4 hafta belirtileri

pikapi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
384
79
28
29
Merhaba kızlar ben 4 haftalık hamileyim galiba en son 27 haziran da beta ölçtürdüm 171 çıkmıştı yarın tekrar gidicem bu değer normal mi kasık ağrılarım var ara ara çok şiddetli olmayan dokununca gögüs uçlarım acıyor iştah artışı ve sürekli açlık hissediyorum başka bi belirtim yok normal mi çok fazla düşüğüm ve kimyasalım oldu ama hiç birini böyle hissetmemiştim hala inanamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz ?

Ağrı nornal rahim genişliyor

Gayet normal henüz çok küçük

Mide bulantıları falan ne zmaan başlıyor belirtiler nasıl ilerliyor bide çok özür dileyerek sorcam akıntım var benim oda normal mi acaba
Herkese göre belirtiler değişir. Bende hiç mide bulantısı olmamıştı. Sadece bacak aramdaki kemikleri hissediyordum. Doğuma kadar sadece onu hissettim. Baş dönmesi mide bulantısı falan asla yoktu. Sizin ki bambaşka olabilir. Hiç kendinizi dinleyerek evham yapmayın, çok şükür tutunmuş ve sizinle bebeğiniz. Tadını çıkarın

ya inanın o kadar çok korkuyorum anlatamam kasıklarım ve belim ağrıyor çok şiddetli değil ama buda korkmama sebeb oluyor yarın doktora gidicem inşallah güzel şeyler duyarım

ya inanın o kadar çok korkuyorum anlatamam kasıklarım ve belim ağrıyor çok şiddetli değil ama buda korkmama sebeb oluyor yarın doktora gidicem inşallah güzel şeyler duyarım
Korkmanız çok normal, çok istiyorsunuz çünkü. Rahatlayın artık o sizin İnşallah güzel şeyler duyacaksınız merak etmeyin

Mide bulantıları falan ne zmaan başlıyor belirtiler nasıl ilerliyor bide çok özür dileyerek sorcam akıntım var benim oda normal mi acaba
Akıntı normal herkes de mide bulantısı olmuyor ama 6 haftadan sonra başlar diyr biliom bende olmamisti

Akıntı normal herkes de mide bulantısı olmuyor ama 6 haftadan sonra başlar diyr biliom bende olmamisti
Bende de şuan yok kaç haftalık onu da anlamadım ama kasıklarımda ara ara batma oluyor sadece başka bide normalden fazla gaz çıkartma isteğim olur başka hiç bi belirti yok inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler ve sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip eder Rabbim

Amin insllah kafana takma yerleşme sürecinde bolbol su iç dinlen ağır kaldırma herkes De ayni belirti olmaz her gebelikte aynı olmaz ağrı normal rahim genişliyor gazda normal hormonların değişiyor akıntı aynı şekilde normal

Surekli açlık bende de var

Çok teşekkür ederim içimi tahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…