4 günde giden “2.1” kg 👌🌸

melye01

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
22
36
8
29
Merhaba arkadaşlaaar. Evet tartı da gördüğüm 4 günde 2.1 kg ☺ 76.5 ile başlamıştım, 74.4ü gördüm bu sabah. Peki nasıl yaptım? Bazılarına göre sağlıksız gelecektir mutlakaaa ama herkes kendini bildikten sonra sorun olmadığını düşünüyorum. 🤗 Dedim ki senelerdir yiyorsun, yiyorsun üstüne kilo alıyorsun, sağlıksız beslendiğin için. Bu böyle olmaz, nereye kadar böyle gidecek. Yemeyeceksin! Yemeyeceksin derken; günde 1 öğün beslenmeye başladım. Saat 12.45-13.00 arası istediğim herşeyi yedim, istediğim derken çok sağlıksız şeyler de değil tabiki. Mesela 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, yanında tavuk, yoğurt, salata, 2 dilim tahıllı ekmek vs. Gayet de doyuyorum. Sonra saat 17.00 gibi nescafe içiyorum. Bazen 2 bardak içtiğim bile oluyor. Ve gerçekten hiç deli gibi acıkmıyorum arkadaşlar cidden. Birde hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum 🚶🏻‍♀️ Vücudum gerçekten sıkılaşıyor, hissediyorum. Dayanamam belki derdim ama kesinlikle dayanılıyor. Günde 2.5 litreye yakın su tüketiyorum. Açlık hissetmiyorum. Asla pes etmeyeceğim. 🌸

Başlangıç; 6 Mart 2019 “76.5 kg”
9 Mart 2019 “74.4 kg”
14 Mart 2019 “73.3 kg”

Son düzenleme:
Ben bunu uygulayamam ki 😑

Bende hep öyle derdim nasıl dayanırım falan ama gerçekten dayanılıyor, isteyince. Üstelik ben abur-cubur hastasıyım öyle böyle değil. Hele çikolata allaaah delisiyim😂 Ama isteyince yapılıyor gerçekten, o kadar yediğimiz senelere sayalım. 🌸☺️

V Aktiyle bi mankenin uydurdugu sabah kral gibi öglen halk gibi aksam sefil gibi (uyduruyorda olabilirim) yiyeceksin mantıgını yapmıstım
Sabahın köründe canım ne istiyorsa yiyordum pasta kek börek icliköfte vs vs
Öglen bi tık daha düşük salata corba gibi atıstırıyordum
Aksamda hic birşey yemiyordum
3ten sonra agzıma bişey sürmemiştim ve ciddi kilo verdim ki öyle kiloluda değildim aslında ama işte genclik :)
Herşey bogazını tutmakla baslıyor

V Aktiyle bi mankenin uydurdugu sabah kral gibi öglen halk gibi aksam sefil gibi (uyduruyorda olabilirim) yiyeceksin mantıgını yapmıstım
Sabahın köründe canım ne istiyorsa yiyordum pasta kek börek icliköfte vs vs
Öglen bi tık daha düşük salata corba gibi atıstırıyordum
Aksamda hic birşey yemiyordum
3ten sonra agzıma bişey sürmemiştim ve ciddi kilo verdim ki öyle kiloluda değildim aslında ama işte genclik :)
Herşey bogazını tutmakla baslıyor

Kesinlikle katılıyorum, herşey boğazı tutmakta başlıyor. ☺️ Bir de sporla destekleyince çok daha iyi oluyor 🌸 Ben gerçekten artık yok 3 öğün, yok 6 öğün kafasının bana uymadığını düşünüyorum. Herkes kendi vücudunu tanımalı 🙏😊

Bende hep öyle derdim nasıl dayanırım falan ama gerçekten dayanılıyor, isteyince. Üstelik ben abur-cubur hastasıyım öyle böyle değil. Hele çikolata allaaah delisiyim😂 Ama isteyince yapılıyor gerçekten, o kadar yediğimiz senelere sayalım. 🌸
Benim kaslar güçsüz ideal kiloma göre bile zayıfmış ki şuan o kilonun 13 kg üstündeyim 😂 ya kastan giderse diye korkuyorum

