• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

bugün 1200 kaloriyi yine asmadim kendime verdiğim sözümü tutuyorum:)üstüne birde oğlumu arabasına attım 2saat yürüdük:)bu baya iyi oldu.ayaklarım ağrıyo tabi onlarda haklı kolay mi 102kiloyu taşımak :)ve yarin 7.gün hiç bozmadan 7.ayı da göreceğim inşallah.bugün 64 kiloyken giydiğim kıyafetlerimi çıkarttım :( buzdolabınin önüne koymak lazım aslında o elbiseleri ye ye nereye kadar :( geç de olsa akıllandim.

kızlar bugün bi arkadasımla konustum,diyetisyene gidiyo ve yaklasık 6 ayda 25 kg verdi günde 1800 kcal bir diyetle,tabi sporda yapıo..biraz tiyo vermesini istedim ve sizlerle paylaşmak istiyorum..GENELDE HEPİMİZİN DÜŞTÜĞÜ BİR HATA VAR...

öncelikle KISA SÜREDE VERİLEN KILOLARIN KESINLIKLE GERI ALINACAGINI OYÜZDEN 5 GÜNDE 10 KG GİBİ UÇUK DİYETLERLE HEM SAGLIGINDAN OLACAGINI HEMDE KISA SÜRE SONRA GERI ALACAGINI BILMEK GEREKIYOR. diyet yaparken diyetten önce yediklerinizin bir çoğunu yememiz gerektiğini aşırıya kaçmadan tabikide...ÜÇ BEYAZDAN OLABİLDİĞİNCE UZAK DURMALI FAKAT TAMAMEN ÇIKARTIYOSANDA DİYET BİTTİKTEN SONRADA ONLARA TEKRAR BASLANMAMALI.ÇÜNKÜ DİYELİMKI 6 AY TATLI YEMEDİN VE ZAYIFLADIN SONRA TEKRAR YEMEYE BASLAYIN HOOP KILOLAR GERI:))yani maksat diyeti bırakınca eskiden yediklerimizi tekrar yiyince vücut otomatik olarak kılo alımına gidermış bu yüzden diyet yaparken ÖRNEĞİN MAKARNAYI ÇOK SEVİYORSUN VE AKLINDA HEP ZAYIFLAYINCA YERİM FİKRİYLE DOLAŞIYOSUN YAPMAN GEREKEN SEY MAKARNAYI DİYETİNEDE KOY BİRGÜN ÖĞLE YEMEĞİN OLSUN SADECE PORSİYONU DÜŞÜR HEM REJIMDEYIM BİRŞEY YİYEMEM PSIKOLOJISINDEN KURTUL HEMDE ZAYIFLADIKTAN SONRA YİYİNCE KILO ALMAKTAN...

GÜNDE EN AZ 30 DK SPOR HİÇ BİRŞEY YAPAMIYORSAN AÇ MÜZİĞİ OYNA diyormuş:))ve 3lt su...

hemen menümü 1200 kcal olarak hazırlıyorum ve yarın en az 30 dk spor oda olmadı 30 dkka dans :))hareket şart:)))

perşembe tekrar tartıya çıktığımda yine mutlu olmak istiyorum........

18.08.2013 1200 kcal
sabah ılık limonlu su içildi...biraz öncede neskafemi içtim...diyete başladığımdan beri çok enerjiğim sebebini çözemedim:)))

11.30da kahvaltım

1küçük çay tabağını dolduracak kadar patates kızartması
1 domates
1 salatalık
biraz beyaz peynir
maydanoz(sabah kahvaltılarıma maydanozuda ekliyorum artık ödem attırma özelliği yüzünden)
2 dilim kızarmış tuzsuz ekmek
çay

akşam yemeğine kadar 5 tane kiraz yeşil çay 3 kaşık yoğurt(nane ve pul biber ekliyorum)

18.00 1 porsiyon menemen
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim karpuz
2 dilim kızarmış tuzsuz ekmek
akşam yeşil çay 1 tane galeta(acıkırsam ama sanmıyorum) yatarken elma sirkeli su

bugün patates kızartmasını azıcık yiyeceğim ama içim rahat etsin diyede bütün ev temizlenecek ve akşam yürüyüşe çıkılacak.birde bugün 30dk spora başlıyorum.2. neskafemi spordn 20 dkka önce içeceğim.spor öncesi iyiymiş....:46:

30 dk sporumu yapmış bulunmaktayım...herşey kafada bitiyo gerçekten önceden habire birşeyler yerdim hep açtım ekmeksiz doymazdım :9: şimdi 3 kaşık yoğurt bile doyuruyor beni :46: çok mutluyum çokk:)))

kahvaltı: domates,salatalık,2 dilim kızarmış tuzsuz ekmek,biraz peynir,maydanoz,1 yumurta

şimdi yeşil çay içiyorum...

akşam kalorisi az ne yesemki fikri olan varmı????

