4 haftalık hamileyim bir sorum olacaktı arkadaşlar

3 gun sonra test yapıcam suan gebelık varsa 9. gun bıle cıkıyor ama ben yaptırmadım oyuzden agrı olabılır yanı gebelık varsa
tabiki kan testinde çıkar ..fakat gününüz gelmeden yapmayın..idrarda çıkmıyor, yada kanda değer düşük çıkıyor sonra burda arkadaşlar konu açıyorlar çok endişeliyim yardım edin diye ; çok üzülüyorum..yada göğüslerim hassaslaştı hamilemiyim acaba diye sonra adet oluyorlar üzülüyorlar..elimden geldiğince yazmaya ve cevaplamaya çalışıyorum..umarım iyi haberlerini verirsin...

mrh arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımm rabbime binlerce kez şükürler olsun HAMİLEYİM. sanırım 4 haftalık 9 aydır istiyoduk bu ayda rahim filmine gidecektim çok şükür gerek kalmadı Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ama ben hala rüyadaım sanıyorum kaçıncı haftada tam belli olur

Bu haftalarda bel ağrısının iyiye işaret olmadığını söylerler, aynı kayınvaliden gibi.. Çünkü ben yaşadım biliyorum tabi herkeste aynı olacak değil. Hamile kalmak istediğim ay olmuştu. Belime bıçak gibi bir ağrı saplanmıştı ve o ay adet oldum bebeğim tutunamadı ben onu anladım o ağrıdan.

bendede var 8. haftamdayım normalmiş bunlar kanama olmadıkça problem yyok.. doktorlar gülüyor zaten bu panik halimize.. ama hamile olmayan anlamıyor işte..

benimde sol kasigim ve belim kopacak gibi aciyoo,insallah önemli degildir
bu arada tüm bunlarla beraber bacak agrisida ceken varmi kizlar?

merhaba kızlar ben rahim filmini çektirdiğim ay hamile haldım,şu an 4+4 haftalık hamileyim,hamile kalamayanlara da rahim filmi çektirmelerini tavsiye ederim

Bende 4 haftalik hamileyim canim bugun benim de agrilarim var dusuk mu yapacam diye korkuyorum amma arastirdigima gore yerlesme agrilari da olabilirmis insallah birsey olmaz

gebeliğin ilk haftalarında hatta 3 ay bile sürebilir çok şiddetli olmayan aynı regl sancısına benzeyen karnın alt kısmında,kasıklarda ve belde ağrılar görülmesi oldukça normaldir..endişe etmeyin..ayrıca kese; değer 1500 olunca vaginal ,3000 olunca abdominal yani karından görülebilir...aynı şeyleri yaşadım ağrılar zaman zaman hala var 5. ayım bitti 6. aya girdim rahimin gerilen bağlar ağrıya sebeb oluyor..alışın..
bu arada tebrikler...
Ben 4 haftalik hamileyim ayni dediginiz gibi bele vuran agrilarim var bugun korkuyordum birsey olacak diye amma insallah dediginiz gibi birsey olmaz biraz içimi rahatlattiniz

4 haftalık hamileyim ama ara sıra bel ve kasık ağrılarım var normal midir sizce doktorum bi sorun olursa gel dedi ama önemli midir sizce?yardımcı olursanız çok sevinirim
[/QUO bende 4 haftalik hamileydim canim iki gun once regl sancisi gibi agrilarim vardi belim kasiklarim ve ertesi gun kanama basladi acile gittik dusuk yapiyorsun dedi sabah doktoruma gittim bebek hala duruyo kesesinde amma dusuk riskin var dedi igne yapti bende bekliyorum canim insallah saglikli olarak bebeklerimiz dogar dua edin

Back
X