4 haftalık hamilelik ve çok siddetli bel ağrısı

4yaprakliiyonca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
11
2
1
30
4 Haftalık hamileyim bugün çok siddetli bel ağrım başladı bugün hiç hareket etmeden yattığım halde bir türlü geçmedi ağrı çok siddetli ne yapmalıyım düşük tehlikesi mi var?

Merhaba nasıl oldum acaba aynı şeyi bende yaşıyorum 4 haftalık hamileyim ama bugün aşırı derecede basamayacak kadar belim ağrıdı acaba düşük mu yapıyorum diorum

Canim gittin mi ne dedi doktor ben de 5haftalik hamileyim yatarken aşırı ağrıyor belim
Çok şükür bisey yok şimdilik bisey demedi sorun yok dedi benim 3 tane bel fitigim var sanirim hormonlar etkiledi çok yürüyünce baya ağrıyor o gün ben 8 10 km gibi yol yürümüştüm

Masallah ben iki yürüsem korkuyorum dinleniyo4um hemen
Ben hiç esirgemiyorum bisey olmaz yurumeyle egilmekle biraz yuk taşıyıp uzanmakla o kadar kolay dusebilecek kadar korumasız değil düşük tehlikesi olmadığı sürece kısıtlamamak lazım hareketleri

Ben hiç esirgemiyorum bisey olmaz yurumeyle egilmekle biraz yuk taşıyıp uzanmakla o kadar kolay dusebilecek kadar korumasız değil düşük tehlikesi olmadığı sürece kısıtlamamak lazım hareketleri

Ilk tecrubesizlik ve kahverengi leke gelince doktor progestan verdi dinlen dedo bakalim Allahtam hayirlisi

Yok malesef hafta ici gidicez ama gorcemizi sanmiyorum pek
canım merhaba çok hamileliğin 4. haftasında şiddetli bel agrılarım oluyor demiştin o hafta doktora gıttıgınde keseyı gormusmuydunuz vajinal ultrasondan mı baktı, bide bhcg degerlerın nasıl artmıstı şimdi durumun ıyı mı

Ben 4+4 de keseyi gordum cnm karından gördü. Adetten 5 gün önce beta 29.3 dü bir dahada olcturmedim bekleyip keseyi gordum. Ama herkesin 4. Haftada görünmeyebilir benim adet döngüm kısa 25 gün olduğu için gördüm muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…