• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

kızlar artık sistemi oturttum ben.günlerdr kaçamak hiç yapmadım bugün pizza hariç ama sistem şu. aldığın kalori harcadığını geçmicek öyle oluyo ancak bu iş.artık her yediğimin kalorisini bilir oldum ya :1:

Selam kizlar ben bugun yedim biseler ama pismanim:( tatli yedim yarin cok dikkat etmeliyim.sporda yapmam lazim.bu hafta 2 kilo vermeyi hedefliyorum insallah..
canım önemli değil tatlı yemen yada kaçamak sonuçta robot değiliz elbette arada kaçıyo.eğer kaçamağa alışmazsa vücut istediğimiz kiloya ulaşınca yicez mutlaka o zaman vücut affallıcak noldum deyip kilo olarak dönücek. önemli olan yürüyüş ve spor.

sıcak karşılamanız için sağolun. Boyum 1.64 kilom 86
bu sene kendim için kararlar aldım
aynı zamanda 2014 kpss yede hazırlanmaya başladım fırsat buldukça gelirim

selam kızlar nasılsınız.canım hiş su içmek istemiyor ama şişe elimde zorla içmeye çalışıyorum.:37:sizler neler yapıyorsunuz.elifcik yürüyüş yaptın mı buğün.:10:bebekkkkkk arada ses ver:40:

selam kızlar nasılsınız.canım hiş su içmek istemiyor ama şişe elimde zorla içmeye çalışıyorum.:37:sizler neler yapıyorsunuz.elifcik yürüyüş yaptın mı buğün.:10:bebekkkkkk arada ses ver:40:
merhaba canım evet yaptım canım. mercimek köftesi yedim bugün bulgur şişti mide küçüldüğü için zorlanıyo benmde cnm su istemiyo :19:ama zorla içiyorum.bir saat normal bir saat tempolu yürüdüm yani toplam iki saat yarım saatte parktaki spora aletlerine özellikle bisiklete bindim.yarın şehir dışına çıkıyorum başka bir şehre gidiyorum teyzeme bir iki gün onda kalıcam.yarın sabah gitmeden yürüyüşümü yapıcam sonra gidicem.akşamada teyzemle çıkarım ozamanda yaparım.yarın iki defa olur yürüyüş çünkü mutlaka teyzemde kaçamağım olur yoksa teyzem yakar çıramı bişi yemiyorum diye:18::18:.o yüzden iki defa yapıcam yarın yürüyüş.sen neler yaptın canım?

huu bebekkkkk arkadaşım nerdesin ya :44:

geldim:)))kızlar arada girip yazdıklarınızı okudum ama cvp yazmaya fırsatım olmadı...ama takipteyim :))))

akşam bulgur pilavı 1 tane haslanmış baget ,biraz salata yedim...regl bittiği gün spora baslıcam tekrar sporsuz olmuo....bu arada eddaxy görünmüo sanırım evi taşıma işlemleri hala bitmedi...

geldim:)))kızlar arada girip yazdıklarınızı okudum ama cvp yazmaya fırsatım olmadı...ama takipteyim :))))

akşam bulgur pilavı 1 tane haslanmış baget ,biraz salata yedim...regl bittiği gün spora baslıcam tekrar sporsuz olmuo....bu arada eddaxy görünmüo sanırım evi taşıma işlemleri hala bitmedi...
olabilir canım onun spora ihtiyacı yok şimdilik çocuk ve ev işi yoğundur.Bu arada yarın ve cuma girerim ama cumartesi ve pazar bende nete giremeyebilirim.pazartesiyi ipyorum ya inş veririz iple çekiyorum inş vermiş oluruz kilo.

olabilir canım onun spora ihtiyacı yok şimdilik çocuk ve ev işi yoğundur.Bu arada yarın ve cuma girerim ama cumartesi ve pazar bende nete giremeyebilirim.pazartesiyi ipyorum ya inş veririz iple çekiyorum inş vermiş oluruz kilo.

günaydın kızlar...sabah ılık lımonlu su içildi...kahvaltıda 1 domates,4 zeytin biraz peynir,2dilim kızarmıs ekmek...

