- 4 Eylül 2023
- 13
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi 77yalovali
-
Canım kese görünür şuan bir hafta sonra kalp atışı duyulur zatenBilgi anne adaylarından bilgi almak ıstiyorum acil cevap verebilecek var mı acaba ? Şimdiden teşekkür ediyorum
Hayır canm haftam doğru ama sonuçta doğru bende şaşkınım burdaki yorumları okudukca ikiz olma olasılıni4 haftalik gebelik icin 5067 cok degil mi yahu? Ikiz mi bebeginiz? Ya da haftanizi yanlis mi biliyorsunuz?
Cok teşekkür ederim canım hayırlısı diyorum artıkCanım kese görünür şuan bir hafta sonra kalp atışı duyulur zaten
Gerçekten ikiz olabilir
Bu ayın 13 de randevum var bakalım doktorum ne diyecek ben de merak ediyorumGerçekten ikiz olabilir
Benim beta adet gününden 2 gün önce 701 çıktı bende cuma günü doktora gidicemBu ayın 13 de randevum var bakalım doktorum ne diyecek ben de merak ediyorum
Icimi koça bir merak yiyor beni bitiriyorBüyük ihtimalle coğul gebelik
Hadi Rabbim sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin benim adetine üç gün kla betam 1573 duBenim beta adet gününden 2 gün önce 701 çıktı bende cuma günü doktora gidicem
Hadi Rabbim sağlıkla kocanıza almayı nasip etsin benim afetine üç gün kla betam 1573 du
Ne zaman gideceksin doktoraIcimi koça bir merak yiyor beni bitiriyor
Bu ayin 13 inşallahNe zaman gideceksin doktora
Benim doktorum betanın ikizle bir ilgisi yok ikizi keseden anlıyoruz demiştiBilgi anne adaylarından bilgi almak ıstiyorum acil cevap verebilecek var mı acaba ? Şimdiden teşekkür ediyorum
Bende bu ayın 13 de doktor randevum var o yüzden belli olur ...bilginiz için teşekkür ediyorum ama herkezde sizin paylaştığınız bilgiyi söylüyorlar bana O yuzd3n biraz endişe biraz heycan ikisi bir aradaBenim doktorum betanın ikizle bir ilgisi yok ikizi keseden anlıyoruz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?