4 haftalık gebelik beta 172

Malones

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2021
795
402
53
Kızlar selam, dün dpo 15 idi 4 haftaya denk geliyor, beta 172 çıktı. Beta seviyesi 4 haftada bu civarda olan var mı, doktor biraz kafamı karıştırdı da normal mi onu anlamak istiyorum.

Merhaba sizi hatırladım diğer konulardan :) hayırlı olsun öncelikle. Doktor ne dedi merak ettim

Merhaba sizi hatırladım diğer konulardan :) hayırlı olsun öncelikle. Doktor ne dedi merak ettim
Teşekkür ederimmm. Doktor ve ebe biraz düşük buldu ama referans kağıdına göre normal. Ebe özellikle bir kaç bin olması lazım dedi orada şoka girdim zaten bir kaç bin ne :D

yok canım geç döllenme değil ona eminim ovulasyon testi yapmıştım, her türlü pazartesi belli olacak ama o güne kadar merak ettim yaşayan var mı, normal midir vs
Cnm test yapsanda dollenme cok farklı bisey yani uzun surebilir demek istedigim saglikciyim normal boyle seyler sadece heveslenme diye demislerdir sana kimyasala donebilir fln diye o yuzden yani ama sanmiyorum saglikli iler

Cnm test yapsanda dollenme cok farklı bisey yani uzun surebilir demek istedigim saglikciyim normal boyle seyler sadece heveslenme diye demislerdir sana kimyasala donebilir fln diye o yuzden yani ama sanmiyorum saglikli iler
Aa anladım canım, yani o dönemde riskli tek ilişki oldu ama sonuçta daha sonra da buluşabilir yumurta ve sperm haklısın böyle düşünmemiştim. Bence de henüz ilk test diye öyle demişlerdir.

Aa anladım canım, yani o dönemde riskli tek ilişki oldu ama sonuçta daha sonra da buluşabilir yumurta ve sperm haklısın böyle düşünmemiştir. Bence de henüz ilk test diye öyle demişlerdir.
Evet canım o yüzden öyle dedim yani inşallah sağlıkla kucağına alırsın umarım güzel ilerler hamileliğin

Kızlar selam, dün dpo 15 idi 4 haftaya denk geliyor, beta 172 çıktı. Beta seviyesi 4 haftada bu civarda olan var mı, doktor biraz kafamı karıştırdı da normal mi onu anlamak istiyorum.
89 la öğrenmiştim. 4.haftada... zaten gebelik devam eder sağlıkla ilerse düzenli artar. Bana normal geldi. Hayırlı olsun

Benim 3 haftalık betam
Benimki 3 haftalık beta 2518 çıktı sizce nasıl kızlar

Bence gayet normal adet gecikmesinin 2 .günü benim 268 di tam adet günüm 79 du

Bence gayet normal adet gecikmesinin 2 .günü benim 268 di tam adet günüm 79 du
Benim adet gecikmemin 2. günüydü ama 26. günde adet oluyorum erken yani, teşekkür ederim cevabınız için. Yarın ikinci betaya baktıracağım bakalım kaça yükselmiş

Benim adet gecikmemin 2. günüydü ama 26. günde adet oluyorum erken yani, teşekkür ederim cevabınız için. Yarın ikinci betaya baktıracağım bakalım kaça yükselmiş
İçini ferah tut canım ben öğrenince doktor drek folik asite başlattı sen başladın mı bide bol bol su iç kesinlikle ilerleyen haftalarda o bile zor gelcek 🥲

İçini ferah tut canım ben öğrenince doktor drek folik asite başlattı sen başladın mı bide bol bol su iç kesinlikle ilerleyen haftalarda o bile zor gelcek 🥲
Benim sağlık ocağındaki doktor bir garip geldi bana, 172 görünce hamile saymadı beni sanırım daha belli değil ikincisi arttı ise doktora yönlendireceğim dedi. Ben de ona güvendim bekliyorum işte 😅 folat değerim iyi çıktı, tsh yüksek ona da normal dedi ama değil 😂 bugün sonuçlara bakarken fark ettim salı günü ikinci betanın sonucu çıktığı gibi kadın doğuma gideceğim. Hiçbir takviye falan vermedi yani

Benim sağlık ocağındaki doktor bir garip geldi bana, 172 görünce hamile saymadı beni sanırım daha belli değil ikincisi arttı ise doktora yönlendireceğim dedi. Ben de ona güvendim bekliyorum işte 😅 folat değerim iyi çıktı, tsh yüksek ona da normal dedi ama değil 😂 bugün sonuçlara bakarken fark ettim salı günü ikinci betanın sonucu çıktığı gibi kadın doğuma gideceğim. Hiçbir takviye falan vermedi yani
Saglik ocaklarını bu yüzden sevmiyorum ben drek kadın doğuma gittim canım oda 79 du betam adam Folik asite başladı kontrol randevuları verdi iki gün sonra 268 bir hafta sonra 4 bin olsu kesti gördü daha da kan almadı drek git canım kadın doğuma 😂sağlık ocaginda oyalanma 😂

Back
X