• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

Bendeeee bendeeee:) 23yas 1,69 boy 89kilo:( artikkk kendimden igreniyorum bugun isvec diyetine basladimmmm iyi gidiyor ama acliktan basim agrimaya basladi ama dikkat edip dayanacagim 13gunluk bir diyet bunu tutturursam sonunda daha cok dikkat ederim... Bana da aranizda yer var mi:(

hoşgeldin kurabiyeeeee........
olmazmı.. burda herkese yer var tatlımmm... neli kurabiyesin sen:)) damla çikolatalıysa yemede yanında yat:)))))))))))

selam arkadaşlar ahanda bende geldim aranıza.:52:bende artık zayıflamak istiyorum.7 aylık kızım var.şimdiye kadar hep korktum sütüm kesilir diye.gitsin artık şu kilolar.:41:moralim çok bozuluyor hiçbir kıyafetim olmuyor.:43:boy 1 62 kilo 78 yaş 26.salı günü yani 20.08.2013 tarihi itibariyle diyete girdim.ama ben öyle ağır diyet yapamıyorum bebeğimi emzirdiğim için.bugün itibariyle 1 kilo verdim.yani 4 günde.:46:hedef 65.

selam arkadaşlar ahanda bende geldim aranıza.:52:bende artık zayıflamak istiyorum.7 aylık kızım var.şimdiye kadar hep korktum sütüm kesilir diye.gitsin artık şu kilolar.:41:moralim çok bozuluyor hiçbir kıyafetim olmuyor.:43:boy 1 62 kilo 78 yaş 26.salı günü yani 20.08.2013 tarihi itibariyle diyete girdim.ama ben öyle ağır diyet yapamıyorum bebeğimi emzirdiğim için.bugün itibariyle 1 kilo verdim.yani 4 günde.:46:hedef 65.

aynı durumdayız canım benimde 8 aylık bir oğlum var. bende sütüm kesilir diye çok korkuyordum. zaten çok az o da gitmesin diye yedim ha yedim. anladımki yemekle çoğalmıyor. olan bana oluyor. şimdi bol su ve yeşillikle azalmadığını hissediyorum. artmıyor ama azalmadı da...
velhasıl hoşgeldin aramıza:)))))

sabah 1 yumurta salat domat 3 zeytin biraz peynir...
ara öğün yapmadım.
öğlen yarım porsiyon tavuk ve cacık...
arada erikle karpuz düşünüyorum. akşamada bulguru yoğurtla karıştırıp yuvarlarım:))))
bol spor tabi.. sabah yapamadım. şimdi ve gece yatmadan yapacam...

pilates lastiğimi yırtmış bulunmaktayım. allahtan ortadan değilde kenardan yırtıldı kullanılabilir durumda hala...
devam eddaxy demek ki doğru yoldasın:)))))))

Supriz kurabiye bu icinde hindistan cevizi var:) ya iki gundur az yedom midemi kuculttum yani daha az porsiyonla doyar moddayim yarindan itibaren tam olarak isvec diyetine baslayacagim... Gerci basladim gibi bisey oldu zaten ya... Ama cikolatadan kendimi alamiyorum:( uff ufff... Bogazi tutmak tam anlamiyla karar vermeden cok zor oluyor...

aynı durumdayız canım benimde 8 aylık bir oğlum var. bende sütüm kesilir diye çok korkuyordum. zaten çok az o da gitmesin diye yedim ha yedim. anladımki yemekle çoğalmıyor. olan bana oluyor. şimdi bol su ve yeşillikle azalmadığını hissediyorum. artmıyor ama azalmadı da...
velhasıl hoşgeldin aramıza:)))))

hoşbulduk canım.:3:sevindim vallahi destek oluruz birbirimize.:13:yavrunu da allah bağışlasın.kilolar dert oldu başımıza bu sefer kararlıyım vericem kiloları allahın izniyle.:32:

Supriz kurabiye bu icinde hindistan cevizi var:) ya iki gundur az yedom midemi kuculttum yani daha az porsiyonla doyar moddayim yarindan itibaren tam olarak isvec diyetine baslayacagim... Gerci basladim gibi bisey oldu zaten ya... Ama cikolatadan kendimi alamiyorum:( uff ufff... Bogazi tutmak tam anlamiyla karar vermeden cok zor oluyor...

