4 haftalık hamileler hada bakalım burayaaaa

stera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
33
1
86
İzmir
Merhaba arkadaşlar 1 yıllık çabam sonunda rabbimin izniyle şuan hamileyim ne kadar mutlu olduğumu tahmin edebilirsniz Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayanlara versin......
Yalnız benim şöyle bir sorunuz var 4 haftalık hamileyim ama hergün sanki adet olacakmışım gibi sancılanıyorum.benimle aynı durumda olan varmı acaba.

Sevgili arkadaşım ben de 4+6 günlük hamileyim 3 gün önce öğrendim ..Seni de çok tebrik ederim...Umarım sağlıla kucağımıza alırız. Ben de de inanılmaz kasık ağrısı sancısı oluyor. Yerleşmeden ve basıdan kaynaklanırmış , son derece normalmiş...Takma kafana

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık çabam sonunda rabbimin izniyle şuan hamileyim ne kadar mutlu olduğumu tahmin edebilirsniz Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayanlara versin......
Yalnız benim şöyle bir sorunuz var 4 haftalık hamileyim ama hergün sanki adet olacakmışım gibi sancılanıyorum.benimle aynı durumda olan varmı acaba.

Canım bende bugün öğrendim... İdrar testim pozitif çıkmıştı kan verdim kanda da 246,5 çıktı sonucum... Çok şükür Rabbime meleğimizi yolladı bize... Benim SAT 14 Mayıs internetteki hesaplara göre 4+3 gözüküyor. Cuma günü doktoruma gidicem.İnşallah o zaman değerim 1000 lerde olacak ve kese muhtemelen görünecek.
Bende hiçbir adet belirtisi olmadı... ne göğüslerimde bi değişim var nede mide bulantısı falan filan... Sadece dediğin gibi gün içinde adet olacak gibiyim... 10 dk lık adet sancıları giriyor... bide bi yere uzanınca bişey kaldırınca falan bi batma oluyo kas çekilir gibi.
4-5 gün önce 2 damla lekelenmem oldu.herhalde o da meleğimin rahme yerleşmesinden dolayıymış.

kızlar bende sabah yaptığım testte silikte olsa pozitifi gördüm kan testine gittik 65,8 çıktı adetim 2 gün geçti değerim düşükmü sizce telaşlanmaya başladım bişeyler söyleyin nolur.

Hamilelerimizin hepsini tebrik ediyorum. Bence endişelenmeyin, bakın ne güzel haberler almışsınız doyasıya tadını çıkarın ki sıra bizlere gelsin...Rabbim bebeklerinizi korusun, sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Bizlerden de duanızı eksik etmeyin.

rabbım saglıklan kucagınıza almayı nasp etsın
bızede nasp etsın ınşşşş
duanızı eksık etmeyın

kızlar bende sabah yaptığım testte silikte olsa pozitifi gördüm kan testine gittik 65,8 çıktı adetim 2 gün geçti değerim düşükmü sizce telaşlanmaya başladım bişeyler söyleyin nolur.

Canım bende kendim için endişe ediyordum çünkü kan verdiğim yerdeki kız sonucu bana söylerken canımı çok sıktı...değeriniz sınırda 2 gün sonra testi tekrarlamanız lazım falan dedi.Hemen kendi doktorumu aradım fakat o bana değerimin çok iyi olduğunu hatta 50 lerde bile çıkmasının normal olacağını söyledi... 2 gün sonra testini tekrarlat artış devam ederse süper!!!! hayırlı uğurlu olsun bebeğin.

kızlar benimde teste ikinci çizgi çıktı bende galiba 3 yada 4 haftalık hamileyim çok şaşkınım ne yapıcam şimdi.adet gecikmesinden 10 gün sonra doktora git diyo arkadaşlarım utrasonda o zman görünürmüş net olarak siz ne zaman gittiniz doktora

kızlar benimde teste ikinci çizgi çıktı bende galiba 3 yada 4 haftalık hamileyim çok şaşkınım ne yapıcam şimdi.adet gecikmesinden 10 gün sonra doktora git diyo arkadaşlarım utrasonda o zman görünürmüş net olarak siz ne zaman gittiniz doktora

canım istersen hemen doktora gidip bir kan tahlili yaptır zaten doktor sana gün verecektir.Hayırlıuğurlu olsun....

