4 haftalik hamileyim.

Babaocagi

..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
1.197
640
73
Merhaba arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var ilk olarak 4+5 günlük hamileyim doktorum söyledi ama degerim 4 haftalıkken 4047 kusurdu kesede 8mm normal mi ikiz olabilir mi. Birde 14 aylik oğlum var emziriyorum ne kadar doğru bunları yaşayan var mı.

Merhaba canim evet baya yüksek çıkmış bu ikiz habercisi kesinlikle benim 4 haftalikken 800 sonra iki gün geçti 1800 çıktı Senin ise hamişligin ikiz canim Allah sağlıklı şekilde kucagina almayi nasip etsin

beta hcg değeri sinyal verebilir ama ona bakarak ikiz diyemez kimse, kese iki mi ona bakılır ya da tek yumurta ikizi ise iki kalp atışı var mı diye bakılır muhtemelen 7-8 haftada belli olmuş olur.

beta hcg değeri sinyal verebilir ama ona bakarak ikiz diyemez kimse, kese iki mi ona bakılır ya da tek yumurta ikizi ise iki kalp atışı var mı diye bakılır muhtemelen 7-8 haftada belli olmuş olur.
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim cevabın için zaten napicam hiç bilmiyorum tüm duyguları aynı anda yasiyorum

Doğru söylüyorsun teşekkür ederim cevabın için zaten napicam hiç bilmiyorum tüm duyguları aynı anda yasiyorum
Anı yaşa cnm geçmiş gelecek müdahale edemeyeceğimiz şey bebişin var zaten ona kardeş olması daha hayırlıdır Allah ondan vermiştir :) İkiz de olabilir hayırlı olan oysa olsun zaten böyle düşün hep. bak ne çok isteyen kadınlar var Rabbim onlara da versin inş.

Tabiki haklisin ben hiç keşke demedim zaten en başından beri hayırlısı olsun diyorum hayırlısı neyse o olsun isteyen dileyen gönlünde ne varsa Allah hepsine versin inşallah onlara ayrı üzülüyorum zaten ama birde eşinin ailesi neden yaptın daha küçük oğlum diye sürekli aynı şeyleri söylüyorlar yardım bile istemiyorum başıma vurup durdukları için eşim ve annemler çok sevindi destek oldular şimdi ikiz olursa inşallah kayinvalidem ne der bilmiyorum.

Neden cevap vermiyorsun tövbe tövbe, benim yapmamla olmuyor çocuk Allah nasip etmedikten sonra diyeceksin. Ay sinir oldum bak. Kimseye ezdirmeyin kendinizi annesiniz siz. Yardım da isteme arkadaşım yardım etmek isteyen senin söylemeni beklemez zaten.

Öyle dimi bende öyle yapiorim zaten çağırmam da isteyen gelir o kadar zor şeyler mis ki bide kimseyle paylaşamamak

Merhaba bir şey sormak istiyorum. 4+6 hamileyim beta hcg 845 çıktı. Çok mu düşük? Keseye bakmadı 1000 üstü gözükür dedi.

Merhaba bir şey sormak istiyorum. 4+6 hamileyim beta hcg 845 çıktı. Çok mu düşük? Keseye bakmadı 1000 üstü gözükür dedi.
küçük değil zaten her bebeğin değeri değişir cnm haftaya keseyi de görürsün inş. internette var zaten bilgiler. senin artık 4 bittiği için 5. hafta oluyor o değere bakacaksın.
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000

Tatlim ben gecen hafta persembe gunu ogrendim hamile olduğumu beta hcg de çıktı deger 800 Ultrasonda çıkmadı. Doktor 4 haftalık dedi. 2 gün sonra tekrar gel dedi c tesi tekrar gittim tekrar dan ultrasona girdim ve kan verdim beta icin. Beta hcg 1800 olmustu ultrasonda da kese gözüktü
Bence sen ne zmn kan yaptirdin bilmiyorum ama iki gunde iki kat yukselmesi lazim doktor dan biliyorum bana oyle demisti. Bir daha kan ver ayni hastanede gittigin yere tekrar git beta hcg kac olmus bak canim

Tebrik ederim canım sağsalim kavuşursun inş bebişine bugun gittim 4+6, dört gün sonra çağırdı ama doktor değişicem galiba tıp fakültesine gitmiştim tüm gün bekledim çok yoruldum. Aile hekiminde kan verip kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum.

4mü 5 mi orasını karıştırıyodum teşekkürler canm : ) netten de baktım da her sayfa farklı bir şey söylüyor.

Aminnn inşAllah canim Allah razi olsun. Seninde öyle inşAllah. Kendi doktorun daha iyi canim bencede katılıyorum ihmal etme mutlaka git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…