- 30 Haziran 2019
- 11
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi 4yaprakliiyonca
-
Hemen bi acile gitMerhaba nasıl oldum acaba aynı şeyi bende yaşıyorum 4 haftalık hamileyim ama bugün aşırı derecede basamayacak kadar belim ağrıdı acaba düşük mu yapıyorum diorum
Tskrler cvp için normal değil dimi yaniHemen bi acile git
Evet haklisiniz eşim gelsin de gidelim en iyisiDoktora gitseniz
Bencede ama bi yakinimdada siddetli bel agrisi vardi ne olur ne olmaz gidin sizEvet haklisiniz eşim gelsin de gidelim en iyisi
Merhaba benimde 4 haftalık keseyi gördünüz mü acabaMerhaba nasıl oldum acaba aynı şeyi bende yaşıyorum 4 haftalık hamileyim ama bugün aşırı derecede basamayacak kadar belim ağrıdı acaba düşük mu yapıyorum diorum
Yok malesef hafta ici gidicez ama gorcemizi sanmiyorum pekMerhaba benimde 4 haftalık keseyi gördünüz mü acaba
Canim gittin mi ne dedi doktor ben de 5haftalik hamileyim yatarken aşırı ağrıyor belimTskrler cvp için normal değil dimi yani
Çok şükür bisey yok şimdilik bisey demedi sorun yok dedi benim 3 tane bel fitigim var sanirim hormonlar etkiledi çok yürüyünce baya ağrıyor o gün ben 8 10 km gibi yol yürümüştümCanim gittin mi ne dedi doktor ben de 5haftalik hamileyim yatarken aşırı ağrıyor belim
Neee 4 haftalikken miÇok şükür bisey yok şimdilik bisey demedi sorun yok dedi benim 3 tane bel fitigim var sanirim hormonlar etkiledi çok yürüyünce baya ağrıyor o gün ben 8 10 km gibi yol yürümüştüm
Aynen sanırım 4 hastalıktıNeee 4 haftalikken mi
Masallah ben iki yürüsem korkuyorum dinleniyo4um hemenAynen sanırım 4 hastalıktı
Ben hiç esirgemiyorum bisey olmaz yurumeyle egilmekle biraz yuk taşıyıp uzanmakla o kadar kolay dusebilecek kadar korumasız değil düşük tehlikesi olmadığı sürece kısıtlamamak lazım hareketleriMasallah ben iki yürüsem korkuyorum dinleniyo4um hemen
Ben hiç esirgemiyorum bisey olmaz yurumeyle egilmekle biraz yuk taşıyıp uzanmakla o kadar kolay dusebilecek kadar korumasız değil düşük tehlikesi olmadığı sürece kısıtlamamak lazım hareketleri
Tabi o zaman senin dikkat etmen gerekir. Inşallah sağlıkla bebişlerimiz gelsinIlk tecrubesizlik ve kahverengi leke gelince doktor progestan verdi dinlen dedo bakalim Allahtam hayirlisi
Amin canimTabi o zaman senin dikkat etmen gerekir. Inşallah sağlıkla bebişlerimiz gelsin♥
canım merhaba çok hamileliğin 4. haftasında şiddetli bel agrılarım oluyor demiştin o hafta doktora gıttıgınde keseyı gormusmuydunuz vajinal ultrasondan mı baktı, bide bhcg degerlerın nasıl artmıstı şimdi durumun ıyı mıYok malesef hafta ici gidicez ama gorcemizi sanmiyorum pek
Ben 4+4 de keseyi gordum cnm karından gördü. Adetten 5 gün önce beta 29.3 dü bir dahada olcturmedim bekleyip keseyi gordum. Ama herkesin 4. Haftada görünmeyebilir benim adet döngüm kısa 25 gün olduğu için gördüm muhtemelencanım merhaba çok hamileliğin 4. haftasında şiddetli bel agrılarım oluyor demiştin o hafta doktora gıttıgınde keseyı gormusmuydunuz vajinal ultrasondan mı baktı, bide bhcg degerlerın nasıl artmıstı şimdi durumun ıyı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?