Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gec dollenmedir belki cnm herkesin farkli cikarKızlar selam, dün dpo 15 idi 4 haftaya denk geliyor, beta 172 çıktı. Beta seviyesi 4 haftada bu civarda olan var mı, doktor biraz kafamı karıştırdı da normal mi onu anlamak istiyorum.
Teşekkür ederimmm. Doktor ve ebe biraz düşük buldu ama referans kağıdına göre normal. Ebe özellikle bir kaç bin olması lazım dedi orada şoka girdim zaten bir kaç bin neMerhaba sizi hatırladım diğer konulardan :) hayırlı olsun öncelikle. Doktor ne dedi merak ettim
yok canım geç döllenme değil ona eminim ovulasyon testi yapmıştım, her türlü pazartesi belli olacak ama o güne kadar merak ettim yaşayan var mı, normal midir vsGec dollenmedir belki cnm herkesin farkli cikar
Cnm test yapsanda dollenme cok farklı bisey yani uzun surebilir demek istedigim saglikciyim normal boyle seyler sadece heveslenme diye demislerdir sana kimyasala donebilir fln diye o yuzden yani ama sanmiyorum saglikli ileryok canım geç döllenme değil ona eminim ovulasyon testi yapmıştım, her türlü pazartesi belli olacak ama o güne kadar merak ettim yaşayan var mı, normal midir vs
Aa anladım canım, yani o dönemde riskli tek ilişki oldu ama sonuçta daha sonra da buluşabilir yumurta ve sperm haklısın böyle düşünmemiştim. Bence de henüz ilk test diye öyle demişlerdir.Cnm test yapsanda dollenme cok farklı bisey yani uzun surebilir demek istedigim saglikciyim normal boyle seyler sadece heveslenme diye demislerdir sana kimyasala donebilir fln diye o yuzden yani ama sanmiyorum saglikli iler
Evet canım o yüzden öyle dedim yani inşallah sağlıkla kucağına alırsın umarım güzel ilerler hamileliğinAa anladım canım, yani o dönemde riskli tek ilişki oldu ama sonuçta daha sonra da buluşabilir yumurta ve sperm haklısın böyle düşünmemiştir. Bence de henüz ilk test diye öyle demişlerdir.
İnşallah çok teşekkür ederimEvet canım o yüzden öyle dedim yani inşallah sağlıkla kucağına alırsın umarım güzel ilerler hamileliğin
89 la öğrenmiştim. 4.haftada... zaten gebelik devam eder sağlıkla ilerse düzenli artar. Bana normal geldi. Hayırlı olsunKızlar selam, dün dpo 15 idi 4 haftaya denk geliyor, beta 172 çıktı. Beta seviyesi 4 haftada bu civarda olan var mı, doktor biraz kafamı karıştırdı da normal mi onu anlamak istiyorum.
teşekkür ederim içimi ferahlattın umarım iyi bir artış olur, siz doğum yaptınız sanırım89 la öğrenmiştim. 4.haftada... zaten gebelik devam eder sağlıkla ilerse düzenli artar. Bana normal geldi. Hayırlı olsun
Hersey gönlünüzce olsun. Evet yaptimteşekkür ederim içimi ferahlattın umarım iyi bir artış olur, siz doğum yaptınız sanırım
Benim 3 haftalık betamKızlar selam, dün dpo 15 idi 4 haftaya denk geliyor, beta 172 çıktı. Beta seviyesi 4 haftada bu civarda olan var mı, doktor biraz kafamı karıştırdı da normal mi onu anlamak istiyorum.
Benimki 3 haftalık beta 2518 çıktı sizce nasıl kızlarKızlar selam, dün dpo 15 idi 4 haftaya denk geliyor, beta 172 çıktı. Beta seviyesi 4 haftada bu civarda olan var mı, doktor biraz kafamı karıştırdı da normal mi onu anlamak istiyorum.
Bence gayet normal adet gecikmesinin 2 .günü benim 268 di tam adet günüm 79 duKızlar selam, dün dpo 15 idi 4 haftaya denk geliyor, beta 172 çıktı. Beta seviyesi 4 haftada bu civarda olan var mı, doktor biraz kafamı karıştırdı da normal mi onu anlamak istiyorum.
Benim referans kağıdında 3-4 hafta en yüksek 500 diyor canım daha ileri olabilir mi haftası en azından 4 falanKızlar ben 3 haftalık hamileyim beta 2518 çıktı nasıl sizce
Benim adet gecikmemin 2. günüydü ama 26. günde adet oluyorum erken yani, teşekkür ederim cevabınız için. Yarın ikinci betaya baktıracağım bakalım kaça yükselmişBence gayet normal adet gecikmesinin 2 .günü benim 268 di tam adet günüm 79 du
İçini ferah tut canım ben öğrenince doktor drek folik asite başlattı sen başladın mı bide bol bol su iç kesinlikle ilerleyen haftalarda o bile zor gelcekBenim adet gecikmemin 2. günüydü ama 26. günde adet oluyorum erken yani, teşekkür ederim cevabınız için. Yarın ikinci betaya baktıracağım bakalım kaça yükselmiş
Benim sağlık ocağındaki doktor bir garip geldi bana, 172 görünce hamile saymadı beni sanırım daha belli değil ikincisi arttı ise doktora yönlendireceğim dedi. Ben de ona güvendim bekliyorum işteİçini ferah tut canım ben öğrenince doktor drek folik asite başlattı sen başladın mı bide bol bol su iç kesinlikle ilerleyen haftalarda o bile zor gelcek![]()
Saglik ocaklarını bu yüzden sevmiyorum ben drek kadın doğuma gittim canım oda 79 du betam adam Folik asite başladı kontrol randevuları verdi iki gün sonra 268 bir hafta sonra 4 bin olsu kesti gördü daha da kan almadı drek git canım kadın doğumaBenim sağlık ocağındaki doktor bir garip geldi bana, 172 görünce hamile saymadı beni sanırım daha belli değil ikincisi arttı ise doktora yönlendireceğim dedi. Ben de ona güvendim bekliyorum iştefolat değerim iyi çıktı, tsh yüksek ona da normal dedi ama değil
bugün sonuçlara bakarken fark ettim salı günü ikinci betanın sonucu çıktığı gibi kadın doğuma gideceğim. Hiçbir takviye falan vermedi yani