selaaammm:))))))
nihayet evimi yerleştirebildim:))) ne yoruldum ama anlatamam. valla spor rejim güme gitti bu aralar ama bende başlıcam tekrar en kısa zamanda.. daha evin yorgunluğunu atamadım üstümden.. e malum ev taşıma, iki çocuk, okul, yorgunluk..... gözüm kararıyordu arada e mecburen yedim valla düşüp bayılmamak için..
ama size söz süper bi dönüş yapacam... haftasonu olabilir mesela kendimi hazır hissedersem, olmadı pazartesi başlarım rejime, her kadın gibi:)))

1.sınıfları aldım bu arada, evde çocuklar okulda mini mini birler, ne yapacam bakalım bu sene, hayırlısı diyorum başka bişe demiyorum...
geçmişi okuyamadım, yorgunluktan ölüyorum, inanın çok özledim sizleri, topikte dönen muhabbetleri, hep aklımdasınız...
bebekkkkkk'im sen nasılsın, çiftli rakamlardasın dimi hala...
laledvri senin nasıl gidiyor çocukla rejim olayı, sütün azaldı mı, benim bitti bitiyor valla, her seferde ancak 2 yudum içiyor garibim oğlum:((( ama neyseki 9 aylık, mama ve ek gıda alıyor...

daha da yazacaktım ama benim oğlan uyandı, ben kaçar.... öperim sizler...

Elifcik supersin sporu birakmaman cok iyi.evde yapiyodum ben yine biraktim of ya.bu sabah haslanmis yumurta yedim.aksamda kisir 2 tane kurabiye(kucuk).1 tanede tatli.

Eddaxy sutum hala var cok sukur.bide ben geceleri yatmadan 1 tane maden suyu iciyorum.sutum artsin diye.gunduzleri zaten corba felan veriyoru, herseyi yiyor.yeni evin hayirli olsun bu arada.

Bebekkkkk sen nasilsin.pazartesi kilo vermis olucaz insallah demi?yine korku sardi beni.pazar gunu 3 aile piknige gidicez.cok severim mangali.ne yapicam bilmiyorum kizlar.ekmeksiz felan yesem cok kalori alirmiyim acep.yardim kizlar ne yapmaliyim?

selaaammm:))))))
nihayet evimi yerleştirebildim:))) ne yoruldum ama anlatamam. valla spor rejim güme gitti bu aralar ama bende başlıcam tekrar en kısa zamanda.. daha evin yorgunluğunu atamadım üstümden.. e malum ev taşıma, iki çocuk, okul, yorgunluk..... gözüm kararıyordu arada e mecburen yedim valla düşüp bayılmamak için..
ama size söz süper bi dönüş yapacam... haftasonu olabilir mesela kendimi hazır hissedersem, olmadı pazartesi başlarım rejime, her kadın gibi:)))

1.sınıfları aldım bu arada, evde çocuklar okulda mini mini birler, ne yapacam bakalım bu sene, hayırlısı diyorum başka bişe demiyorum...
geçmişi okuyamadım, yorgunluktan ölüyorum, inanın çok özledim sizleri, topikte dönen muhabbetleri, hep aklımdasınız...
bebekkkkkk'im sen nasılsın, çiftli rakamlardasın dimi hala...
laledvri senin nasıl gidiyor çocukla rejim olayı, sütün azaldı mı, benim bitti bitiyor valla, her seferde ancak 2 yudum içiyor garibim oğlum:((( ama neyseki 9 aylık, mama ve ek gıda alıyor...

daha da yazacaktım ama benim oğlan uyandı, ben kaçar.... öperim sizler...

hoşgeldin canım...yeni evin hayırlı olsun,bitirmişsin zor kısmını....1sınıfımı aldın Allah kolaylık versin ama küçükler daha sevimli oluo..ben okula başlamadım ücretsiz izindeyim şimdilik oğlanı biraz daha büyüteyim öyle başlıcam bende...hala 99.500 üm canım azalmada olmadı artışda olmadı bakalım bu pazartesi ne olacak...

Elifcik supersin sporu birakmaman cok iyi.evde yapiyodum ben yine biraktim of ya.bu sabah haslanmis yumurta yedim.aksamda kisir 2 tane kurabiye(kucuk).1 tanede tatli.

