4 haftalık gebelik kanama ve adet agrisi

kartanem_1982

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
318
35
Arkadaşlar 4-5 haftalık gebeyim ve 3 gundur pembe akıntı kanama ve adet agrim var. Dün acile gittim iğne protestan 200 mg verdi günde uç kez. Sürekli yat dedi bide 7 aylık bebeğim var. Kese ve değerlerin normal ama yinede korkuyorm. Benim gibi olan var mi manevi desteğe çok ihtiyacım var. Sürekli yatmak ve bebeğimi kucağına alamamak çok kötü. Doktorlar bisey demedi ama dış gebelikten şüpheleniyorumm olabilirmi ki? nolur bi akıl ve destek verin

cnm kese ve değerlerin normalse neden dış gebelik olsun öyle olsa doktorlar anlardı keseyi rahimde değil tüpte görürdü kese olması gereken yerde değil diye tedavi başlardı Allah korusun.. gönlünü ferah tut çok var o ilaçtan kullanan inşallah yardımcı olan çıkar Allah yardımcın olsun..

Dış gebelik hakkında fazla bi bilgim yok cnm söylediklerin içimi rahatlattı. Ama kanamam yine artti. Kırmızı hemde acile gitsem mi bilemiyorum hapda çok fena yapıyo beni sarhoş gibiyim. Ama bi saat önce filan bebisim bana gelmek için ağladı babaannesi kucağına oturttu ondan mi oldu bilemedi. Adett agrilarim normal mi ki bundan once hic bole olmamisti.Rabbim herşeyin hayirlisini versin

ah cnm dün giremedim inşallah acile gitmişsindir.. inşallah bebeğin sana tutunur.. ne olursa olsun sakın üzülme bak zaten kuzucun varmış Allah sizi ona onu size bağışlasın.. burda hiç hamile kalamayan arkadaslar var üzülme sakin olmaya çalış.. Rabbim korusun sizleri..

Canım acile 3 kere gittim. Ciğer : bi pihtilar düşmeye başlamıştı çünkü. Adet gibi kanamam da var. Dün kan aldılar 4735 çıktı değerin kesede 8 mm olmuş. Sürekli yat diyorlar.bende yatiyorm.yarın kendi doktoruma gidicem bakalım artık Rabbim hayirlisini versin

Canım acile 3 kere gittim. Ciğer : bi pihtilar düşmeye başlamıştı çünkü. Adet gibi kanamam da var. Dün kan aldılar 4735 çıktı değerin kesede 8 mm olmuş. Sürekli yat diyorlar.bende yatiyorm.yarın kendi doktoruma gidicem bakalım artık Rabbim hayirlisini versin
Ay çok sevindim cnm Allah'a emanetsin.. Ağrı'ların nasıl cnm adet Ağrı'sı gibi mi ağrı çekiyorsun ? Yoksa daha farklı mı ?

Adet ağrısı gibi çok şiddetli değil ara ara geliyor cnm. Elim Ayağım bağlı iyi olmaya calissamda psikojim bozuluyordu gitgide

Allah şifa versin cnm ayaklarını uzat yastık koy altına dinlenmeye çalış bol bol inşallah hemencecik düzelir normale dönersin..

Peki pıhtılar geldi demişsiniz kan filan. Bu düşük yapmak değil mi? Yada ben mi yanlış biliyorum....

Düşük olsa kese bozulurmus hemde değerin düşermiş cnm doktorlar öle dedi. Kanamak ne demek bildigin adet kanamasi hatta ondan daha cok.Şimdilik düşük tehlikesi var sadece.bende pihtilar düştüğünde düştü sanmıştır ama öyle değilmiş

Düşük olsa kese bozulurmus hemde değerin düşermiş cnm doktorlar öle dedi. Kanamak ne demek bildigin adet kanamasi hatta ondan daha cok.Şimdilik düşük tehlikesi var sadece.bende pihtilar düştüğünde düştü sanmıştır ama öyle değilmiş
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında. Allah en hayırlısını versin inşallah

Back
X