- Konu Sahibi bebekkkkkk
valla canım inanmazsın bozdum demek için siteye girdim ama yazdıklarınızı görünce dayanamadım vazgeçtim, bozmuyorum. Bebekkkkçim seninle kalplerimiz bir galiba mesajını görünce anladım. Bu topik, bu arkadaşlık bana kilo verdirecek inanıyorum. Nasıl bir anda vazgeçtim rejimi bozmaktan anlamadım valla. şu an dün ve ondan önceki gün yediklerim için pişmanım çünkü 72ye yakınım şu an. Ne güzel 71i görmüşken, okulların açılmasına az kalmışken, off ooofffff((((
neyse sabah övelemeç yapmıştım kendime hani şu yufka ekmekten yaparız peynir domates soğan falan, 2 bardak çay. öğlen çok az etli patates yemeği.. Akşama yine aynısı muhtemelen ve bol salata tabi....
çizelgemi fırsat bulabilirsem ağlayarak düzelteceğim. Uç minik mavi kelebeğim uç, malesef sola sola uç bakalım(((((
hayır izin vermiyorum yaa zayıflıyacağız..beni ve kızları yalnız bırakamazsın....bişey olmaz 2 gün yemişssin nefsini köreltmiş oldun bide iyi yönden bak...şimdi 70 olana kaddar bozmak yok..70 oldugun gün izinlisin ne istersen yee....bende 98 oldugum gün yapıcm aynısını:))))

spor bu ara bendede yok....2gündür  migrenım  tuttu  oyuzden askıda spor...kıslıkları hazırlamıssın  Allah  ağız tadıyla  yemeyi nasip  etsin  canım...domatesi nasıl kurutuyorsun bide nelerde kullanıyorsun..ben pek anlamıyorum bu  işlerden salçamı dolmalıkları felan hep annem  yapıo  sagolsun ...
spor bu ara bendede yok....2gündür  migrenım  tuttu  oyuzden askıda spor...kıslıkları hazırlamıssın  Allah  ağız tadıyla  yemeyi nasip  etsin  canım...domatesi nasıl kurutuyorsun bide nelerde kullanıyorsun..ben pek anlamıyorum bu  işlerden salçamı dolmalıkları felan hep annem  yapıo  sagolsun ... dolma yaptım henüz pişmedi kardeşim geleceğine yakın pişicek sıcak olması için birde yoğurt
 dolma yaptım henüz pişmedi kardeşim geleceğine yakın pişicek sıcak olması için birde yoğurt  bu sabah kilo vermiş hissediyorum kendimi.
bu sabah kilo vermiş hissediyorum kendimi. ama tartıya çıkmıyorum zor tutuyorum kendimi.pazartesiyi bekliyorum dört gözle.
ama tartıya çıkmıyorum zor tutuyorum kendimi.pazartesiyi bekliyorum dört gözle. şimdi ılık suyumu içicem.sonrada kahvaltı.
şimdi ılık suyumu içicem.sonrada kahvaltı.
 2 dilim kepek ekmeği.5-6 tane doğranmış kaşar.4 zeytin.1 bardak şekersiz çay.1 çay kaşığı bal
2 dilim kepek ekmeği.5-6 tane doğranmış kaşar.4 zeytin.1 bardak şekersiz çay.1 çay kaşığı bal arkadaşlar nerdesiniz yahu.
arkadaşlar nerdesiniz yahu. bebeekkkk ikimiz kaldık.kızlar uğrayın arada motive olalım hepberaber
bebeekkkk ikimiz kaldık.kızlar uğrayın arada motive olalım hepberaber