Benim kaslar güçsüz ideal kiloma göre bile zayıfmış ki şuan o kilonun 13 kg üstündeyim 😂 ya kastan giderse diye korkuyorum

Sizin sağlık sorununuz devreye girince birşey diyemiyorum tabi ki ama ben inanmıyorum artık, sağlıklı beslenince yağdan gidiyor, yok kastan gitmiyor falan filan. Şimdi şey diyenler de olacaktır mutlaka. “Bırakınca fazlasını geri alırsın.” Bir arkadaşım diyetisyenle çok güzel kilolar verdi ama o da bırakınca geri aldı hepsini? Yani neymiş hangi diyeti yaparsan yap, bırakınca tabii ki geri alırsın 😊 Dengelemek önemli olan. 🙏 Tek öğün beslenmeme rağmen gerçekten kendimi çok dinç ve iyi hissediyorum. 🌸

Sizin sağlık sorununuz devreye girince birşey diyemiyorum tabi ki ama ben inanmıyorum artık, sağlıklı beslenince yağdan gidiyor, yok kastan gitmiyor falan filan. Şimdi şey diyenler de olacaktır mutlaka. “Bırakınca fazlasını geri alırsın.” Bir arkadaşım diyetisyenle çok güzel kilolar verdi ama o da bırakınca geri aldı hepsini? Yani neymiş hangi diyeti yaparsan yap, bırakınca tabii ki geri alırsın 😊 Dengelemek önemli olan. 🙏 Tek öğün beslenmeme rağmen gerçekten kendimi çok dinç ve iyi hissediyorum. 🌸
Ben iki öğüne düşürünce kilo verememiştim hatta şeker krizim tuttu diyet falan gitti 😂
Nescafe ikisi bir arada mı sade mi içtin?
Belki öğlen değilde sabah çok yiyip öğlen ve akşam saatlerinde nescafe ve yoğurt yaparım tutar beni diye düşünüyorum 🤔

Ben iki öğüne düşürünce kilo verememiştim hatta şeker krizim tuttu diyet falan gitti 😂
Nescafe ikisi bir arada mı sade mi içtin?
Belki öğlen değilde sabah çok yiyip öğlen ve akşam saatlerinde nescafe ve yoğurt yaparım tutar beni diye düşünüyorum 🤔

Yok nescafe 3ü bir arada içiyorum ben 🤗 2si bir arada da içilebilir tabiki, ama tek öğün beslendiğim için etkilemiyor beni 3ü bir arada, çokta iyi geliyor😂 Evet dediğiniz de yapılabilir tabiki 🙏

Yok nescafe 3ü bir arada içiyorum ben 🤗 2si bir arada da içilebilir tabiki, ama tek öğün beslendiğim için etkilemiyor beni 3ü bir arada, çokta iyi geliyor😂 Evet dediğiniz de yapılabilir tabiki 🙏
Ben yarın tartılıp deniyorum sonuçları paylaşırım 😊

Kesinlikle katılıyorum, herşey boğazı tutmakta başlıyor. ☺ Bir de sporla destekleyince çok daha iyi oluyor 🌸 Ben gerçekten artık yok 3 öğün, yok 6 öğün kafasının bana uymadığını düşünüyorum. Herkes kendi vücudunu tanımalı 🙏😊
O altı ögünler bende hic bi zaman işe yaramadı

Normal yemek yeme düzenine geri döndüğünüzde kiloların hepsi geri gelecek ama?
Bu şekilde günde 500 kalori alıyorsanız normal düzende 1500e çıktığında ne olacak :/

Normal yemek yeme düzenine geri döndüğünüzde kiloların hepsi geri gelecek ama?
Bu şekilde günde 500 kalori alıyorsanız normal düzende 1500e çıktığında ne olacak :/

İstediğim kiloya ulaşınca, evet normal yemek yeme düzenine dönerim belki ama 2 öğün beslenmeyi tercih ederim. Sabah, öğle, akşam bir de ara öğün yapmam, çünkü kendime uygun bulmuyorum. Kişiden kişiye değişir elbet. Bende işe yarıyor. 😊🌸

tebrik ederim 4 günde 2 kiloyu iyi vermişsin. bu gidişle 5 kilo gider:) umarim istediği kiloya ulaşırsin.

Back
X