4 haftalik gebeyim. kanamam geldi:/

zuzucom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
3
0
31
Herkese merhaba.
4 haftalik gebeyim. Hamile oldugumu 1-2 haftalikken ogrendim.adet günümde bulanik kan gördüm. 4. Günde resmen adet kanim geldi. Cok endiselendim. Doktora gittim. Igne ve jel verdi. Kesildi gibi ama BuLanik kan pecetedokundurunca geliyor. Ayrica igne ve jelden sonra grimsi çamur gibi akintim geldi. Dr. 10 gun istirahat verdi. Su an belimde agrihissediyorum..
iste böyle. .
deneyimlerinizi alabilir miyim?:KK31::KK37:

Cevap vermiycek misiniz, ??,,
Gecmis olsun.brnde 10 haftalik hamileyim benimde kanamalarim ve lekelerim oldu.proliton igne kullsndim haftada bir toplam 5 adet.en sonuncusinu sali gunu yaptiricam.progestan kullandim ve bol bol istorahat ediyorum. En onrmlisi stres yapmamak cunku rahim kasiliyo o zaman.kan gormek insani korkutuyo ama bol bol dua et rabbine sigin. Simdi sukur sorunlarim azaldi dun hamd olsun dr'um bebek iyi biyumus dedi.hafif yirtiklar kalmis onlarn iyilesmesi 14cu haftayi biluyomus.canim cok zor biliyorum ama sabret icini ferah tut rabbim bebegini hayirlisiyl sana bagislasin.cumlemize sifa versin.ya şafi de bol bol biliyosan kuran oku dua oku. Rabbine sigin. Icini ferah tut .insallah duzelir cnm cok yorma kendini.rabbim hepimizin yaninda olsun nazarlardan esirgesin

Bonbon1601 Bonbon1601 canim senin lekeler ne zaman başladi ve miktari ne kadardi?ayrica iğneyi veren dr un bu lekelenmelerin sebebi olarak ne dedi.benim de günluk pedin yarisi kadar lekelenme oldu dr um ayrintili inceledi ve bebekle alakasi olmayan bi lekelenme.kafaya takma dedi.ama ben yine de biraz stres yapiyorum.Allah hepimizin yavrusunu bağislasin.

Bonbon1601 Bonbon1601 canim senin lekeler ne zaman başladi ve miktari ne kadardi?ayrica iğneyi veren dr un bu lekelenmelerin sebebi olarak ne dedi.benim de günluk pedin yarisi kadar lekelenme oldu dr um ayrintili inceledi ve bebekle alakasi olmayan bi lekelenme.kafaya takma dedi.ama ben yine de biraz stres yapiyorum.Allah hepimizin yavrusunu bağislasin.
Canim bnmde 4 yada 5 haftalikken baslamisti dusuk tehliken var demisti ama cok yogun degildi sonra kanamalarim oldu az az ama biraz sık.kese icinde kanama alani vardi.simdi 11 haftalik oldum kanamalarim bitti gibi iki gun once cok az olmustu.simdi sari lekeler oluyo.insallah biter.yani stres yapma demisti doktor.bebek buyumus cok tehliken yok demisti.stres olunca rahim kasiliyomus sonra kanama oluyomus.bna 5 diz proliton igne gunde uc kez progestan verdi.iyi sıkıntın yok uc ayida atlatrsan tamm dedi.cnm 9 ay kanamasi oln bi hastadi varmis baska bi dr un ama bebegi saglikli olmus kiminnki geciyomus kimmnki devam edoyomus.allaha emanetler.cok yorma kendini ben raporluyum bu ikinci heyet raporum cunku esimden ayri sehirde memurluk yapiyorum simdi esimin yanndayim.icini ferah tut rabbime emanet bebislerimiz.

X