Adetim 3 gün gecikti ama pcosum gecikebiliyorKızlar 4 gün önce Ovulasyon testi yaptım pisti şimdi tekrar yaptım böyle çıktı 1.test 4 gün önce 2 . Test bugün
Kime yok muAdetim 3 gün gecikti ama pcosum gecikebiliyor
İlki 4 gün önce ikinci bugünKızlar 4 gün önce Ovulasyon testi yaptım pisti şimdi tekrar yaptım böyle çıktı 1.test 4 gün önce 2 . Test bugün
Dün test yaptım ama negatıftı bugün de dedim Ovulasyon yapim yine pik çıktı acaba yeni mi o yüzden mi çıkmıyorGebelik olabilir canım
Her ihtimale karşı bugün yarın değerlendir canımİlki 4 gün önce ikinci bugün
Hayır hiç birşey kullanmadımHer ihtimale karşı bugün yarın değerlendir canım
O günküne pik demiştik amabugünkü daha pike yakın gibi
lh hormonu pcos larda yüksek olduğu için böyle çıkmış olabilir
İlki pik değildi belki bu pik tır
İkinci yumurta da olabilir
Takviye bişeyler kullandın mı
Bir de ilki 4 gün önce oldu yani kaldı test ilk hali de böyleydiHer ihtimale karşı bugün yarın değerlendir canım
O günküne pik demiştik amabugünkü daha pike yakın gibi
lh hormonu pcos larda yüksek olduğu için böyle çıkmış olabilir
İlki pik değildi belki bu pik tır
İkinci yumurta da olabilir
Takviye bişeyler kullandın mı
Adet olduğun gün anlarız ancakHayır hiç birşey kullanmadım
Ya çatlamadı yumurta ya da birden fazla yumurta olabilir canım değerlendir sen nolur nolmazBir de ilki 4 gün önce oldu yani kaldı test ilk hali de böyleydi
Olabilir bi kaç gün bekle derim idrara geç yansıyorDün test yaptım ama negatıftı bugün de dedim Ovulasyon yapim yine pik çıktı acaba yeni mi o yüzden mi çıkmıyor
Aynen bakalım artık hayırlısıYa çatlamadı yumurta ya da birden fazla yumurta olabilir canım değerlendir sen nolur nolmaz
İnşallahOlabilir bi kaç gün bekle derim idrara geç yansıyor
Benim silikleşmedi hala pik ama adetin 33. GünündeyimBenim de dun pik ti bugun yaptim siliklesti, sag kasigim agriyor hala adet olmadim
Bnce bir hafta gecikme olunca kan aldirBenim silikleşmedi hala pik ama adetin 33. Günündeyim
En iyisi öyle yapmakBnce bir hafta gecikme olunca kan aldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?