- Konu Sahibi bebekkkkkk
çk gemiş olsun canm bu havalarda herkes grip oluo ya aman bana gelmesinben bugün dökülüyorum kızlar((((((grip oldum halsizlikten ölücem üstüne bide belim agrıyo zor oturup kalkıom
(oğlumu hasta etmeden geçirsem bari su gribi ya çok korkuomm
(
kahvaltıda biraz peynır,recel ve 2 dılım ekmek,yanında ıhlamur..akşama bı fıkrım yok sanırım bu aksam yemek ısı esıme kaldı halım yok...
 tarhana çorbası filan içsen dimdik eder seni ıhlamur filanda iç.çocuğa geçerse kendi hastalığını anlayamazsın bile onunla uğraşmaktan.
  tarhana çorbası filan içsen dimdik eder seni ıhlamur filanda iç.çocuğa geçerse kendi hastalığını anlayamazsın bile onunla uğraşmaktan.bu arada kahvaltıda pek bişi istemedi canım.
7 zeytin biraz zeytin yağa bandım.1 bardak çay
öğleden snrada misafir geliyo bişiler hazırladım.bir dilim ıslak kek.bir kase kısır.bir tane milföy yiycem epeydir tatlı yemiyodum ödül olsun

ama  bu  hafta 1 kıloyu  kesin  geri  alırımm  sigarayı  bırakıorum  2 ay  önce  basladım  ve  sımdı  bırakıcm  grip  işe  yaradı  canım  istemıo  bari  bu  fırsattan  yararlanıyım  dedım  inşaallah  eşimle  beraber  bırakıoruzz..ben  daha  önce  bırakıp  tekrar   basladım  ama  eşim  hiç  bırakmadı  dua  edın  kızlar  bize  şu illetten  kısa sürede kurtulalım...bu  hafta  diyet  felan  yapamam  ama sizi  takip  edicem ..  hadi  bakalım  kım  kaç  kılo  vermıss   haberleri  beklıom...
ama  bu  hafta 1 kıloyu  kesin  geri  alırımm  sigarayı  bırakıorum  2 ay  önce  basladım  ve  sımdı  bırakıcm  grip  işe  yaradı  canım  istemıo  bari  bu  fırsattan  yararlanıyım  dedım  inşaallah  eşimle  beraber  bırakıoruzz..ben  daha  önce  bırakıp  tekrar   basladım  ama  eşim  hiç  bırakmadı  dua  edın  kızlar  bize  şu illetten  kısa sürede kurtulalım...bu  hafta  diyet  felan  yapamam  ama sizi  takip  edicem ..  hadi  bakalım  kım  kaç  kılo  vermıss   haberleri  beklıom...