- Konu Sahibi bebekkkkkk
Diyetimin 9.günü
Günlük 1200 kcalyi hiç geçmedim çok istikrarlıyım bu sefer kendimi ayakta alkışlıyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyetimin 9.günüGünlük 1200 kcalyi hiç geçmedim çok istikrarlıyım bu sefer kendimi ayakta alkışlıyorum
![]()
alkışlar bebekkkkk'eeeee:))))
valla dün akşam halamlar geldi yemeğe ama ben abartmadım kendi menümü.. salatalık domates semizotu ve 1 porsiyon çiğköfte yedim canınız çekmesin:))... bulgurun kalorisi az nasılsa.. gece yatmadan sporumuda yaptım.. ama tartımın pili bitti sanırım, bozulmadıysa tabi.. eşim almayı unutmuş bugün alacak inşallah. akşama tartılırım.. rejime 73 buçuklarda başladım sanırsam, hala tartılmadım.. çok merak ediyorum ne kadar vermişim. eşim sürpriz olur işte diyor:))
dün 1500-1800lerde aldım kalori sanırım. ya birde şey varmış nette.. gün boyunca yediklerini yazıyormuşsun, kaç kalori aldığını hesaplayıp söylüyormuş bilen varmı nerde bu sayfa, nedir ne değildir...
şimdilik bu kadar gün içinde fırsat bulursam gelirim yine..
sana sormama gerek yok bebekkkkkk rejim nasıl gidiyor diye maşallah hızla devam yola.. başaracağız, inanıyorum:))))[/QUOTE
SANADA ALKIŞ....durmak yok rejime devam
ben kalori hesabımı kalorisepeti sitesinden yapıorum istersen sende oraya üye olup yapabilirsin eddaxy...
sabahki kahvaltım:
1dilim tam buğday ekmeği, çok az çökelek, 3 zeytin, 1salatlık ve domates, çay.
arada bir erik..
öğlen 1 haşlanmış mısır(baktım 90 kalori) ve 1 kepekli çubuk..
sonra 1 fincan yeşil çay..
1 dilim karpuz yicem..
akşama muhtemelen 1 tane patlıcan yemeği(biz yoğurtlu paclıcan deriz. domatesli biberli falan.)
sabah spor yapıldı. birazdan spor yapılacak. ve gece yatmadan yine spor..
sanada maşallah canım benim..
ben akşamı biraz kaçırdım sanırım.. fırında sebze yedim bol salata ile ama sebzelere eşim yağ ve tuz döktü kendiside yiyeceği için..
ama akşama doğru 45dkcık yürümüştüm ona sayarım birde fazladan 20 dk spor yaparım biter gider...
bu arada baktım netten.. karbonat gerçekten de zayıflamaya yardımcıymış. hemen yarın başlıyotum ben. tamamen etkili değil belki ama yardımcı oluyormuş işte..
şifaderman sitesinden kopyalıyorum:
Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü
Vücudun asit düzeyini azaltan karbonatlı su ile kilo verme kürünün yapılışı son derece basittir. 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyesiye kadar karıştırılacak ve günlük olarak ortalama 4 litre kadar tüketilecek. Ama dilerseniz bu miktarı 3 litreyle de sınırlı tutabilirsiniz. Yemeklerle su içmeyeceksiniz ve bunun yerine yemeklerden yarım saat öncesine kadar karbonatlı su içip yine yemeklerden bir saat sonrasında karbonatlı suyla zayıflama kürüne devam edilecek.
Sabahları aç karnına yarım litre karbonatlı su içerek güne başlayacağız ve 30 dk sonrasında kahvaltı edeceğiz.
Vücuttan ödem söktürmek ve şişkinliği atmak için de karbonatlı suyla zayıflama kürü işe yarıyor. Karbonatlı suyla zayıflayanlar ortalama olarak bir ayda 5-7 kilo zayıflamayı başardıklarını dile getiriyorlar.
güzel bilgi bebekkkkkk sağol:)))) bunu forumada yazayım da bizim gibi diğer dertli arkadaşlarımızda öğrensin. kamuya bir faydamız olsun değil mi:))
eddaxy ben yarın alırım karbonatı bende öbür gün başlarım artık...sporla yediklerimizin kalorisini düşüreceğiz artık.bu aksam bende fırında tavanın sebze kısımlarıyla gecırdım ama gece bıdaha spor ypıcm...1200 kcal GECILMICEK YOKSA RAHATSIZ OLUOM:))kamuya faydan olsun bide zayıflarsak daha güzel olur:)))ben facede Kemal mıllar ın sıtesınıde takıp edıyorum sadece zayıflamaya degıl çok hastalıga faydası var selılute bıle:)))
selam kizlar kolay gelsin su gibi aksin gitsin fazla kilolariniz bende bu siteden kalori hesapliyorum cok guzel
http://www.kalorisepeti.com/kalorimetre.php
![]()
haklısın herşeye faydası var ölüm hariç :)ben sabah limonlu ılık su içiyordum onu bırakayım mi ki artik![]()
yatmadan önceki spor zamanıııııııııııı....
bebekkkkkkcik ben kaçar, daha en az 20dklık spor yapılacak.. oğlana mama, kıza süt verilecek.. duşa girilecek... ve nihayet yatılacak.. iyi geceler.
selaaaaaaaaaaaammmmm:)))))))
sabah tartıldım veeeeeeeeeee söylüyorum: 71.4:))))))))
allahım sonunda çabalarımızın karşılığını almaya başladık.
bu sabah yine 1dilim tam buğday ekmeği 4 zeytin 1salatalık ve domates çok az çökelek 1 yumurta ve 1tatlı kaşığı kayısı reçeli yedim.
öğlen sebzeli tavuk
akşama allah ne verdiyse artık:))
aralarada kepekli çubukla eriği sıkıştırırım. birde ben 7 otlu çay aldım onu içiyorum. tavsiye ederim bebekkkkkkciğim:))
helal sanaeddaxy
kahvaltı:domates,salatalık peynir,2 kızarmıs ekmek,çay 8 adet patates kızartması:))sayarak yedim
arada bi meyve ve yeşil çay
akşamada yumurtasız menemen yapıcam kendıme:))
bugün benim oğlanın hafif ateşi var fırsat buldukca gırmeye çalısırım... SENİN O KELEBEK SAGA DOĞRU UÇMAKTAN MAHVOLACAK:)))
bende aynı siteden yapıyorum insanın kendini denetlemesinde çok faydası oluyor. Siz kaç kalorilik diyet yapıyorsunuz ümit abla