4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

bebekkkkkk

YİĞİT'İMMM
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
191
0
26
Denizli
mrb kızlar:))12 ağustosda diyete girdim ve bugün dayanamayıp tartıldım 2 kilo gitmiş bile....çokkk mutluyumm :))hemde çok sıkı bi diyet yapmadığım halde tek yaptığım kalori sayımı...bugünden itibaren günlüğümde sizlerinde önerileriyle zayıflayacağım...bu site sayesinde gaza geldim...ve bu sabah 2 kilonun gittiğini görünce belki bende birilerini gaza getiriririm umuduyla günlük yazmaya karar verdim...herkese sağlıklı ve istedikleri kiloda mutlu günler diliyorum:)))

..........................diyete baş.tarihi...........boy............ başlangıç kilo.......... ilk hedef......................... şuanki kilo

bebekkkkkk .......12.08.2013 ..................1.75.............104.600 ................. 90 ..................................98.800
eddaxy ..............17.08.2013.................1.72............. 74 ......................... 60 ................................ 71.100
laledvri................20.08.2013................1.62..............79..........................60..................................72
elifcik_45............27.08.2013.................1.63............69.500...................59................................68
ekmekaldagel......??????????..................1.58...........75..........................60................................73.900
oridemet.................08.08.2013.............1.57..........61..........................55.................................61
keremcemim...........????????????............1.64......86...........................???.................................86

Son düzenleme:
hergün yaptığım fix menüm sabah limonlu su daha sonra şekersiz az sütlü neskafe(neskafe selilüt yapıyor diyenler çıkacaktır mutlaka ama benim ilk hedefim zayıflamak oyüzden neskafenin tok tutma özelliğinden faydalanmam lazım bide seviyorum mereti:))birde gece yatarken elma sirkeli ılık su.....sabah limonlu su akşam elma sirkesini ahmet marankı oneriyor ve banada mantıklı geldi:))işe yarayacağını düşünüyorum...
bunlar hergün yaptığım şeyler...yaklaşık 1 buçuk aydır diyet yapmayı düşünüyordum ve sürekli araştırma yaptım bana uygun diyeti kafamda oluşturdum ve kendimi hazır hissettiğim 12 ağustos günü başladım sağlıklı beslenmeye ....doğumda tam 25 kilo aldım ve şimdi ilk hedefim 90...yani 14 kilo vermem gerekiyordu ama 12 kaldı:)))2si gitti bile..

mrb kızlar:))12 ağustosda diyete girdim ve bugün dayanamayıp tartıldım 2 kilo gitmiş bile....çokkk mutluyumm :))hemde çok sıkı bi diyet yapmadığım halde tek yaptığım kalori sayımı...bugünden itibaren günlüğümde sizlerinde önerileriyle zayıflayacağım...bu site sayesinde gaza geldim...ve bu sabah 2 kilonun gittiğini görünce belki bende birilerini gaza getiriririm umuduyla günlük yazmaya karar verdim...herkese sağlıklı ve istedikleri kiloda mutlu günler diliyorum:)))

Bol bol su içmeyi ihmal etme.

Kalori hesabını nereden yapıyorsun? (hazır siteler var gün gün kaydediyorsun ne yiyip içtiğini. acayip gaza getiriyor. bir şey yemeden önce kalorisine bakıyorsun ona göre porsiyon azaltıyorsun:))

zayıflama günlüğüm canım benim:)))bu hafta spor yok ama önümüzdeki hafta sporada başlayacağım,hem spor hemde diyet ilk hafta zorlar dıye düşündüm ve önce vücudumun bu beslenme düzenine alışmasına izin veriyorum...ama önümüzdeki pazartesi 10dk eliptik bisiklet,10 dk zumba dansı ve basen hareketleriyle başlayacağım...yani 30 dkka...evde ..en az haftanın 3 günüde yürüyüş yapıcam oğlanı atarım arabasına ohh ana oğul yürüyüş yaparız:)))oğlum için zayıflayacağım çok kararlıyım...

Bol bol su içmeyi ihmal etme.