30 dk sporumu yapmış bulunmaktayım...herşey kafada bitiyo gerçekten önceden habire birşeyler yerdim hep açtım ekmeksiz doymazdım :9: şimdi 3 kaşık yoğurt bile doyuruyor beni :46: çok mutluyum çokk:)))

kahvaltı: domates,salatalık,2 dilim kızarmış tuzsuz ekmek,biraz peynir,maydanoz,1 yumurta

şimdi yeşil çay içiyorum...

akşam kalorisi az ne yesemki fikri olan varmı????

haşlanmış bulguru yoğurtla karıştırabilirsin. yada sebze haşlayıp ye.. kolay gelsin hepimize:))

tşkler:)) sebze yiyeyim bari.aslınca tarhana çorbasını düşünüyodum ama kalorisi çok geldi :9:

1 kase çorba kaç kepçe ediyorki bir fikriniz varmıı???

2 kepçe eder bence.. bu arada geçmişi okudum biraz çok pozitifsin valla rejime başlamasaydım başlayasım gelirdi, o kadar yani:))
katılayım mı bende sana:)))

2 kepçe eder bence.. bu arada geçmişi okudum biraz çok pozitifsin valla rejime başlamasaydım başlayasım gelirdi, o kadar yani:))
katılayım mı bende sana:)))

tabikide çok memnun olurum birbirimizi denetleriz:))) evet pozitif bir insanım galıba genelde öyle söylerler:))aman yoksa bu hayat çekilirmi hep negatif hep negatif.. hayat felsefem OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU YAŞA ÖLÜMLÜ YAYATTA :)))

2 KEPÇE ÇORBA 1 PORSİYON DEMEKKİ BEN DİYETTEN ÖNCE 3 PORSİYON FELAN YİYOMUŞUM ÇORBAYI :46: SEN NELER YAPIORSUN DİYET YAPARKEN BAHSEDERMİSİN???

tabikide çok memnun olurum birbirimizi denetleriz:))) evet pozitif bir insanım galıba genelde öyle söylerler:))aman yoksa bu hayat çekilirmi hep negatif hep negatif.. hayat felsefem OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU YAŞA ÖLÜMLÜ YAYATTA :)))

2 KEPÇE ÇORBA 1 PORSİYON DEMEKKİ BEN DİYETTEN ÖNCE 3 PORSİYON FELAN YİYOMUŞUM ÇORBAYI :46: SEN NELER YAPIORSUN DİYET YAPARKEN BAHSEDERMİSİN???

:))))

ben kalori diyeti yapıyorum aslında.. yediğimin içtiğimin kalorisine bakarım 1800-2000i geçmemeye çalışırım ama sporda var tabi.. spor olmadan veremiyorum. daha çok pilates, göbek ve bel hareketleri yaparım.. madeem beni aranıza kabul ettiniz kendimden bahsedeyim biraz...

ocakta doğum yaptım. sütüm artık kesildi kesilecek. kızımda da 9 ay emzirebilmiştim zaten. şimdi oğlum 7buçuk aylık... sütüm kesilmesini hiç istemediğim için yedim ha yedim.. ama bir faydası olmadı malesef..

her neyse artık rejim yapabileceğimi düşünüyorum. koca yaz tatilinde gram zayıflayamadım. eylülde okullar açılacak ve ben duba gibi okula gitmek istemiyorum:(( nolur bana destek olun kızlar.. azimleneyim biraz.. şu 10 günde bari 5 kilo vereyim..

şu an 73buçuk falanım. evlendiğimde 60 kiloydum. kızıma hamile kaldığımda ise 64.. ben şimdilik 65e razıyım. ama 60a düşücem kararlıyım.. inanmak başarmanın yarısı nede olsa:))))

kızımı doğum yaptıktan sonra yine 74lerde falan rejime başladım.. çok sinirlenmiştim bir arkadaşımın lafına.. hırs yapmıştım. resmen ölüm rejimi gibi birşeydi ve ben 2 haftada tam 10 kilo vermiştim.. şimdi yine öyle bir hırs yapsam verirmiyim acaba.. veririm veririm ya.. sizin desteğinizle tabi....

birde ben sonradan alanlardan değilim verdimmi bir daha almıyorum şükürki ama tabi dikkat ediyorum. kiloları verdim diye saldırmıyorum yemeğe..
şimdilik böyle çok mutluyum inanın rejime kararlılıkla başladığım için ve bebekkkk seninle karşılaştığım için.. inan çok pozitifsin.. başaracağız birlikte inanıyorum... eğer bazen diyeti bozarsam yada kaçırırsam arada, bana kız olur mu:))))