Eddaxy sutum hala var cok sukur.bide ben geceleri yatmadan 1 tane maden suyu iciyorum.sutum artsin diye.gunduzleri zaten corba felan veriyoru, herseyi yiyor.yeni evin hayirli olsun bu arada.

Bebekkkkk sen nasilsin.pazartesi kilo vermis olucaz insallah demi?yine korku sardi beni.pazar gunu 3 aile piknige gidicez.cok severim mangali.ne yapicam bilmiyorum kizlar.ekmeksiz felan yesem cok kalori alirmiyim acep.yardim kizlar ne yapmaliyim?

mangaldan zarar gelmez herhalde ızgara sonuçta...pazartesi 100 gr bari vermış olayım bende:(((inşallah ...3gün kaldı büyük güne... kahvaltı...1 domates,3 zeytin,1 yumurta,peynir,1 dilim kızarmış ekmek ardından yeşil çay....

selam kızlar iki gün aradan snra merhaba.iki gün süper geçti sporumu hiç bırakmadım şehir değişikliğide olsa devam ettirdim.hatta bugün 6 saat yürüdük gezdim filan öyle 6 saat oldu hep yürüyerek yani.10 gün oldu ben diyete başlayalı 10 gündr nerdeyse pek kaçamak yapmıyodum gün boyu az yedim ve kendimi ödüllendirdim.waffle ısmarladım kendime :9: pişman değilim çünkü 10 gündr herkes bizzat yapar gibi önümde abur cubur cips herşey götürdü tadımlık bile almadım. bugün az yiyip ödül vereyim dedim.çünkü spor baya bi yapıyorum. ee sizler napıyosunuz.
bu arada günlük 1000 kaloriyi geçmiyorum kalori sayımıda yapıyorum.

selam kızlar iki gün aradan snra merhaba.iki gün süper geçti sporumu hiç bırakmadım şehir değişikliğide olsa devam ettirdim.hatta bugün 6 saat yürüdük gezdim filan öyle 6 saat oldu hep yürüyerek yani.10 gün oldu ben diyete başlayalı 10 gündr nerdeyse pek kaçamak yapmıyodum gün boyu az yedim ve kendimi ödüllendirdim.waffle ısmarladım kendime :9: pişman değilim çünkü 10 gündr herkes bizzat yapar gibi önümde abur cubur cips herşey götürdü tadımlık bile almadım. bugün az yiyip ödül vereyim dedim.çünkü spor baya bi yapıyorum. ee sizler napıyosunuz.
bu arada günlük 1000 kaloriyi geçmiyorum kalori sayımıda yapıyorum.

ödülü hakettin cnm sen:46:süper spor yapıorsun pazartesi alıcaksın ödülün en güzelini inşallah....bende spor yok günlük 1200 kalori ye devam ediyorum bakalım pazartesi ne olacak...

ödülü hakettin cnm sen:46:süper spor yapıorsun pazartesi alıcaksın ödülün en güzelini inşallah....bende spor yok günlük 1200 kalori ye devam ediyorum bakalım pazartesi ne olacak...
kalori sayımı ile süper oluyo cnm ya artık herşeye bakarken şu şu kadar kalori deyip azar alıyorum :9: inan az düşür seviyeyi dicem ama sende çocuk var temelli halsiz kalırsin.bir anneye göre gayet azimlisiniz sizler bence o alkışı benden çok siz hakediyosunuz :34::46:

slm kızlar:16:kahvaltıda 1 domates,5 zeytin,maydanoz ve peynir,şekersiz çay,2dilim kızarmıs ekmek yedim....akşama kabak yemeği yapıcam büyük ihtimal onuda ekmeksiz yerim biraz yoğurtla...

tünaydın canlar.sabah geç bişi istemedi geç kalktım cnm hiç istemedi öğlen yedim bnde sahanda bir yumurta,2 yemek kaşığı yoğurt,bir kibrit kutusu beyaz peynir,yarım yemek kaşığı pekmez,2 dilim ekmek yedim 2-3 saat snrada yeşil çay ve 10 tane fındık yerim ara öğün gibi.

Back
X