltildi kemerim duzeltildi nasil bise cikicak ortaya hic bilmiyorum aka cileli bir surec en zoruda ilk 3 gun sanirim.

bende de allerjik rinit var. delikli burun tamponunu da ilk burda okudum. ben de ameliyat sonrası ilk zamanlar rahat nefes alamamaktan endişe ediyorum.

bende de allerjik rinit var. delikli burun tamponunu da ilk burda okudum. ben de ameliyat sonrası ilk zamanlar rahat nefes alamamaktan endişe ediyorum.

benim de allerjik rinitim var hastanede kaldigim surece ona uygun ilac kullandilar o konuda herhangi bir sprunum olmadi ama tabiki tamponlarla nefes almak zor oluyor

Back
X