Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bebek zaten 5-6da görülüyor keseyle beraber şuan senin kesen oluşma aşamasındaDaha öncekileri 5 6 ve haftasında kalbi durdu ama sancı leke olmadı doktoruma. Gittiğimde öğrendim
olumlu düşün geçmişi düşünme cennetteki yavruların seni bekleyecekler. sen bu yavrunu nas büyütürsün onu dşün olumlu ol hep6 haftada kalp atışık vardı kontrole giçtiğimde kalp atışı durmuş
araştırıldı mı peki sebepleri?3 defa aynı şeyleri yaşadım şu an hem kaybetme hemkürdaş korkucundan uyuyamıyorum
Bende iki kere yaşadım kan pihtilasmasi vardı bende Rabbim Ins bi daha yaşatmaz hayirlisiyla.. bu hamileliğimi öğrendiğimde adetin ilk günü kan verdim sonra on gün gitmedim hiç çok düşünme iyi düşün iyi olsun Ins3 defa aynı şeyleri yaşadım şu an hem kaybetme hemkürdaş korkucundan uyuyamıyorum
her hamilelik bir degil ama soylede bisey var.dr larn cogu bunu soyler bulantili gebelik saglikli gebelgn isaretidr.cunki hormonlar yukseldikce vucut tepki verir uc ayliga kadr bebegn saglikli gelistgi bu sekilde anlasilr.bebek kipirdamaya baslaynca zaten anne kendini takip eder.her hamilelik bir olmaz ho bulanti belirti yasamadan geciren istisnalarda vardr.benim ilk gebelgmde iki bucuk aylik kalp durmasi vardri.bicak gibi kesildi bulantim gogus agrim cahildm kucuktu yasim ama o zaman bile bi terslik oldgnu anladim.1 hafta bulanip hemen kesilmesi garipti yani iki uc hafta surup kesilmedgi icin sorun oldgnu anladim ki gittgmzde kalp atisi yoktu.yinede aikinti yapma dexgm gibi herkeste bir olmaz istisnalarda var icini ferah tut kotuyu cagirma4 haftalık hamileyim meme hassasiyetin vardı ama şu an yok değecek kadar azaldı acaba iğneden mi ?CLEXANE
İnşallah Rabbim bebeğini sana bagışlarMerhaba arkadaşlar 6 hafta5 günlük hamileyim tüp bebek yöntemi ile bende de mide bulantısı baş dönmedi olmadı ama gögüs ve koku hassasiyetim vardı şimdi aldığım haberdenmi neden blmiyorum ama ne kasık ne göğüs hassasiyetim var tamamen nötrüm 6 hafta 3 gnlükken kalp atışı için gittin kese kan dolu bebek zor görldü büyümüş ama dr kandan kalp atışı almamış olabiliriz 1 hafta bekleyelüm dedi ama ne lekelenme var bede bi kan dr dr hiç sevmedim dedi ümitsiz konuştu ama hissediyorum bebeğim hala benimle dua edicez canım başka çareöiz yok