• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

günaydın topikcanlarım:)))))))))1 günümüz kaldı bakalım bu hafta ne olacak:26:kahvemi içiyorum şimdi 11buçuk gibi kahvaltı...domates,peynir,maydanoz,sucuklu yumurta,1dilim k.ekmek...

günaydın kızlar.:51:giremedim 2 gün.dünde pikniğe gittik akşama kadar ordaydık.tartıldım azönce veee 72 olmuşum şok şükür:52:.:52:bu hafta kaçamak piknik felan derken yine iyi vermişim bunada şükür .:27:ama bu hafta çok sıkı yapıcam.bol bol suyumuda içicem.sizlerin kilo bildirimini bekliyorum sabırsızlıkla:34::29:

haydi kızlar güzel haberler beklıoum:16:kahvaltımı yapıcm şimdi,1dilim kepek ekmek,domates,peynir,5 zeytin,maydanoz,şekersiz çay....

ya ben maalesef tutamıyorum boğazımı:30:
bu gidişle kilo falan veremiycem galiba:50:

canım kalori sayımı yapınca çokta ac kalmıosun aslında ben kendı adıma söyleyım çok aç kalmıorum 1200 kalorıye birsürü şey yeniyo..sende kalori sayımı yapabılecegın bı sıteye uye ol orayla kontrol et kendını...

maşallah :nazar::nazar: kızlar epey gitmiş bende giremedim bugün fazla spora yaptım ama sabah tartılmayı unuttum yarın sabah tartılıp söylerim kilomu.

günaydın kızlar...nereye kayboldunuz kimse yok ortalıkta olmuo ama böyle anlasmamıstık yalnız bırakıosunuz benı:16:

merhaba burdayım bebişim.:52:ya bebekkkkkk şu sporu bir yapsam bırakmasam çok güzel olcakta sürekli yapamıyorum.:37:yanı evde hareket.sen yapıyor musun:44:.bu arada kızım dün ıtıbariyle emeklemeye başladı çok mutluyum:16::16:

merhaba burdayım bebişim.:52:ya bebekkkkkk şu sporu bir yapsam bırakmasam çok güzel olcakta sürekli yapamıyorum.:37:yanı evde hareket.sen yapıyor musun:44:.bu arada kızım dün ıtıbariyle emeklemeye başladı çok mutluyum:16::16:

spor arada yapıom sen gibi hergün olmuo cnm ya:(kızının emeklemesıne çok sevındım bende 4 gözle beklıom benım oğlan 6.ayına gırdı senınkı kaç aylık şimdi:46:

bu arada akşam karışık kızartma yaptım biraz abarttım yemeği :((itiraf ediorum:(((

spor arada yapıom sen gibi hergün olmuo cnm ya:(kızının emeklemesıne çok sevındım bende 4 gözle beklıom benım oğlan 6.ayına gırdı senınkı kaç aylık şimdi:46:

bu arada akşam karışık kızartma yaptım biraz abarttım yemeği :((itiraf ediorum:(((

ocak 9 doğumlu suan 8 aylık.2 tanede dişimiz var.darısı senin oğluşun başına.:emir_bebek:
bende bugün abattım dışardan söyledik birşeyler.ama yeter artık kızıyorum kendime tamam bitti artık.:45:bebekkkkkk sende yemiyosun.:20:o kadar çabaladık buraya kadar geldık.zor zamanları atlattık zaten.aynı azimle devam ok.:29:

ocak 9 doğumlu suan 8 aylık.2 tanede dişimiz var.darısı senin oğluşun başına.:emir_bebek:
bende bugün abattım dışardan söyledik birşeyler.ama yeter artık kızıyorum kendime tamam bitti artık.:45:bebekkkkkk sende yemiyosun.:20:o kadar çabaladık buraya kadar geldık.zor zamanları atlattık zaten.aynı azimle devam ok.:29:

Allah bağışlasın biz nisan doğumluyuz.emeklesin diye bakıyoz eşimle:)))tmm laledvri abartmıoruz.....azimle devam:46:

selam kızlar.. biliyorum bu aralar çok giremiyorum itiraf ediyorum ama valla okulda 1.sınıflar evde 2 çocuk canım çıkıyor vallla.. akşam olunca yatağa zor atıyorum kendimi...
rejimde yapamıyorum, geçen okulda başım döndü yorgunluktan ve açlıktan.. bu 1.sınıflar öldürüyor beni.. şu 1hafta 10 günü atlatayım, herşey bir düzene girsin söz başlıcam hemde en sıkısından ama şimdi cesaret edemiyorum.
bu arada 72 olmuşum:((((((( herkes bu yorgunlukla verir ben alıyorum arkadaş bu nasıl iş böyle!!!!!
geçmişi tam okuyamadım, çok yorgunum, kızımı doktora götürdük, önemli birşeyi yok, bacağı ağrıyordu biraz incimiş 3,4güne geçer dedi doktor..
öyle işte, fırsat bulursam yine girer, aldığım kiloları yazarım sizlere:)))
çok öptüm herkesi:54: :54: :54: :54: :54:

günaydın kızlar...eddaxy canm beklıoruz kendini hazır hissettiğin an tekrar baslarsın... elifcik neredesin kaç gündür merak etmeye başladım seni umarım hersey yolundadır.laladvri kız emeklemeye baslayınca buraya girmeye fırsat bulamadın herhalde:16:

günaydın kızlar...eddaxy canm beklıoruz kendini hazır hissettiğin an tekrar baslarsın... elifcik neredesin kaç gündür merak etmeye başladım seni umarım hersey yolundadır.laladvri kız emeklemeye baslayınca buraya girmeye fırsat bulamadın herhalde:16:

kızlar fırsat bulamıyorum yazmaya iş bitmiyorki kusura bakmayın.:17:ben bu hafta çok kaçamak yaptım üstüne birde regl oldum.h:30:eryerim agrıyor.pazartasi sıkı bır diyetle yola devam.ama bu sefer sporda yapıcam.yoksa gitmiyor kilolar.kız şimdiden başladı herşeye saldırmaya ne yapıcam bilmiyorum.yanından ayrıldım mı başlıyor aglamaya işlerimi zor yapıyorum.o aglıyor bende oturup sinirden aglıyorum.:36:

kızlar fırsat bulamıyorum yazmaya iş bitmiyorki kusura bakmayın.:17:ben bu hafta çok kaçamak yaptım üstüne birde regl oldum.h:30:eryerim agrıyor.pazartasi sıkı bır diyetle yola devam.ama bu sefer sporda yapıcam.yoksa gitmiyor kilolar.kız şimdiden başladı herşeye saldırmaya ne yapıcam bilmiyorum.yanından ayrıldım mı başlıyor aglamaya işlerimi zor yapıyorum.o aglıyor bende oturup sinirden aglıyorum.:36:

kolay gelsin cnm zor işin artık tehlikeli zamanları kızının...bende dün akşam biraz fazla kaçırdım misafirim vardı:((bu sabahda kahvaltıya davetliyiz umarım kararınca yerim:16: sporsuz olmuo haklısın bendede aynı durum var...bakalım artık bi daha gaza gelip bi 5 kilo daha vermem lazım bu ay...havalarda etkilio beni bulutlu,yağmurlu oldumu hiç enerjım olmaz nasıl olcak bilmiom...bu ara kendimi hiç enerjik hissetmiom:(((

Back
X