Kalori hesabını nereden yapıyorsun? (hazır siteler var gün gün kaydediyorsun ne yiyip içtiğini. acayip gaza getiriyor. bir şey yemeden önce kalorisine bakıyorsun ona göre porsiyon azaltıyorsun:))

ben normaldede çok su içerim çok şükür suyu seviyorum günde en az 2,5 3 lt su içerim...evet senınde dedıgın gıbı bır sıte gercekten iyi oluyo gece yatmadan sabahkı menumu hazırlıyorum ve ne yıyecegımı kac kalorı oldugunu bılmek güzel oluyo:)))benide gaza getirdi:)))

umarım hedefine ulaşırsın :) sakın pes etme... bende eylülde başlıyorum diyete. 60--->53'e inecek :)

umarım hedefine ulaşırsın :) sakın pes etme... bende eylülde başlıyorum diyete. 60--->53'e inecek :)

tşk ederim cnm:)))bu sefer ulaşacağım inanıyorum...umarım sende ulaşırsın hedefine....pes etmek yok..oğlumla futbol oynayabilmem için zayıflama gerekiyor yoksa nasıl koşarım:)))

hergün yaptığım fix menüm sabah limonlu su daha sonra şekersiz az sütlü neskafe(neskafe selilüt yapıyor diyenler çıkacaktır mutlaka ama benim ilk hedefim zayıflamak oyüzden neskafenin tok tutma özelliğinden faydalanmam lazım bide seviyorum mereti:))birde gece yatarken elma sirkeli ılık su.....sabah limonlu su akşam elma sirkesini ahmet marankı oneriyor ve banada mantıklı geldi:))işe yarayacağını düşünüyorum...
bunlar hergün yaptığım şeyler...yaklaşık 1 buçuk aydır diyet yapmayı düşünüyordum ve sürekli araştırma yaptım bana uygun diyeti kafamda oluşturdum ve kendimi hazır hissettiğim 12 ağustos günü başladım sağlıklı beslenmeye ....doğumda tam 25 kilo aldım ve şimdi ilk hedefim 90...yani 14 kilo vermem gerekiyordu ama 12 kaldı:)))2si gitti bile..

belki birilerinin işine yarar :)fix menumde bir de yeşil çay var çok önemli yağ yakımını hızlandırdığı kesin...günde 2 fincan yeşil çay ...

kalori hesabıyla yaklasık 3 ayda 14 kılo verebılmem ıcın günlük alama gerekn kalori mıktarı 1200 kcal.

dünkü menüm:
sabah ılık limonlu su ve yaklaşık bir saat sonra şekersiz az sütlü neskafe(inanın neskafe tokluk hissi veriyor denemeye değer)

11:30 da 1tane domates
1 tane salatalık
3 tane zeytin
1 tane yumurta
2 tane tuzsuz kızarmış ekmek
biraz peynir(kibrit kutusundan büyük:)))
şekersiz çay(gün boyu sınırsız)

akşam yemeğine kadar olan arada bir neskafe ve yeşil çay içiyorum

18:00 da 1 porsiyon fırında tepsi köfte
1 porsiyon fırın patates
cacık
2 dilim kızarmış ekmek

akşam 1 bardak daha yeşil çay içtim...

gece yatarkende elma sirkeli ılık su.... günboyu en az 2.5 lt su içiyorum.....

3 gündür günde ortalama 1200 kcal alıyorum ve bu sabah 2 buçuk kılo gitmiş ama ben 500gr saymıyorum 2 kılo gıttı dıyorum sanırım kalori yöntemi işe yarıycak:))

15.08.2013 alınacak toplam kalori= 1200kcal
sabah ılık limonlu su ardından neskafe

11:30 1 bardak kellogs 1 bardak süt

akşam yemeğine kadar açıktıkça 1 bardak yeşil çay 1 bardak neskafe 1 tane şeftali

18:00 1 tane domates
1 tane salatalık
3 tane yeşil zeytin
biraz peynir
şekersiz çay
2 dilim tuzsuz kızarmış ekmek

akşam yemekten sonra
1 tane salatalık ve yeşil çay

gece yatarken elma sirkeli su... BÜTÜN GÜN YİYECEKLERİM 1200 KCAL. ETMİYOR DAHA 400 KCAL BİR AÇIK VAR AÇIKIRSAM BELKİ 1 GALETA FELAN YERİM AMA ACIKACAĞIMI SANMIYORUM... BUGÜNKÜ MENÜM BU.BUNDAN SONRA GÜN GÜN RAPOR VERECEĞİM....

