- Konu Sahibi bebekkkkkk
çok memnun olurum bende sizi takip ediyorum azimle zayıflayacağız:))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok memnun olurum bende sizi takip ediyorum azimle zayıflayacağız:))))
İnş. sağlıklı ve hızlı bir şekilde verirsiniz kiloları![]()
30 dk sporumu yapmış bulunmaktayım...herşey kafada bitiyo gerçekten önceden habire birşeyler yerdim hep açtım ekmeksiz doymazdımşimdi 3 kaşık yoğurt bile doyuruyor beni
çok mutluyum çokk:)))
kahvaltı: domates,salatalık,2 dilim kızarmış tuzsuz ekmek,biraz peynir,maydanoz,1 yumurta
şimdi yeşil çay içiyorum...
akşam kalorisi az ne yesemki fikri olan varmı????
haşlanmış bulguru yoğurtla karıştırabilirsin. yada sebze haşlayıp ye.. kolay gelsin hepimize:))
tşkler:)) sebze yiyeyim bari.aslınca tarhana çorbasını düşünüyodum ama kalorisi çok geldi
1 kase çorba kaç kepçe ediyorki bir fikriniz varmıı???
2 kepçe eder bence.. bu arada geçmişi okudum biraz çok pozitifsin valla rejime başlamasaydım başlayasım gelirdi, o kadar yani:))
katılayım mı bende sana:)))
merhabalarrr;
az kalorili,bol enerjili günlerrr[/QUOT
mrbsizede az kalorili,bol enerjili günlerrr...su orucuna başlıyosun yarın takip ediyorum seni ona göre:)))umarım istediğin gibi sonuçlanır...
tabikide çok memnun olurum birbirimizi denetleriz:))) evet pozitif bir insanım galıba genelde öyle söylerler:))aman yoksa bu hayat çekilirmi hep negatif hep negatif.. hayat felsefem OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU YAŞA ÖLÜMLÜ YAYATTA :)))
2 KEPÇE ÇORBA 1 PORSİYON DEMEKKİ BEN DİYETTEN ÖNCE 3 PORSİYON FELAN YİYOMUŞUM ÇORBAYISEN NELER YAPIORSUN DİYET YAPARKEN BAHSEDERMİSİN???
:))))
ben kalori diyeti yapıyorum aslında.. yediğimin içtiğimin kalorisine bakarım 1800-2000i geçmemeye çalışırım ama sporda var tabi.. spor olmadan veremiyorum. daha çok pilates, göbek ve bel hareketleri yaparım.. madeem beni aranıza kabul ettiniz kendimden bahsedeyim biraz...
ocakta doğum yaptım. sütüm artık kesildi kesilecek. kızımda da 9 ay emzirebilmiştim zaten. şimdi oğlum 7buçuk aylık... sütüm kesilmesini hiç istemediğim için yedim ha yedim.. ama bir faydası olmadı malesef..
her neyse artık rejim yapabileceğimi düşünüyorum. koca yaz tatilinde gram zayıflayamadım. eylülde okullar açılacak ve ben duba gibi okula gitmek istemiyorum( nolur bana destek olun kızlar.. azimleneyim biraz.. şu 10 günde bari 5 kilo vereyim..
şu an 73buçuk falanım. evlendiğimde 60 kiloydum. kızıma hamile kaldığımda ise 64.. ben şimdilik 65e razıyım. ama 60a düşücem kararlıyım.. inanmak başarmanın yarısı nede olsa:))))
kızımı doğum yaptıktan sonra yine 74lerde falan rejime başladım.. çok sinirlenmiştim bir arkadaşımın lafına.. hırs yapmıştım. resmen ölüm rejimi gibi birşeydi ve ben 2 haftada tam 10 kilo vermiştim.. şimdi yine öyle bir hırs yapsam verirmiyim acaba.. veririm veririm ya.. sizin desteğinizle tabi....
birde ben sonradan alanlardan değilim verdimmi bir daha almıyorum şükürki ama tabi dikkat ediyorum. kiloları verdim diye saldırmıyorum yemeğe..
şimdilik böyle çok mutluyum inanın rejime kararlılıkla başladığım için ve bebekkkk seninle karşılaştığım için.. inan çok pozitifsin.. başaracağız birlikte inanıyorum... eğer bazen diyeti bozarsam yada kaçırırsam arada, bana kız olur mu:))))
aynen.. okuldaki kızlarla büyük konuştum bide. gidecek bu kilolar ve ben okula öyle başlayacağım göreceksiniz falan filan.. koca yaz tatilinde gram zayıflayamadığım için şimdi tutuştum tabi. kalan 10 günde 5 kilo vereyim bari:))
çok azimlandim bak şimdi.. hazır çocuklar uyuyorken ben gidip spor yapayım biraz. tanıştığımıza çok memnum oldum bebekkkkkk...
görüşürüz yinee:))))
aynen.. okuldaki kızlarla büyük konuştum bide. gidecek bu kilolar ve ben okula öyle başlayacağım göreceksiniz falan filan.. koca yaz tatilinde gram zayıflayamadığım için şimdi tutuştum tabi. kalan 10 günde 5 kilo vereyim bari:))
çok azimlandim bak şimdi.. hazır çocuklar uyuyorken ben gidip spor yapayım biraz. tanıştığımıza çok memnum oldum bebekkkkkk...
görüşürüz yinee:))))