Sevgili arkadaşım ben de 4+6 günlük hamileyim 3 gün önce öğrendim ..Seni de çok tebrik ederim...Umarım sağlıla kucağımıza alırız. Ben de de inanılmaz kasık ağrısı sancısı oluyor. Yerleşmeden ve basıdan kaynaklanırmış , son derece normalmiş...Takma kafana

değerli meslektaşım kafaya takmamak mümkün mü bir yıldır uğraşıyorum şimdi korkuyorum bişey olacak diye sanki hızlı yürüsem düşecekmiş gibi hissediyorum :))))) psikopata bağlamış durumdayım yani.hayırlıs herşeyin....

Canım bende kendim için endişe ediyordum çünkü kan verdiğim yerdeki kız sonucu bana söylerken canımı çok sıktı...değeriniz sınırda 2 gün sonra testi tekrarlamanız lazım falan dedi.Hemen kendi doktorumu aradım fakat o bana değerimin çok iyi olduğunu hatta 50 lerde bile çıkmasının normal olacağını söyledi... 2 gün sonra testini tekrarlat artış devam ederse süper!!!! hayırlı uğurlu olsun bebeğin.

hiç canını sıkmasın heryerde can sıkıcı kızlardan var oda sana denk gelmiş.değerin gayet güzel harika hayırlı uğurlu olsun

Son düzenleme:
değerli meslektaşım kafaya takmamak mümkün mü bir yıldır uğraşıyorum şimdi korkuyorum bişey olacak diye sanki hızlı yürüsem düşecekmiş gibi hissediyorum :))))) psikopata bağlamış durumdayım yani.hayırlıs herşeyin....

korkacak birşey yok Rabbim herşeyin hayırlısını versin sancı ve ağrılar normalmiş bende de oluyo bende endişelendim doktorumu aradım çok normal dedi.

bütün hamişleri kutluyorum. Sağ salim kavuşun inşallah meleklerinize.Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 3 haftalık hamileyim
ama doktor kan değerlerimin düşük olduğunu söyledi değerler şu an 52 sizce bu normal mi benim gibi olan var mı yoksa kimyasal gebelik mi yaşıyorum

ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE
Bundan sonra Allahım izin verirse 9 ay burada olacağım
mayıs ayında korunmayı bırakarak 18 mayıs sat ile hamile kaldım inşallah
4+3 gözüküyor şuan hesaplarıma göre idrar testinde 2. çizgi hafif silik çıktı ama hem adetim gecikti hemde karnımda bişeyler hissediyorum kıppırdama değil ama değişik bir duygu işte
Çok ama çok mutluyum 2. bebeğim olacak bu birincisi 3.5 yaşında kızım var
1 de kızımdan önce düşük yapmıştım
şimdi çok mutluyum
Allahım hepimize sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin
benim tek düşüncem çok kilolu hamile kaldım ama hakkımda hayırlısı inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::dance:

bildiğim kadarıyla 50 ve üstü 1-2 günlük ama tekrar et testi bir iki gün geçsin.

ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE
Bundan sonra Allahım izin verirse 9 ay burada olacağım
mayıs ayında korunmayı bırakarak 18 mayıs sat ile hamile kaldım inşallah
4+3 gözüküyor şuan hesaplarıma göre idrar testinde 2. çizgi hafif silik çıktı ama hem adetim gecikti hemde karnımda bişeyler hissediyorum kıppırdama değil ama değişik bir duygu işte
Çok ama çok mutluyum 2. bebeğim olacak bu birincisi 3.5 yaşında kızım var
1 de kızımdan önce düşük yapmıştım
şimdi çok mutluyum
Allahım hepimize sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin
benim tek düşüncem çok kilolu hamile kaldım ama hakkımda hayırlısı inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::dance:

Ben hiç bişey hissetmiyorum.22. günüm hamileyim.neden hissetmiyorum.

merhaba stera,

hayırlı olsun yenı ogrenmıssın hamıleliğini,vucudunda olusan gelısımlerı ve neler hissettiğini, yaşadıklarını paylaşırmısın ...

sevgilerle

Back
X