4 haftalık hamileyim bir sorum olacaktı arkadaşlar

sudem02

Canım SUDE'MM
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
833
0
96
40
İstanbul
4 haftalık hamileyim ama ara sıra bel ve kasık ağrılarım var normal midir sizce doktorum bi sorun olursa gel dedi ama önemli midir sizce?yardımcı olursanız çok sevinirim

canım ağrılar çok şiddetli ve uzun olmadığı sürece normal. benim doktorum dayanılmaz bir kasık ağrın olursa gel demişti.arasıra olması gayet normal aynı ağrılar bende de oldu ve hala oluyor.

benimde karnım çok agrıyordu acıyordu ama uzun süreli olmadıkça normalmiş doktorum demişti
ayrıca tebrik ederim bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın dilerim:nazar:

saolun teşekkür ederim demin çok bilmiş kayınvalidem ağrı iyi değildir haberin olsun dedi de moralim sıfırlandı:çok üzgünüm:

bir hafta önce bende aynı şekilde yazmıştım bel ve sırt ağrısı yaşayan arkadaşlar varmı diye bazı arkadaşlar normal olabileceğini söylemişlerdi.ben şuan 5hafta 5 günlük hamileyim.bende sadece bel ve sırt ağrısı oldu.ama çok şiddetli ağrıyordu artık dayanamayıp ağlıyordum.çok şükür şuan eskiye göre biraz azaldı.doktorum bana ilaç vermişti.hala kullanıyorum.sadece kanama olursa haberim olsun dedi.bende çok korktum birşey olacak diye halen korkuyorum.ama benim ilk hamileliğimdede aynı şekilde çok şiddetli ağrılarım olmuştu.bebeğimede hiç birşey olmamıştı.18 haftalıkken düşük yaptım am kızamıkçıktan dolayısenağlama hakkımızda hayırlısı olsun canım.inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız.allahım sağlıklı hamilelik geçirmek ve sağlıklı bebişler kucağımaza almak nasip etsin.isteyen herkesede bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

cananca 51 senin kese göründü mü pazartesi doktor keseyi görmedi değerim 446 idi 2 hafta sonraya gün verdi

1-2 hafta sonra ağrıların azalır
hemen hemen hepimizde oluyor
kanaman olmadığı sürecede normal sayılıyor
sağlıklı bir gebelik geçirmen dileği ile..

cananca 51 senin kese göründü mü pazartesi doktor keseyi görmedi değerim 446 idi 2 hafta sonraya gün verdi

canım keseyi görmedim daha doktorum 24 temmuzda çağırdı beni ama ben daha önce gidecem galiba.sanırım değer 1000 olunca görülüyormuş.

4 haftalık hamileyim ama ara sıra bel ve kasık ağrılarım var normal midir sizce doktorum bi sorun olursa gel dedi ama önemli midir sizce?yardımcı olursanız çok sevinirim

canım hayırlı olsun eğer ağrıların şiddetliyse doktorunla görüş bence çünkü bende hiç ağrı olmadı uzmanın daha iyi bilir analı babalı olsun inşallah.

merhaba ağrıların cok ciddetli ve kanamn yoksa bişey olacağını sanmıyorum. kayınvalidene bakma sen. bendede olmustu doktor rahım genişlediği için ağrın olabilir demişti.rahım kendini gebeliğe hazırlıyormus o yuzden olabilirmiş kimisinde belede vurabilirmiş bu ağrı.kimisinde de karın genş olup ağrı olmayabiliormus yani içini rahat tut sen

kızlar merhaba bır sorum olucak ben asılama yaptırdım bugun 9.gunum benımde cok kasık agrılarım var ara ara akıntımda oluyor sızce hamıle olabılırmıyım

gebeliğin ilk haftalarında hatta 3 ay bile sürebilir çok şiddetli olmayan aynı regl sancısına benzeyen karnın alt kısmında,kasıklarda ve belde ağrılar görülmesi oldukça normaldir..endişe etmeyin..ayrıca kese; değer 1500 olunca vaginal ,3000 olunca abdominal yani karından görülebilir...aynı şeyleri yaşadım ağrılar zaman zaman hala var 5. ayım bitti 6. aya girdim rahimin gerilen bağlar ağrıya sebeb oluyor..alışın..
bu arada tebrikler...

Ben sanki regl olacakmışım gibi fakat bir türlü sökemiyormuşum gibi ağrı çekiyordum...Kanama olmadıkça korkma, kanama olsada korkma her kanama düşük demek değildir.Bende kanama da oluyordu.

kızlar merhaba bır sorum olucak ben asılama yaptırdım bugun 9.gunum benımde cok kasık agrılarım var ara ara akıntımda oluyor sızce hamıle olabılırmıyım

aşılamanın üzerinden henüz 9 gün geçmiş.bence bunu söylemek için çok erken..aşılamadan sonra ağrı çok sık görülen bir durumdur..illa hamile olmak için de ağrı duymanıza gerek yok yani sadece ağrı ve akıntı tek başına hamilelik belirtisi değildir..
bence adetinize kadar bekleyip test yapmak en garanti yöntem..umarım hamilesinizdir...:asigim:

Ben sanki regl olacakmışım gibi fakat bir türlü sökemiyormuşum gibi ağrı çekiyordum...Kanama olmadıkça korkma, kanama olsada korkma her kanama düşük demek değildir.Bende kanama da oluyordu.

ilk haftalarımda doktora endişe içinde sorduğum soru ağrı olması normal mi ? sorusuydu..verdiği cevabı aynen aktarıyorum,, her an regl olacak ve her an sökülecekmişsin gibi bir ağrı olabilir korkma demişti..o yüzden bunu hiç dert etmedim..

doktor bana ilk gün kanamam olunca (galiba üstüne görme idi)günde 3 kere progestan verdi zaten o 1-2 damla kahverengi akıntıdan başka gelmedi şimdi çok az normal akıntım geliyor bi de folic plus alıyorum

3 gun sonra test yapıcam suan gebelık varsa 9. gun bıle cıkıyor ama ben yaptırmadım oyuzden agrı olabılır yanı gebelık varsa

Back
X