midenin küçülmüş olması güzel.. sanırım benimkide küçüldü akşamları pek bişey yiyemiyorum artık.. ama bir ara 2 gün kaçırdım ben, sporuda yapamamıştım 400grmı geri almışım:((((

hoşbulduk canım.:3:sevindim vallahi destek oluruz birbirimize.:13:yavrunu da allah bağışlasın.kilolar dert oldu başımıza bu sefer kararlıyım vericem kiloları allahın izniyle.:32:

hepimizin yavrularını inşallah... bebekkkkkinde oğlu var. çok güzel destek oluyoruz birbirimize.. aramızda bir anne daha görmekten mutlu oluruz. bebekkkk, haftasonu şehir dışında olacak gelir pazartesi topiğinin başına:))))

sabah sporum yapılamadı.
kahvaltıda 1salat domat yumurta 2 zeytin bir tane su bardağının ağzı çapında kızarmış hamur içi peynirli:((( olsun sabahları yenir böyle kalorili şeyler:))
arada yarım armut
öğlen 1kase yoğurt çorbası(tavuk suyuyla,, e çocuklara yaptım napim:))
akşama da ne yaparım bilmiyorum ama bulgurlu salatalı bir menü düşünüyorum. aralarda bol su, karpuz ve ihmal ettiğim sporum tabiki...

motive ve bilgilenme saatiiiiii:))))

sağlıklı bir diyetle ayda 5 kilo maksimum 6 kilo vermeyi hedeflemek gerekiyor. İşte hedeflerinize ulaşmanın kolay yolu;

1- Zayıflayabilmeniz için günde 2,5 lt. su içmeniz gerekiyor.

2- Yemekleri hazırlarken tuz koyun fakat ekstra tuzu kaldırın. Salatalarınıza bile tuz koymayın. Salata sosunu şu şekilde hazırlayın; 1 çorba kaşığı zeytin yağı, istediğiniz kadar limon, balsamik sirkesi, nar ekşisi. Salatanızda az miktarda havuç ve mısırda yer alabilir.Bütün salata malzemelerini istediğiniz kadar yiyin fakat tuz koymayın. Yemekleri pişirirken koyduğunuz tuz vücudunuz için yeterli olacaktır.

3- Günlük ekmek tüketiminiz 3-4 dilimi geçmemeli. Daha çok doyuran çok tahıllı ekmeği ya da tam buğday ekmeğini tercih edin.(kesinlikle faydası oluyor, ben tam tahıllı buğday ekmeği yiyorum mesela sabah 1dilim yetiyor, öğlen yemiyorum. akşamda 1tane yiyorum)

4- Makarna, pilav, bulgur, patates gibi fazla karbonhidrat içeren yiyecekleri haftada 2 defa öğle öğününde yemeye özen gösterin. Özellikle yediğiniz pilav, makarna gibi yiyeceklerin hızlı bir şekilde yağa dönüşmemesi için yanında mutlaka protein içeren yiyeceklerle karışık tüketin. Örneğin; makarna ve yoğurt, pilav ve et, püre ve kuru baklagiller gibi.

5- Canınız tatlı istediğinde tatlıyı 4-5 ara öğününde tüketin. Haftada 1 olmak şartı ile.

6- Aşırı açlık hissettiğiniz dönemlerde protein ağırlıklı diyet yapın. Et,tavuk, balık gibi besinler. Zengin protein içeren yiyecekler kan şekerini iyi dengeleyip açlık hissini bastıracaktır ve iyi kilo vermenizi sağlayacaktır.

7- Haftada 3 gün balık yemeyi unutmayın. Balıkta omega-3 ve omega-6 yağ asitleri bulunmakta. Balıktan gelen bu kaliteli yağlar kolesterol ve kan yağlarını düşürmenin yanında metabolizmayı da hızlandırıyor.Özellikle yağlı balıklar metabolizmanın iyi çalışması için çok önem taşıyor.Somon, uskumru,sardalya, ton balığını fazla tüketmeniz faydalı.

8- Aynı saatlerde yemek yemeye özen gösterin. Düzenli ve saatinde yemek yemek metabolizmayı düşünüldüğünde daha iyi çalıştırır.