:))))

ben kalori diyeti yapıyorum aslında.. yediğimin içtiğimin kalorisine bakarım 1800-2000i geçmemeye çalışırım ama sporda var tabi.. spor olmadan veremiyorum. daha çok pilates, göbek ve bel hareketleri yaparım.. madeem beni aranıza kabul ettiniz kendimden bahsedeyim biraz...

ocakta doğum yaptım. sütüm artık kesildi kesilecek. kızımda da 9 ay emzirebilmiştim zaten. şimdi oğlum 7buçuk aylık... sütüm kesilmesini hiç istemediğim için yedim ha yedim.. ama bir faydası olmadı malesef..

her neyse artık rejim yapabileceğimi düşünüyorum. koca yaz tatilinde gram zayıflayamadım. eylülde okullar açılacak ve ben duba gibi okula gitmek istemiyorum:(( nolur bana destek olun kızlar.. azimleneyim biraz.. şu 10 günde bari 5 kilo vereyim..

şu an 73buçuk falanım. evlendiğimde 60 kiloydum. kızıma hamile kaldığımda ise 64.. ben şimdilik 65e razıyım. ama 60a düşücem kararlıyım.. inanmak başarmanın yarısı nede olsa:))))

kızımı doğum yaptıktan sonra yine 74lerde falan rejime başladım.. çok sinirlenmiştim bir arkadaşımın lafına.. hırs yapmıştım. resmen ölüm rejimi gibi birşeydi ve ben 2 haftada tam 10 kilo vermiştim.. şimdi yine öyle bir hırs yapsam verirmiyim acaba.. veririm veririm ya.. sizin desteğinizle tabi....

birde ben sonradan alanlardan değilim verdimmi bir daha almıyorum şükürki ama tabi dikkat ediyorum. kiloları verdim diye saldırmıyorum yemeğe..
şimdilik böyle çok mutluyum inanın rejime kararlılıkla başladığım için ve bebekkkk seninle karşılaştığım için.. inan çok pozitifsin.. başaracağız birlikte inanıyorum... eğer bazen diyeti bozarsam yada kaçırırsam arada, bana kız olur mu:))))

sanırım karşımda bir meslekdaşım var:) bu arada çokda farklı sayılmayız durum aynı sadece senın kılon benden daha az:)))bende 5 ay önce doğum yaptım ve artık emmıyor oğlum bende bu yüzden diyete başlamaya karar verdım ve basladım..
2 haftada 10 kılo vermeyı bır kere basardıysan yıne basarırsınn bıde spor yapıyormussun daha ne olsun...ama sen 2 haftada 10 kılo verme bence 5 kılo felan ver çunku 10 kılo saglıgını olumsuz etkıleyebılır..
ben kafaya taktım kılo işini sende hergün ne yedıgını yazarsın bende genelde yazıyorum zaten birbirimize uyarılarımız ve önerilerimiz olur... bende abartırsam sende bana kız:46: birbirimize kıza kıza zayıflayalım bu ne ya böyle okulamı gidilir:16:

aynen.. okuldaki kızlarla büyük konuştum bide. gidecek bu kilolar ve ben okula öyle başlayacağım göreceksiniz falan filan.. koca yaz tatilinde gram zayıflayamadığım için şimdi tutuştum tabi. kalan 10 günde 5 kilo vereyim bari:))

çok azimlandim bak şimdi.. hazır çocuklar uyuyorken ben gidip spor yapayım biraz. tanıştığımıza çok memnum oldum bebekkkkkk...
görüşürüz yinee:))))

aynen.. okuldaki kızlarla büyük konuştum bide. gidecek bu kilolar ve ben okula öyle başlayacağım göreceksiniz falan filan.. koca yaz tatilinde gram zayıflayamadığım için şimdi tutuştum tabi. kalan 10 günde 5 kilo vereyim bari:))

çok azimlandim bak şimdi.. hazır çocuklar uyuyorken ben gidip spor yapayım biraz. tanıştığımıza çok memnum oldum bebekkkkkk...

kolay gelsin bende memnun oldum:16:tanısdıgıma

10-Minute Workout: Legs and Arms With Sadie Lincoln

Victoria's Secret Model Workout: 10-Minute Fat-Blasting Circuit

bu ikisini yapıyorum 20dkka toplam benim hoşuma gitti.. bir bakın bence:16:
10 dkkada eliptik bisiklet

şimdilik budadar:)

neler yedin kaç kalori oldu eddaxy nerelerdesin???bugünüde bitirdik sağsalim ben 1200 kcalyi aşmadım yıne çok şükür:46:

Back
X