herşeyden yiyip gerektiği kadar yiyerek zayıflamak en doğru olanı diye düşünüyorum...daha önce şok diyetler yapıp geri aldıgım için bu sefer aynı hatayı yapmayacağım...yavas yavas gitsin kilolar ama geri gelmesinler artık:)))benim diyetimde süt ürünleride var ette var meyvede var karbonhidratta var, böylesinin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum...GÜNLÜĞÜM SANA YAZDIKÇA GAZA GELİYORUM ZAYIFLIYACAĞIM..SEVİYORUM BU SİTEYİ:)))

4.günde bitti sayılır sanal günlüğüm...şimdi sıra geldi yarınki menümü hazırlamaya...

Yarın ki menünüzü hazırlarken lütfen öğlen yemeği koyun acıkmasanızda 1200 e tamamlayın.Yanlış anlamadı isem 102 kilosunuz inanın ilk aylar çok hızlı kilo vereceksiniz ama en az 4 öğün yerseniz.Kolay gelsin

Yarın ki menünüzü hazırlarken lütfen öğlen yemeği koyun acıkmasanızda 1200 e tamamlayın.Yanlış anlamadı isem 102 kilosunuz inanın ilk aylar çok hızlı kilo vereceksiniz ama en az 4 öğün yerseniz.Kolay gelsin

öğlen yemek yemiyorum çünkü geç kahvaltı ediyorum,oğlum gece uyumayıp sabah uyuyunca bende yatıyorum ozaman.öğleden sonra acıkıncada galeta yada meyve yıyorum.uyarınız için tşkler...

16.08.2013 alınacak toplam kalori 1200kcal

sabah ılık limonlu su ardından neskafe

11.30 1yumurta
1 domates
1 salatalık
biraz peynir
1 yeşil biber
2 dilim kızarmış ekmek
çay(şekersiz)

akşam yemeğine kadar olan arada yeşil çay,neskafe,ve 2 galeta

18.00 2adet tavuk baget haşlama
1 porsiyon bulgur pilavı
çoban salata

akşam 1 bardak yeşil çay,şeftali

gece yatarkende elma sirkeli su ve tabiki gün boyu 2,5 lt su

toplam ortalama 1050 kalori yapıyor hepsi ihtiyaç duyarsam bi araya bir tane daha meyvede ekleyebilirim fakat sanmıyorum :))

boyum 1.75 pazartesi günü sabah 104.600grdım. perşembe sabah 101.800gr mı gördüm tartıda:))ben küsüratları boşverdim ve suan 2 kılo verdım dıyorum...daha yolum çok uzun ama olacak inanıyorum...

bugünkü menüdede küçük bir ilave oldu eşimin ısrarıyla:))HASTA OLACAKSIN YAA:))gibi baskılarla akşam zorla taze sıkılmış portakal suyu içtim....ama günlük almam gereken kaloriyi geçmedim..sıkıntı yok....
şimdi 17.08 in menüsünü hazırlama vakti...

merhabalar;
günlüğünüz hayırlı olsun. azminizin devamını dilerim.
inanın okuyunca çok pozitif enerji aldımm.müsadenizle sizi takip etmek isterim.
azminiz bana da cesaret verdi.
limonlu su-sirkeli su olayını deneyeceğim bende
tarçın karabiber tükettiğim zamanlar ağız yaraları-bağışıklık sistemim çöktü resmen. meğerse kan grubuna göre kesin yasak grubundalarmış.
diğer biberler ,zencefil falan serbest.

merhabalar;
günlüğünüz hayırlı olsun. azminizin devamını dilerim.
inanın okuyunca çok pozitif enerji aldımm.müsadenizle sizi takip etmek isterim.
azminiz bana da cesaret verdi.
limonlu su-sirkeli su olayını deneyeceğim bende
tarçın karabiber tükettiğim zamanlar ağız yaraları-bağışıklık sistemim çöktü resmen. meğerse kan grubuna göre kesin yasak grubundalarmış.
diğer biberler ,zencefil falan serbest.

çok memnun olurum bende sizi takip ediyorum azimle zayıflayacağız:))))

Back
X