- 1 Mayıs 2025
- 207
- 70
- 13
- 27
- Konu Sahibi bogurtlenkizi
Var mı aranızda aynı haftalarda bebişş bekleyen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 4+5Var mı aranızda aynı haftalarda bebişş bekleyen![]()
Benim de 4+5hayırlı olsunndokto
Hayırlı olsun balımm gittin mi kontroleBenim de 4+5hayırlı olsunn
Sağol canım sana daHayırlı olsun balımm gittin mi kontrole
Benim pazartesi tam 4 haftalık olucak bende o zamana randevu aldım zor duruyorum ama yapicak yokSağol canım sana dabugün gittim ama sadece beta baktık. Perşembe ve sonrası karından gözükür dedi o günlerde gidicem hehe.
Sen ne yaptın?
Yok canım daha beta 610Benim pazartesi tam 4 haftalık olucak bende o zamana randevu aldım zor duruyorum ama yapicak yokkese gozukmedimi
Aşkım daha hiç olcturmedim adetim 1 gün geçti belirtilerim var testler pozitif ama daha gitmedim pazartesiyi bekliyorumYok canım daha beta 610gözükmemesi normal yani
Senin beta kaç çıktı?
Heh senin daha minnacıkmış ozamanAşkım daha hiç olcturmedim adetim 1 gün geçti belirtilerim var testler pozitif ama daha gitmedim pazartesiyi bekliyorum
Son adet tarihin ne cnmVar mı aranızda aynı haftalarda bebişş bekleyen![]()
3 nisan ama yumurtlama 21 nisanSon adet tarihin ne cnm
Ay pardon bana sordun sandım hahhahaSon adet tarihin ne cnm
İnşallah balımmHeh senin daha minnacıkmış ozamangüzel sonuçların olsun canım
Benimde 5 nisan suan gebeyim ama kac haftalik demedi doktor beta degeriniz kac3 nisan ama yumurtlama 21 nisan
14 Nisan canimSon adet tarihin ne cnm
Sorun dgl sanada sorcktmAy pardon bana sordun sandım hahhaha
Betaniz kac cikti bide adet gecikmesi yasadinizmi ogrendiginizde14 Nisan canim
Karından usg ile rahme baktı genel bilgilendirme yaptı. Beta hcg baktı başka bişey yok canımİnşallah balımmgittiğin zaman neye baktilar
Ben yumurtlama tarihimi 21 nisan diyince benim regl başlangıca 6 nisan yazdı. O şekilde hesaplayacakmış heheh. En iyisi hamilelik+ uygulaması var ordan tarihleri doğru girince hesaplıyorBenimde 5 nisan suan gebeyim ama kac haftalik demedi doktor beta degeriniz kac
Uygulamayi indirdim dun adetin ilk gununu sordu doktorsa son gununuKarından usg ile rahme baktı genel bilgilendirme yaptı. Beta hcg baktı başka bişey yok canım
Ben yumurtlama tarihimi 21 nisan diyince benim regl başlangıca 6 nisan yazdı. O şekilde hesaplayacakmış heheh. En iyisi hamilelik+ uygulaması var ordan tarihleri doğru girince hesaplıyor
Son günü değildir ya ilk günden hesaplanıyor. Ama ovülasyon testi yaptıysan direkt “hamile kalma tarihi” ile seç canımUygulamayi indirdim dun adetin ilk gununu sordu doktorsa son gununuhangisi dogru
Masallah saglikla gelsin cnmYok canım daha beta 610gözükmemesi normal yani
Senin beta kaç çıktı?