9- Diyet yaparken bazı bitkisel çayların içilmesi faydalı olacaktır. Örneğin ısırgan otu vücutta yağ toplanmasını önler, günde 1 fincan içmeniz yeterlidir. Yeşil çay sindirimi kolaylaştırır ve vücudun su toplamasını önler, günde 2 fincan içebilirsiniz. Ada çayı ise kan dolaşımını hızlandırarak sindirimi kolaylaştırır, günde 1 fincan içiniz.

10- Yemeklerinizi tatlandırmak için gün içinde 2 tatlı kaşığı hardal ve 2 tatlı kaşığı ketçap kullanabilirsiniz.

11- Günde 1 kutu light kola tüketebilirsiniz ama daha fazla değil.

bir sonraki motive ve bilgilenme saatinde görüşmek üzere hoşçakalın:)))

bebekkkkk 'im özledim seni:)))
topik sensiz çekilmiyor....
bu arada kaç kilo verdin acaba???[/QUOTE
geldimmm canım:46: bende özledim seni eddaxy aklım hep burdaydı yaw:))nasıl kaptırdıysam kendimi ve sanırım 4 kilo gitti 15 günde:46:çift rakamlara düşmem an meselesi:16:
yarından itibaren aynı hızla devam.....

bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış sanırım:))hepiniz hoşgeldiniz topiğimize burada herkese yer var yeterki zayıflamak için azimli olun...
eddaxy tebrik ederim canım plates topunu patlattıgına göre bencede doğru yoldasın....

bebekkkkk 'im özledim seni:)))
topik sensiz çekilmiyor....
bu arada kaç kilo verdin acaba???[/QUOTE
geldimmm canım:46: bende özledim seni eddaxy aklım hep burdaydı yaw:))nasıl kaptırdıysam kendimi ve sanırım 4 kilo gitti 15 günde:46:çift rakamlara düşmem an meselesi:16:
yarından itibaren aynı hızla devam.....

bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış sanırım:))hepiniz hoşgeldiniz topiğimize burada herkese yer var yeterki zayıflamak için azimli olun...
eddaxy tebrik ederim canım plates topunu patlattıgına göre bencede doğru yoldasın....

hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnn.. çift rakamlara sevindim çok:)))))))

eddaxy ve bebekkkkkk e katılıp zayıflama yolunda birbirine destek olmak isteyen arkadaslar ilk sayfaya sizinde bilgilerinizi eklemek isterim gerekli olan bilgileri yazarsanız sevinirim...

eddaxy ve bebekkkkkk e katılıp zayıflama yolunda birbirine destek olmak isteyen arkadaslar ilk sayfaya sizinde bilgilerinizi eklemek isterim gerekli olan bilgileri yazarsanız sevinirim...

Hosbulduk arkadasim.benim bilgilerim yukarida yaziyor.insallah veririz su kilolari.ya ben tartidan alamiyorum kendimi.gunde on kere tartiliyorum..korkuyorum ya kilolarimi veremezsem diye.o kadar takmis durumdayim

Hosbulduk arkadasim.benim bilgilerim yukarida yaziyor.insallah veririz su kilolari.ya ben tartidan alamiyorum kendimi.gunde on kere tartiliyorum..korkuyorum ya kilolarimi veremezsem diye.o kadar takmis durumdayim

leledvri bende takmış durumdayım ve emin ol azimli olursak gidecek...ben 15 günde 4 kılo verdim belkı baskalarına göre az yada cok bılmıyorum ben kendıme göre degerlendırıyorum sonucta hepimizin vucüt yapısı farklı...sende kalori sayımı yap günlük alman gerekenı bul once sonrada emzırdıgın için proteinde ,karbonhıdratda almalısın kalorı sayımı yaparak öğünlerini geçir.diyelımkı günlük alman gereken 2500 sen günde 1900 felan alsan kılolar gıdecektır herseyden ye ama abartmadan ye:46:emınım etkısı olacaktır...bu arada evlatlarımızı Allah bağışlasın bende doğum emzirme felan derken 25 kılo aldım:16:oğlumun canı sagolsun verırız elbet kılolarıda:)))

Back
X